1'
    I Kalmar slår Romário en corner fra venstre.
    2'
    Romário
    Kalmar FF angriper. Romário får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    3'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    3'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Kalmar har et frispark blitt tildelt IF Elfsborget.
    9'
    Frispark for Kalmar FF på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Kalmar FF på halvdelen til IF Elfsborg.
    11'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF på egen banehalvdel.
    13'
    Kristoffer Karlsson tildeler IF Elfsborg en corner. Issam Jebali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Kalmar FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Mål for Kalmar FF!
    Kalmar FF 1 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Papa Diouf
    Målgivende: Rasmus Elm
    Mål! Papa Diouf gir Kalmar FF ledelsen 1-0 i Kalmar. Rasmus Elm var nest sist på ballen.
    19'
    Kalmar FF, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Simon Lundevall
    Målsjanse til IF Elfsborg! Simon Lundevall treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi Romário ligger nede.
    25'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Kalmar FF
    Chima Akas
    Chima Akas (Kalmar FF) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    30'
    Romário (Kalmar FF) løfter inn en corner fra venstre på Guldfageln Arena.
    32'
    Erton Fejzullahu
    Sjanse i Kalmar! Erton Fejzullahu (Kalmar FF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Jesper Karlsson
    Ut: Simon Lundevall
    Bytte for IF Elfsborg. Jesper Karlsson kommer inn for Simon Lundevall på Guldfageln Arena.
    32'
    Romário er på beina igjen og fortsetter kampen på Guldfageln Arena.
    33'
    Issam Jebali (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Guldfageln Arena.
    34'
    Spillerbytte - Kalmar FF
    Inn: Melker Hallberg
    Ut: Rasmus Elm
    Nanne Bergstrand (Kalmar FF) gjør sitt første bytte for dagen. Melker Hallberg erstatter Rasmus Elm.
    35'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    38'
    Erton Fejzullahu (Kalmar FF) kommer til en målsjanse på Guldfageln Arena, men klarer ikke å score.
    41'
    Frispark IF Elfsborg.
    42'
    Kristoffer Karlsson tildeler IF Elfsborg en corner. Issam Jebali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    45'+1
    45'+2
    Papa Diouf
    Kalmar FF angriper i Kalmar. Papa Diouf fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Melker Hallberg
    Målsjanse på Guldfageln Arena! Melker Hallberg fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    Romário (Kalmar FF) løfter inn en corner fra høyre på Guldfageln Arena.
    51'
    Papa Diouf (Kalmar FF) vinkes av for offside i Kalmar.
    52'
    53'
    54'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Jon Jönsson
    Jon Jönsson (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Skudd utenfor mål, IF Elfsborg
    55'
    Romário
    Kalmar FF angriper på Guldfageln Arena og Romário skyter i stolpen!
    57'
    Romário
    Kalmar FF angriper, men avslutningen til Romário går utenfor.
    58'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF like utenfor IF Elfsborg-området.
    59'
    Skudd utenfor mål, Kalmar FF
    61'
    Inn: Arian Kabashi
    Ut: Simon Olsson
    IF Elfsborg gjør sitt andre bytte. Simon Olsson erstattes av Arian Kabashi.
    61'
    Papa Diouf
    Sjanse til Kalmar FF! Papa Diouf er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    IF Elfsborg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    63'
    Romário (Kalmar FF) slår en corner fra høyre side på Guldfageln Arena.
    64'
    Papa Diouf
    Kalmar FF avanserer forover og Papa Diouf kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    64'
    64'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Kalmar FF.
    65'
    Inn: Isak Magnusson
    Ut: Måns Soderqvist
    Nanne Bergstrand gjør dagens andre bytte i Kalmar, når han tar ut Måns Soderqvist og setter inn Isak Magnusson.
    67'
    Issam Jebali
    Issam Jebali (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    En av IF Elfsborgs spillere går i offside.
    70'
    I Kalmar har et frispark blitt tildelt Kalmar FFet.
    71'
    Inn: Viktor Prodell
    Ut: Per Frick
    IF Elfsborg bytter ut Per Frick med Viktor Prodell. Dette er det tredje byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    73'
    Jesper Karlsson
    Jesper Karlsson (IF Elfsborg) kommer seg fri på Guldfageln Arena, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Frispark Kalmar FF.
    79'
    80'
    Arian Kabashi
    IF Elfsborg fosser forover og Arian Kabashi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.