Pohang Steelers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Jeonju har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Gult kort til Pohang Steelers FC
    Kwang-hoon Shin
    Dommeren gir Kwang-hoon Shin (Pohang Steelers FC) et gult kort.
    7'
    Dommer Shaun Evans venter med å sette i gang spillet fordi Hernandes Rodrigues da Silva ligger nede.
    7'
    Hernandes Rodrigues da Silva ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Jeonju.
    8'
    Frispark Pohang Steelers FC.
    9'
    Frispark for Jeonbuk Hyundai på egen banehalvdel.
    10'
    Shaun Evans signaliserer et frispark til Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    13'
    Dong-Jun Lee (Jeonbuk Hyundai) løfter inn en corner fra venstre på Jeonju World Cup Stadium.
    15'
    Jeong-ho Hong
    Jeonbuk Hyundai fosser forover og Jeong-ho Hong fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Pohang Steelers FC, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Mål for Jeonbuk Hyundai!
    Jeonbuk Hyundai 1 - 0 Pohang Steelers FC
    Mål: Hernandes Rodrigues da Silva
    Mål! Hernandes Rodrigues da Silva gir Jeonbuk Hyundai en 1-0 ledelse.
    17'
    Shaun Evans signaliserer et frispark til Jeonbuk Hyundai.
    20'
    Jeonbuk Hyundai tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Hyun-beom Ahn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    22'
    Hyun-beom Ahn er tilbake i kampen igjen.
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til Jeonbuk Hyundai
    24'
    Ingen straffe til Jeonbuk Hyundai
    25'
    Hyun-beom Ahn
    Hyun-beom Ahn (Jeonbuk Hyundai) avanserer forover på Jeonju World Cup Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    In-sung Kim
    Målsjanse! In-sung Kim (Pohang Steelers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Tiago Pereira Da Silva
    Sjanse i Jeonju! Tiago Pereira Da Silva (Jeonbuk Hyundai) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Frispark for Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    32'
    Jorge Luiz Barbosa Teixeira
    Pohang Steelers FC angriper. Jorge Luiz Barbosa Teixeira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Jeonbuk Hyundai, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Pohang Steelers FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Jeonbuk Hyundai.
    33'
    Lee Yeong-jae
    Sjanse! Jeonbuk Hyundai avanserer forover, men Lee Yeong-jae avslutter utenfor.
    34'
    36'
    Dong-Jun Lee
    Målsjanse på Jeonju World Cup Stadium! Dong-Jun Lee fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    Shaun Evans tildeler Jeonbuk Hyundai en corner. Dong-Jun Lee sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Dong-Jun Lee (Jeonbuk Hyundai) slår en corner fra venstre side på Jeonju World Cup Stadium.
    40'
    Frispark til Pohang Steelers FC på halvdelen til Jeonbuk Hyundai.
    41'
    42'
    Spillet på Jeonju World Cup Stadium er stoppet midlertidig fordi Soo-bin Lee ligger nede.
    43'+1
    Spillerbytte - Jeonbuk Hyundai
    Inn: Sung Ung Mang
    Ut: Soo-bin Lee
    Daniel Vasile Petrescu (Jeonbuk Hyundai) tar ut Soo-bin Lee som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sung Ung Mang.
    45'+1
    Shaun Evans tildeler Jeonbuk Hyundai en corner. Lee Yeong-jae sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+5
    45'+5
    45'+5
    45'+7
    45'+7
    Inn: Tae-hwan Kim
    Ut: Hernandes Rodrigues da Silva
    Daniel Vasile Petrescu gjør dagens andre bytte i Jeonju, når han tar ut Hernandes Rodrigues da Silva og setter inn Tae-hwan Kim.
    46'
    Spillerbytte - Pohang Steelers FC
    Inn: Jun-ho Kim
    Ut: Seok-joo Yoon
    Seok-joo Yoon (Pohang Steelers FC) erstattes av Jun-ho Kim.
    46'
    Inn: Hong Yunsang
    Ut: Jeong-won Eo
    Pohang Steelers FC gjør sitt andre bytte. Jeong-won Eo erstattes av Hong Yunsang.
    46'
    Målsjanse til Pohang Steelers FC! Jorge Luiz Barbosa Teixeira treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    49'
    Ho-Jae Lee
    Ho-Jae Lee (Pohang Steelers FC) kommer til en målsjanse på Jeonju World Cup Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Jin seob Park (Jeonbuk Hyundai) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jeonju World Cup Stadium.
    53'
    Jin seob Park er på beina igjen og fortsetter kampen.
    54'
    Jorge Luiz Barbosa Teixeira (Pohang Steelers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Inn: Ryunseong Kim
    Ut: In-sung Kim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Pohang Steelers FC. Inn kommer Ryunseong Kim, mens In-sung Kim tar plass på benken.
    56'
    57'
    Gult kort til Jeonbuk Hyundai
    Dommer Shaun Evans gir Tiago Pereira Da Silva (Jeonbuk Hyundai) et gult kort.
    58'
    Jorge Luiz Barbosa Teixeira (Pohang Steelers FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    I Jeonju har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Jeonbuk Hyundai angriper i Jeonju. Dong-Jun Lee fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Jeonbuk Hyundai 2 - 0 Pohang Steelers FC
    Mål: Hyun-beom Ahn
    Målgivende: Tae-hwan Kim
    Hyun-beom Ahn header ballen i mål og Jeonbuk Hyundai går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Jeonju. Det er en fin assist fra Tae-hwan Kim.
    64'
    66'
    Inn: Kim Dong-jin
    Ut: Ho-Jae Lee
    Pohang Steelers FC bytter ut Ho-Jae Lee med Kim Dong-jin.
    67'
    68'
    68'
    71'
    Wanderson Carvalho Oliveira
    Pohang Steelers FC angriper, men avslutningen til Wanderson Carvalho Oliveira går utenfor.
    73'
    Hong Yunsang
    Sjanse til Pohang Steelers FC! Hong Yunsang er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Inn: Kyo-won Han
    Ut: Dong-Jun Lee
    Dong-Jun Lee (Jeonbuk Hyundai) erstattes av Kyo-won Han.
    77'
    Shaun Evans signaliserer et frispark til Jeonbuk Hyundai på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Hyeon-je Kang
    Ut: Chan-hee Han
    Bytte for Pohang Steelers FC. Hyeon-je Kang kommer inn for Chan-hee Han på Jeonju World Cup Stadium.
    82'
    I Jeonju slår Lee Yeong-jae en corner fra venstre.
    83'
    85'
    Inn: Woo-jae Jeong
    Ut: Tae-hwan Kim
    Jeonbuk Hyundai bytter ut Tae-hwan Kim med Woo-jae Jeong.
    85'+1
    Inn: Tae-wook Jeong
    Ut: Lee Yeong-jae
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Jeonbuk Hyundai. Inn kommer Tae-wook Jeong, mens Lee Yeong-jae tar plass på benken.
    86'
    Skade: Pohang Steelers FC
    86'+1
    Pohang Steelers FC angriper på Jeonju World Cup Stadium. Jorge Luiz Barbosa Teixeira header utenfor.
    87'+2
    Målsjanse! Hong Yunsang (Pohang Steelers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Tilbake fra skade: Pohang Steelers FC
    90'+1
    Ryunseong Kim
    Pohang Steelers FC angriper, men avslutningen til Ryunseong Kim går utenfor.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    I Jeonju slår Kim Dong-jin en corner fra høyre.
    90'+4
    Shaun Evans tildeler Pohang Steelers FC en corner. Kim Dong-jin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.