0-3
871
2 174

Den første omgangen er sparket i gang.
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    2'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    3'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    3'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    4'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    5'
    I Torino slår Juan Cuadrado en corner fra høyre.
    9'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    14'
    Offside! Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) er alene igjennom, men dommer Paolo Valeri ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Brahim Diaz
    AC Milan angriper, men avslutningen til Brahim Diaz går utenfor.
    18'
    19'
    20'
    Brahim Diaz
    Målsjanse på Allianz Stadium! Brahim Diaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Theo Hernandez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Theo Hernandez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Hakan Çalhanoğlu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    24'
    AC Milan slipper å klare seg uten Hakan Çalhanoğlu som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    25'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    26'
    Paolo Valeri tildeler Juventus Turin en corner. Juan Cuadrado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Giorgio Chiellini
    Giorgio Chiellini (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    30'
    31'
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    37'
    38'
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Theo Hernandez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Zlatan Ibrahimovic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Stadium.
    41'
    Theo Hernandez er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Frispark Juventus Turin.
    42'
    43'
    Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) avanserer forover på Allianz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    44'
    44'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Mål for AC Milan!
    Juventus 0 - 1 AC Milan
    Mål: Brahim Diaz
    Mål! AC Milan tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Brahim Diaz på Allianz Stadium.
    45'+1
    Målet til AC Milan sjekkes av VAR
    45'+2
    Målet til AC Milan blir stående
    45'+3
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til AC Milan.
    46'
    Rodrigo Bentancur
    Juventus Turin angriper i Torino. Rodrigo Bentancur avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Offside! Zlatan Ibrahimovic blir vinket av og AC Milan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    50'
    53'
    Gult kort til Juventus
    Federico Chiesa
    Dommeren gir Federico Chiesa (Juventus Turin) et gult kort.
    53'
    Davide Calabria (AC Milan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Stadium.
    53'
    Davide Calabria er tilbake på banen igjen.
    55'
    Alexis Saelemaekers
    Alexis Saelemaekers (AC Milan) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til AC Milan
    56'
    Dommeren dømmer straffe til AC Milan
    57'
    Giorgio Chiellini (Juventus Turin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    AC Milan har fått straffespark i Torino!
    57'
    Franck Kessie (AC Milan) bommer på straffe!
    58'
    Paolo Valeri tildeler AC Milan en corner. Hakan Çalhanoğlu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    59'
    Gult kort til AC Milan
    Brahim Diaz
    Brahim Diaz (AC Milan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Adrien Rabiot
    Juventus Turin angriper i Torino. Adrien Rabiot fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Juventus Turin.
    61'
    62'
    Offside! Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    64'
    Spillet på Allianz Stadium er stoppet midlertidig fordi Zlatan Ibrahimovic ligger nede.
    65'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Ante Rebic
    Ut: Zlatan Ibrahimovic
    Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ante Rebic.
    66'
    Juventus Turin fosser fremover, men Alvaro Morata går rett i offsidefella.
    67'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Dejan Kulusevski
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Juventus Turin bytter ut Rodrigo Bentancur med Dejan Kulusevski.
    67'
    Cristiano Ronaldo
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Cristiano Ronaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Brahim Diaz (AC Milan) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Inn: Rade Krunic
    Ut: Brahim Diaz
    AC Milan bytter ut Brahim Diaz som ikke ser ut til å kunne fortsette. Stefano Pioli blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Rade Krunic.
    70'
    76'
    Alexis Saelemaekers får gult kort av dommer Paolo Valeri, og må dermed stå over en kamp for AC Milan.
    76'
    Juventus 0 - 2 AC Milan
    Mål: Ante Rebic
    Målgivende: Ismael Bennacer
    Ante Rebic øker AC Milans ledelse til 0-2! Flott spill fra Ismael Bennacer før målet.
    78'
    Inn: Paulo Dybala
    Ut: Federico Chiesa
    Federico Chiesa (Juventus Turin) erstattes av Paulo Dybala.
    79'
    Frispark AC Milan.
    81'
    Juventus 0 - 3 AC Milan
    Mål: Fikayo Tomori
    Målgivende: Hakan Calhanoglu
    Fikayo Tomori header inn 0-3 og AC Milan øker ledelsen på Allianz Stadium. Det er en fin assist fra Hakan Çalhanoğlu.
    82'
    Inn: Diogo Dalot
    Ut: Ismael Bennacer
    Stefano Pioli gjør dagens tredje bytte i Torino, når han tar ut Ismael Bennacer og setter inn Diogo Dalot.
    82'
    Inn: Soualiho Meite
    Ut: Alexis Saelemaekers
    AC Milan gjør sitt fjerde bytte. Alexis Saelemaekers erstattes av Soualiho Meite.
    82'
    85'
    86'
    87'
    Paulo Dybala
    Paulo Dybala (Juventus Turin) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    90'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Dejan Kulusevski
    Juventus Turin angriper på Allianz Stadium, men Dejan Kulusevski header utenfor.
    90'+2
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    90'+3
    Paulo Dybala (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    90'+4
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Giorgio Chiellini avslutter utenfor.