2-3
    Grazer AK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Matthias Puschl
    Kapfenberger angriper i Kapfenberg. Matthias Puschl avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Marco Perchtold (Grazer AK) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    8'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    9'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Grazer AK på egen banehalvdel.
    10'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    11'
    I Kapfenberg slår Christian Lichtenberger en corner fra høyre.
    13'
    Christian Lichtenberger
    Christian Lichtenberger (Grazer AK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Skudd på mål, Grazer AK
    16'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Grazer AK fosser fremover, men Markus Hameter blåser for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    16'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Grazer AK er nær straffområde.
    19'
    20'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    22'
    Lukas Walchhutter
    Lukas Walchhutter (Kapfenberger) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Frisparket tildelt Kapfenberger er farlig nær Grazer AKs målområde.
    24'
    Gult kort til Grazer AK
    Milos Jovicic
    Milos Jovicic (Grazer AK) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    24'
    25'
    28'
    Alexander Hofleitner
    Alexander Hofleitner (Kapfenberger) header utenfor.
    28'
    Frispark til Grazer AK på halvdelen til Kapfenberger.
    29'
    Frispark Grazer AK.
    32'
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Thomas Mayer
    Thomas Mayer (Grazer AK) kommer til en målsjanse på Franz-Fekete-Stadion, men klarer ikke å score.
    35'
    Markus Hameter tildeler Grazer AK en corner. Christian Lichtenberger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Marco Perchtold (Grazer AK) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    38'
    38'
    39'
    Michael Lang
    Michael Lang skyter i stolpen! Stor sjanse for Grazer AK i Kapfenberg.
    41'
    41'
    Mål for Grazer AK!
    Kapfenberger SV 0 - 1 Grazer AK
    Mål: Milos Jovicic
    Mål! Milos Jovicic gir Grazer AK en 0-1 ledelse.
    41'
    Milos Jovicic (Grazer AK) kommer til avslutning på Franz-Fekete-Stadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    42'
    Grazer AK angriper, men avslutningen til Thomas Mayer går utenfor.
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniel Maderner (Grazer AK) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    Daniel Maderner kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Franz-Fekete-Stadion.
    45'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 1 Grazer AK
    Mål: Matthias Puschl
    Målgivende: Alexander Hofleitner
    Utligning! Matthias Puschl setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Alexander Hofleitner.
    45'+1
    47'
    Daniel Maderner
    Sjanse i Kapfenberg! Daniel Maderner (Grazer AK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Christian Lichtenberger (Grazer AK) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    48'
    Thomas Schiestl
    I Kapfenberg header Thomas Schiestl (Grazer AK) mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    Kapfenberger SV 1 - 2 Grazer AK
    Mål: Thomas Schiestl
    Målgivende: Michael Lang
    Mål! Thomas Schiestl (Grazer AK) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Franz-Fekete-Stadion. Michael Lang sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Artur Murza (Kapfenberger) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    51'
    52'
    Grazer AK angriper i Kapfenberg. Michael Lang fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    54'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    54'
    54'
    55'
    58'
    58'
    Markus Hameter tildeler Kapfenberger en corner. Matthias Puschl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    60'
    Artur Murza
    Sjanse til Kapfenberger! Artur Murza er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    62'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    62'
    64'
    64'
    64'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Meletios Miskovic
    Dommer Markus Hameter gir Meletios Miskovic (Kapfenberger) et gult kort.
    65'
    Artur Murza
    Artur Murza (Kapfenberger) mottar sitt første gule kort for dagen på Franz-Fekete-Stadion.
    65'
    Kapfenberger SV 1 - 3 Grazer AK
    Målgivende: Thomas Mayer
    Mål! Thomas Schiestl gir Grazer AK en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra Thomas Mayer før målet.
    67'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Nemanja Zikic
    Ut: Meletios Miskovic
    Kapfenberger bytter ut Meletios Miskovic med Nemanja Zikic.
    69'
    Inn: Florian Haxha
    Ut: Tobias Mandler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Florian Haxha, mens Tobias Mandler tar plass på benken.
    69'
    69'
    71'
    Markus Hameter tildeler Kapfenberger en corner. Niklas Szerencsi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Grazer AK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapfenberger.
    73'
    Lukas Walchhutter (Kapfenberger) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    74'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Jan Stefanon
    Ut: Michael Cheukoua
    Gernot Messner (Grazer AK) gjør sitt første bytte for dagen. Jan Stefanon erstatter Michael Cheukoua.
    75'
    Inn: Benjamin Rosenberger
    Ut: Thomas Schiestl
    Gernot Messner gjør dagens andre bytte i Kapfenberg, når han tar ut Thomas Schiestl og setter inn Benjamin Rosenberger.
    75'
    76'
    Inn: Sebastian Leimhofer
    Ut: Artur Murza
    Artur Murza (Kapfenberger) erstattes av Sebastian Leimhofer.
    77'
    78'
    78'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Grazer AK.
    81'
    Inn: Faris Zubanovic
    Ut: Matthias Puschl
    Bytte for Kapfenberger. Faris Zubanovic kommer inn for Matthias Puschl på Franz-Fekete-Stadion.
    82'
    Inn: Antonio Luci Sokcevic
    Ut: Alexander Hofleitner
    Kapfenberger bytter ut Alexander Hofleitner med Antonio Luci Sokcevic. Dette er det femte byttet som Abdulah Ibrakovic gjør i dagens kamp.
    82'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til Grazer AK.
    84'
    Markus Hameter tildeler Kapfenberger en corner. Nemanja Zikic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Offside! Daniel Maderner (Grazer AK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    86'
    Kapfenberger SV 2 - 3 Grazer AK
    Mål: Philipp Seidl
    Målgivende: Florian Haxha
    Mål! Philipp Seidl holder Kapfenbergeret inne i kampen med en redusering til 2-3. Florian Haxha var nest sist på ballen.