Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Piotr Zielinski
    Målsjanse! Piotr Zielinski (SSC Napoli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    5'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til SSC Napoli på egen banehalvdel.
    6'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    I Torino slår Juan Cuadrado en corner fra venstre.
    10'
    Adrien Rabiot
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Napoli
    Mål: Cristiano Ronaldo
    Målgivende: Federico Chiesa
    Mål! Juventus Turin tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Cristiano Ronaldo på Allianz Stadium. Flott spill fra Federico Chiesa før målet.
    13'
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    15'
    Fabian Ruiz
    SSC Napoli angriper, men avslutningen til Fabian Ruiz går utenfor.
    16'
    20'
    22'
    Gult kort til Napoli
    Kalidou Koulibaly
    Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Juventus Turins Cristiano Ronaldo blåses av for offside på Allianz Stadium.
    26'
    Frispark Juventus Turin.
    28'
    29'
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Juventus
    35'
    Ingen straffe til Juventus
    36'
    Federico Chiesa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til SSC Napoli.
    36'
    Federico Chiesa er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Juan Cuadrado
    Målsjanse på Allianz Stadium! Juan Cuadrado fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til SSC Napoli.
    38'
    Lorenzo Insigne
    Sjanse! SSC Napoli avanserer forover, men Lorenzo Insigne avslutter utenfor.
    40'
    Federico Chiesa
    Federico Chiesa (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    41'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    44'
    VAR sjekker om det er straffe til Napoli
    45'+1
    Ingen straffe til Napoli
    45'+1
    Maurizio Mariani tildeler SSC Napoli en corner. Lorenzo Insigne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Frispark til SSC Napoli på halvdelen til Juventus Turin.
    47'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    48'
    Giovanni Di Lorenzo
    Sjanse til SSC Napoli! Giovanni Di Lorenzo er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Diego Demme
    Diego Demme (SSC Napoli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    49'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    50'
    51'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    52'
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Juan Cuadrado avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Matteo Politano
    Ut: Hirving Lozano
    SSC Napoli bytter ut Hirving Lozano med Matteo Politano. Dette er det første byttet som Gennaro Gattuso gjør i dagens kamp.
    54'
    Inn: Victor Osimhen
    Ut: Diego Demme
    Bytte for SSC Napoli. Victor Osimhen kommer inn for Diego Demme på Allianz Stadium.
    54'
    54'
    Gult kort til Juventus
    Alex Sandro
    Alex Sandro (Juventus Turin) får et gult kort av dommer Maurizio Mariani.
    54'
    Victor Osimhen
    Victor Osimhen (SSC Napoli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    57'
    Matteo Politano (SSC Napoli) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    57'
    SSC Napoli angriper. Lorenzo Insigne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    59'
    Juventus Turin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Maurizio Mariani tildeler SSC Napoli en corner. Matteo Politano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    SSC Napoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Paulo Dybala
    Ut: Alvaro Morata
    Andrea Pirlo gjør dagens første bytte i Torino, når han tar ut Alvaro Morata og setter inn Paulo Dybala.
    69'
    Inn: Weston McKennie
    Ut: Juan Cuadrado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Weston McKennie, mens Juan Cuadrado tar plass på benken.
    69'
    Fabian Ruiz
    Målsjanse til SSC Napoli! Fabian Ruiz treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Juventus 2 - 0 Napoli
    Mål: Paulo Dybala
    Målgivende: Rodrigo Bentancur
    Juventus Turin går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Paulo Dybala. Rodrigo Bentancur sto for den målgivende pasningen.
    73'
    75'
    Inn: Mario Rui
    Ut: Elseid Hysaj
    Gennaro Gattuso (SSC Napoli) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mario Rui erstatter Elseid Hysaj.
    76'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Dries Mertens
    SSC Napoli bytter ut Dries Mertens med Eljif Elmas. Dette er det fjerde byttet som Gennaro Gattuso gjør i dagens kamp.
    76'
    Frispark SSC Napoli.
    78'
    I Torino slår Matteo Politano en corner fra høyre.
    79'
    Inn: Arthur Melo
    Ut: Federico Chiesa
    Juventus Turin bytter ut Federico Chiesa med Arthur.
    80'
    81'
    Amir Rrahmani
    Amir Rrahmani (SSC Napoli) pådrar seg et gult kort.
    81'
    81'
    Frispark i en god posisjon for SSC Napoli!
    83'
    SSC Napoli har fått straffespark i Torino!
    89'
    Inn: Andrea Petagna
    Ut: Fabian Ruiz
    Gennaro Gattuso (SSC Napoli) gjør sitt femte bytte for dagen. Andrea Petagna erstatter Fabian Ruiz.
    89'
    Napoli scorer på straffe!
    Juventus 2 - 1 Napoli
    Mål: Lorenzo Insigne
    Lorenzo Insigne setter et straffespark i mål og SSC Napoli reduserer dermed til 2-1.