Jean-Jacques Ngambo Ndala tildeler Kapp Verde en corner. Jamiro Monteiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Kap Verde avancerar på Stade de Yamoussoukro och Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina får en nickmöjlighet – utanför!
    6'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    9'
    Teboho Mokoena
    Sjanse i Yamoussoukro! Teboho Mokoena (Sør-Afrika) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Kapp Verde, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark Sør-Afrika.
    12'
    Themba Zwane
    Sør-Afrika angriper, men avslutningen til Themba Zwane går utenfor.
    14'
    Frispark til Sør-Afrika på halvdelen til Kapp Verde.
    15'
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina (Kapp Verde) kommer til en målsjanse på Stade de Yamoussoukro, men klarer ikke å score.
    16'
    Frispark for Kapp Verde på egen banehalvdel.
    21'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Sør-Afrika.
    23'
    27'
    Gult kort til Kapp Verde
    Ryan Isaac Mendes da Graca
    Ryan Isaac Mendes da Graca (Kapp Verde) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Målsjanse! Teboho Mokoena (Sør-Afrika) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Kapp Verde tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Garry Rodrigues (Kapp Verde) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Yamoussoukro.
    34'
    36'
    Garry Rodrigues (Kapp Verde) slår en corner fra venstre side på Stade de Yamoussoukro.
    38'
    Khuliso Johnson Mudau
    Khuliso Johnson Mudau (Sør-Afrika) kommer seg fri på Stade de Yamoussoukro, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Frispark til Kapp Verde på halvdelen til Sør-Afrika.
    45'+2
    I Yamoussoukro slår Garry Rodrigues en corner fra venstre.
    45'+3
    Kenny Rocha Santos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+6
    Kenny Rocha Santos er tilbake i kampen igjen.
    45'+6
    46'
    I Yamoussoukro slår Jamiro Monteiro en corner fra venstre.
    47'
    Joao Paulo Moreira Fernandes
    Sjanse! Kapp Verde avanserer forover, men Joao Paulo Moreira Fernandes avslutter utenfor.
    47'
    48'
    Sør-Afrika tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Percy Tau (Sør-Afrika) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Yamoussoukro.
    50'
    51'
    Jamiro Monteiro (Kapp Verde) slår en corner fra høyre side på Stade de Yamoussoukro.
    53'
    Evidence Makgopa
    Sør-Afrika fosser forover og Evidence Makgopa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Kenny Rocha Santos
    Kapp Verde avanserer forover i Yamoussoukro. Kenny Rocha Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Garry Rodrigues
    Målsjanse til Kapp Verde! Garry Rodrigues treffer mål, men keeper redder.
    56'
    Sør-Afrika, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Dommer Jean-Jacques Ngambo Ndala venter med å sette i gang spillet fordi Josimar Diaz Vozinha ligger nede.
    60'
    Josimar Diaz Vozinha er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de Yamoussoukro.
    61'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala tildeler Kapp Verde en corner. Jamiro Monteiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    Skade: Kapp Verde
    63'
    Spillerbytte - Sør-Afrika
    Inn: Thapelo Maseko
    Ut: Thapelo Morena
    Bytte for Sør-Afrika. Thapelo Maseko kommer inn for Thapelo Morena på Stade de Yamoussoukro.
    63'
    Tilbake fra skade: Kapp Verde
    65'
    Spillerbytte - Kapp Verde
    Inn: Willy Johnson Semedo Afonso
    Ut: Ryan Isaac Mendes da Graca
    Kapp Verde bytter ut Ryan Isaac Mendes da Graca med Willy Johnson Semedo Afonso.
    65'
    Inn: Patrick
    Ut: Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Kapp Verde bytter ut Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina med Patrick. Dette er det andre byttet som Pedro Leitao Brito gjør i dagens kamp.
    65'
    66'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Kapp Verde på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    Jamiro Monteiro (Kapp Verde) slår en corner fra venstre side på Stade de Yamoussoukro.
    71'
    71'
    Inn: Bebe
    Ut: Garry Rodrigues
    Pedro Leitao Brito (Kapp Verde) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bebe erstatter Garry Rodrigues.
    72'
    72'
    Frisparket tildelt Kapp Verde er farlig nær Sør-Afrikas målområde.
    73'
    Logan Costa
    Logan Costa (Kapp Verde) kommer til en målsjanse på Stade de Yamoussoukro, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Jovane Cabral
    Jovane Cabral (Kapp Verde) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Sør-Afrika angriper, men avslutningen til Teboho Mokoena går utenfor.
    79'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Kapp Verde.
    79'
    Bebe
    Sjanse! Kapp Verde avanserer forover, men Bebe avslutter utenfor.
    81'
    Sør-Afrika angriper i Yamoussoukro. Evidence Makgopa fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    85'
    Inn: Mihlali Samson Mabhuti Mayambela
    Ut: Percy Tau
    Hugo Broos gjør dagens andre bytte i Yamoussoukro, når han tar ut Percy Tau og setter inn Mihlali Samson Mabhuti Mayambela.
    85'
    Sør-Afrika må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapp Verde.
    86'
    Inn: Laros Duarte
    Ut: Jamiro Monteiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapp Verde. Inn kommer Laros Duarte, mens Jamiro Monteiro tar plass på benken.
    87'
    Inn: Gilson Tavares
    Ut: Jovane Cabral
    Kapp Verde gjør sitt femte bytte. Jovane Cabral erstattes av Gilson Tavares.
    87'
    Willy Johnson Semedo Afonso
    I Yamoussoukro header Willy Johnson Semedo Afonso (Kapp Verde) mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Frispark i en god posisjon for Sør-Afrika!
    88'
    Sphephelo Sithole
    Sør-Afrika angriper. Sphephelo Sithole får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    Gilson Tavares
    Målsjanse! Gilson Tavares (Kapp Verde) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Offside! Thapelo Maseko (Sør-Afrika) er alene igjennom, men dommer Jean-Jacques Ngambo Ndala ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+1
    Målsjanse på Stade de Yamoussoukro! Gilson Tavares fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    1. ekstraomgang
    Inn: Jayden Adams
    Ut: Themba Zwane
    Hugo Broos (Sør-Afrika) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jayden Adams erstatter Themba Zwane.
    91'
    Mihlali Samson Mabhuti Mayambela
    Sør-Afrika angriper i Yamoussoukro. Mihlali Samson Mabhuti Mayambela avslutter på mål, men greier ikke å score.
    92'
    92'
    I Yamoussoukro får Evidence Makgopa (Sør-Afrika) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    92'
    92'
    I Yamoussoukro slår Teboho Mokoena en corner fra venstre.
    93'
    Gilson Tavares (Kapp Verde) kommer til en målsjanse på Stade de Yamoussoukro, men klarer ikke å score.
    95'
    Bebe
    Kapp Verde avanserer forover i Yamoussoukro. Bebe avslutter, men treffer ikke mål.
    97'
    98'
    98'
    Gilson Tavares (Kapp Verde) fyrer av et skudd som går utenfor.
    99'
    Jean-Jacques Ngambo Ndala signaliserer et frispark til Sør-Afrika like utenfor Kapp Verde-området.
    102'
    Inn: Nyiko Mobbie
    Ut: Khuliso Johnson Mudau
    Khuliso Johnson Mudau (Sør-Afrika) erstattes av Nyiko Mobbie.
    103'
    Inn: Zakhele Lepasa
    Ut: Evidence Makgopa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sør-Afrika. Inn kommer Zakhele Lepasa, mens Evidence Makgopa tar plass på benken.
    103'+1
    Teboho Mokoena (Sør-Afrika) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Yamoussoukro.
    105'
    Sør-Afrika angriper, men blir avblåst for offside.
    105'
    Bebe
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Hjørnespark til Kapp Verde
    108'
    Frispark for Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    109'
    Gilson Tavares ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    110'
    Gilson Tavares er på beina igjen og fortsetter kampen.
    110'
    111'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Yamoussoukro fordi Thapelo Maseko får behandling for en skade på banen.
    113'
    Inn: Terrence Mashego
    Ut: Thapelo Maseko
    Terrence Mashego (Sør-Afrika) erstatter Thapelo Maseko som muligens er skadet.
    115'
    Teboho Mokoena (Sør-Afrika) slår en corner fra høyre side på Stade de Yamoussoukro.