Nemanja Zikic (Kapfenberger) header ballen mot mål, men Amstetten klarerer.
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Amstetten.
    18'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Amstetten like utenfor Kapfenberger-området.
    20'
    Matthias Puschl
    På Franz-Fekete-Stadion fyrer Matthias Puschl (Kapfenberger) av et skudd - i stolpen!
    24'
    Amstetten fosser fremover, men Alain Sadikovski blåser for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    27'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til Amstetten.
    28'
    32'
    32'
    Sjanse til Kapfenberger! Nemanja Zikic er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    38'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 0 SKU Amstetten
    Mål: Tobias Mandler
    Kapfenberger leder 1-0 etter en scoring av Tobias Mandler.
    39'
    Offside! Thomas Mayer (Amstetten) er alene igjennom, men dommer Alain Sadikovski ser at linjemannen er oppe med flagget.
    43'
    Frispark Amstetten.
    46'
    Alain Sadikovski tildeler Kapfenberger en corner. Mark Grosse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Kapfenberger angriper i Kapfenberg, men blir avblåst for offside.
    50'
    Dominik Weixelbraun ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Dominik Weixelbraun er tilbake på banen igjen.
    52'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Peter Tschernegg
    Peter Tschernegg (Amstetten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    54'
    Mål for SKU Amstetten!
    Kapfenberger SV 1 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Stefan Feiertag
    Målgivende: Peter Tschernegg
    Stefan Feiertag header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Peter Tschernegg før målet.
    55'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Lukas Walchhutter
    Ut: Nemanja Zikic
    Abdulah Ibrakovic gjør dagens første bytte i Kapfenberg, når han tar ut Nemanja Zikic og setter inn Lukas Walchhutter.
    58'
    En av Kapfenbergers spillere blir avblåst for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    59'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    63'
    66'
    67'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Gontie Junior Diomande
    Ut: Dominik Weixelbraun
    Amstetten bytter ut Dominik Weixelbraun med Gontie Junior Diomande.
    69'
    Inn: Luca Hassler
    Ut: Mark Grosse
    Kapfenberger bytter ut Mark Grosse med Luca Hassler. Dette er det andre byttet som Abdulah Ibrakovic gjør i dagens kamp.
    70'
    72'
    72'
    Frispark Kapfenberger.
    74'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    76'
    Inn: Daniel Rosenbichler
    Ut: Lukas Deinhofer
    Lukas Deinhofer (Amstetten) erstattes av Daniel Rosenbichler.
    77'
    Sebastian Leimhofer
    Målsjanse på Franz-Fekete-Stadion! Sebastian Leimhofer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Frisparket tildelt Amstetten er farlig nær Kapfenbergers målområde.
    79'
    80'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til Kapfenberger.
    80'
    84'
    Marco Stark ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    Inn: Sanel Bajrektarevic
    Ut: Mario Grgic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Sanel Bajrektarevic, mens Mario Grgic tar plass på benken.