Lucas Alario (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    William Collum signaliserer et frispark til Juventus.
    6'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    8'
    Kerem Demirbay
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Kerem Demirbay avslutter utenfor.
    8'
    William Collum signaliserer et frispark til Juventus på egen banehalvdel.
    9'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men William Collum blåser for offside på Allianz Stadium.
    10'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frisparket tildelt Juventus er farlig nær Bayer Leverkusens målområde.
    16'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Gonzalo Higuain
    Mål! Gonzalo Higuain gir Juventus ledelsen 1-0 i Torino.
    17'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Charles Aranguiz
    Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Frispark til Juventus på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    19'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    21'
    24'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    27'
    William Collum signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    28'
    Juventuss Gonzalo Higuain blåses av for offside på Allianz Stadium.
    29'
    Frispark for Juventus på egen banehalvdel.
    30'
    Dommer William Collum venter med å sette i gang spillet fordi Federico Bernardeschi ligger nede.
    33'
    Federico Bernardeschi er tilbake i kampen igjen.
    34'
    37'
    Gonzalo Higuain
    Gonzalo Higuain (Juventus) avanserer forover på Allianz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    44'
    45'+2
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Nadiem Amiri
    Ut: Kerem Demirbay
    Peter Bosz gjør dagens første bytte i Torino, når han tar ut Kerem Demirbay og setter inn Nadiem Amiri.
    46'
    Målsjanse! Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    48'
    49'
    49'
    En av Juventuss spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadium.
    50'
    Federico Bernardeschi
    Federico Bernardeschi (Juventus) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    50'
    Gult kort til Juventus
    Juan Cuadrado
    Juan Cuadrado (Juventus) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadium.
    55'
    55'
    Juventus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Cristiano Ronaldo
    Juventus angriper. Cristiano Ronaldo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    57'
    Juventus 2 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Federico Bernardeschi
    Målgivende: Gonzalo Higuain
    Federico Bernardeschi øker Juventuss ledelse til 2-0! Flott spill fra Gonzalo Higuain før målet.
    62'
    Målet til Juventus sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Juventus blir stående
    63'
    Cristiano Ronaldo (Juventus) vinkes av for offside i Torino.
    64'
    67'
    67'
    Inn: Paulinho
    Ut: Lucas Alario
    Bayer Leverkusen bytter ut Lucas Alario med Paulinho.
    68'
    68'
    71'
    71'
    73'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Rodrigo Bentancur
    Ut: Sami Khedira
    Bytte for Juventus. Rodrigo Bentancur kommer inn for Sami Khedira på Allianz Stadium.
    74'
    Sjanse i Torino! Cristiano Ronaldo (Juventus) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: Federico Bernardeschi
    Federico Bernardeschi (Juventus) erstattes av Aaron Ramsey.
    78'
    Paulinho
    Bayer Leverkusen angriper i Torino. Paulinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    79'
    79'
    Inn: Daley Sinkgraven
    Ut: Charles Aranguiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Daley Sinkgraven, mens Charles Aranguiz tar plass på benken.
    80'
    82'
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) header utenfor.
    83'
    Inn: Paulo Dybala
    Ut: Gonzalo Higuain
    Juventus gjør sitt tredje bytte. Gonzalo Higuain erstattes av Paulo Dybala.
    83'
    83'
    Paulo Dybala
    Juventus angriper i Torino. Paulo Dybala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Juventus 3 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Cristiano Ronaldo
    Målgivende: Paulo Dybala
    Mål! Cristiano Ronaldo øker Juventuss ledelse til 3-0 på Allianz Stadium. Det er en fin assist fra Paulo Dybala.