2-1
    Kalmar FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Davíð Kristján Ólafsson
    Kalmar FF angriper. Davíð Kristján Ólafsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    3'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    10'
    Lucas Bergvall
    Djurgårdens IF angriper i Kalmar. Lucas Bergvall fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    I Kalmar slår Magnus Eriksson en corner fra venstre.
    14'
    Marcus Danielson
    Djurgårdens IF avanserer forover på Guldfageln Arena og Marcus Danielson kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Kalmar FF.
    14'
    Kalmar FF, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Vladimiro Etson Antonio Felix
    Vladimiro Etson Antonio Felix (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Guldfageln Arena, men klarer ikke å score.
    16'
    Hampus Finndell
    Djurgårdens IF avanserer forover i Kalmar. Hampus Finndell avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    En av Kalmar FFs spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Gult kort til Kalmar FF
    Deniz Hummet
    Deniz Hummet (Kalmar FF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Frispark for Kalmar FF på egen banehalvdel.
    26'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til Kalmar FF like utenfor Djurgårdens IF-området.
    30'
    32'
    Melker Hallberg (Kalmar FF) løfter inn en corner fra høyre på Guldfageln Arena.
    35'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) slår en corner fra høyre side på Guldfageln Arena.
    40'
    Vladimiro Etson Antonio Felix (Djurgårdens IF) avanserer forover på Guldfageln Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    45'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Hampus Finndell (Djurgårdens IF) mottar et gult kort på Guldfageln Arena, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    45'+1
    Frispark Kalmar FF.
    45'+1
    Stopp i spillet
    Deniz Hummet (Kalmar FF) kommer seg fri på Guldfageln Arena, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Deniz Hummet (Kalmar FF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    Magnus Eriksson
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Dommer Joakim Ostling venter med å sette i gang spillet fordi Ricardo ligger nede.
    52'
    Kalmar FF slipper å klare seg uten Ricardo som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    55'
    Mål for Kalmar FF!
    Kalmar FF 1 - 0 Djurgårdens IF
    Mål: Simon Skrabb
    Målgivende: Jacob Trenskow
    Mål! Simon Skrabb gir Kalmar FF en 1-0 ledelse. Jacob Trenskow var nest sist på ballen.
    57'
    Frispark til Kalmar FF på halvdelen til Djurgårdens IF.
    61'
    I Kalmar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Noel Milleskog
    Ut: Magnus Eriksson
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) erstattes av Noel Milleskog.
    62'
    Kalmar FF angriper i Kalmar. Deniz Hummet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    En av Kalmar FFs spillere går i offside.
    64'
    66'
    Lars Sætra
    Dommer Joakim Ostling gir Lars Sætra (Kalmar FF) et gult kort.
    66'
    70'
    71'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Kalmar FF 2 - 0 Djurgårdens IF
    Målgivende: Melker Hallberg
    Simon Skrabb øker Kalmar FFs ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Melker Hallberg.
    74'
    Inn: Musa Qurbanli
    Ut: Vladimiro Etson Antonio Felix
    Djurgårdens IF bytter ut Vladimiro Etson Antonio Felix med Musa Qurbanli.
    75'
    Inn: Theo Bergvall
    Ut: Jacob Une Larsson
    Djurgårdens IF gjør sitt tredje bytte. Jacob Une Larsson erstattes av Theo Bergvall.
    75'
    Spillerbytte - Kalmar FF
    Inn: Noah Shamoun
    Ut: Jacob Trenskow
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kalmar FF. Inn kommer Noah Shamoun, mens Jacob Trenskow tar plass på benken.
    76'
    Romário vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Romário er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    83'
    Inn: Nahom Girmai
    Ut: Romário
    Bytte for Kalmar FF. Nahom Girmai kommer inn for Romário på Guldfageln Arena.
    84'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    85'
    Djurgårdens IF angriper, men Joakim Ostling blåser for offside.
    87'
    Inn: Arash Motaraghebjafarpour
    Ut: Simon Skrabb
    Kalmar FF bytter ut Simon Skrabb med Arash Motaraghebjafarpour. Dette er det tredje byttet som Henrik Jensen gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Kevin Jensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kalmar FF. Inn kommer Kevin Jensen, mens Simon Skrabb tar plass på benken.
    90'
    90'
    90'+1
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Lucas Bergvall treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    Mål for Djurgårdens IF!
    Kalmar FF 2 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Hampus Finndell
    Målgivende: Lucas Bergvall
    Mål! Djurgårdens IF reduserer til 2-1 etter et mål av Hampus Finndell på Guldfageln Arena. Flott spill fra Lucas Bergvall før målet.