I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for Udinese på egen banehalvdel.
    Rosario Abisso signaliserer et frispark til Udinese på egen banehalvdel.
    3'
    Udinese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Federico Chiesa
    Juventus Turin angriper. Federico Chiesa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Sandi Lovric (Udinese) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    10'
    Rosario Abisso signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Udinese
    Kingsley Ehizibue
    Kingsley Ehizibue (Udinese) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    10'
    Dommer Rosario Abisso venter med å sette i gang spillet fordi Nehuen Perez ligger nede.
    11'
    Udinese slipper å klare seg uten Nehuen Perez som kommer tilbake på banen igjen.
    12'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    15'
    Rosario Abisso tildeler Udinese en corner. Sandi Lovric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    I Torino slår Florian Thauvin en corner fra høyre.
    17'
    Federico Gatti
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Federico Gatti går utenfor.
    19'
    I Torino slår Federico Chiesa en corner fra venstre.
    23'
    Tim Weah
    Målsjanse! Tim Weah (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Kan Udinese utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Mål for Udinese!
    Juventus 0 - 1 Udinese
    Mål: Lautaro Giannetti
    I Torino tar Udinese ledelsen 0-1 etter et mål av Lautaro Giannetti.
    25'
    Sjanse til Juventus Turin! Federico Gatti er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Juventus Turin) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kingsley Ehizibue (Udinese) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Adrien Rabiot
    Juventus Turin angriper i Torino. Adrien Rabiot avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Kingsley Ehizibue er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Stadium.
    33'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    34'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Udinese.
    36'
    Rosario Abisso signaliserer et frispark til Udinese like utenfor Juventus Turin-området.
    38'
    Gult kort til Juventus
    Bremer
    Bremer får gult kort og må stå over en kamp for Juventus Turin!
    38'
    Florian Thauvin
    Sjanse! Udinese avanserer forover, men Florian Thauvin avslutter utenfor.
    40'
    Andrea Cambiaso
    Juventus Turin angriper i Torino. Andrea Cambiaso fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Arkadiusz Milik (Juventus Turin) header ballen mot mål, men Udinese klarerer.
    42'
    42'
    43'
    43'
    Sandi Lovric
    Sandi Lovric (Udinese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for Juventus Turin!
    49'
    Frispark Juventus Turin.
    53'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Rosario Abisso tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Kenan Yildiz
    Ut: Tim Weah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Kenan Yildiz, mens Tim Weah tar plass på benken.
    61'
    62'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Joao Ferreira
    Ut: Kingsley Ehizibue
    Udinese bytter ut Kingsley Ehizibue med Joao Ferreira. Dette er det første byttet som Gabriele Cioffi gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Festy Ebosele
    Ut: Jordan Zemura
    Gabriele Cioffi (Udinese) gjør sitt andre bytte for dagen. Festy Ebosele erstatter Jordan Zemura.
    66'
    Rosario Abisso signaliserer et frispark til Udinese.
    67'
    Frispark Udinese.
    68'
    73'
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Federico Chiesa avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Udinese er nær straffområde.
    74'
    Dommeren gir Federico Gatti (Juventus Turin) et gult kort.
    74'
    Lorenzo Lucca
    Udinese angriper, men avslutningen til Lorenzo Lucca går utenfor.
    75'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    76'
    Inn: Hans Nicolussi Caviglia
    Ut: Manuel Locatelli
    Juventus Turin gjør sitt andre bytte. Manuel Locatelli erstattes av Hans Nicolussi Caviglia.
    77'
    Inn: Samuel Iling-Junior
    Ut: Federico Chiesa
    Juventus Turin bytter ut Federico Chiesa med Samuel Iling-Junior.
    77'
    Inn: Brenner
    Ut: Florian Thauvin
    Florian Thauvin (Udinese) erstattes av Brenner.
    77'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Lorenzo Lucca
    Bytte for Udinese. Isaac Success kommer inn for Lorenzo Lucca på Allianz Stadium.
    77'
    I Torino slår Lazar Samardzic en corner fra venstre.
    79'
    81'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    82'
    Walace
    Walace (Udinese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Frisparket tildelt Juventus Turin er farlig nær Udineses målområde.
    84'
    Inn: Leonardo Cerri
    Ut: Andrea Cambiaso
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Leonardo Cerri, mens Andrea Cambiaso tar plass på benken.
    84'
    85'
    85'
    89'
    Isaac Success
    Isaac Success (Udinese) får et gult kort av dommer Rosario Abisso.
    89'
    Rosario Abisso tildeler Juventus Turin en corner. Hans Nicolussi Caviglia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.