Sjanse til Brasil! Marta er nær ved å score, men keeper redder.
    Ary Borges (Brasil) kommer seg fri på Melbourne Rectangular Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Esther Staubli signaliserer et frispark til Brasil.
    8'
    Marta
    Marta (Brasil) avanserer forover på Melbourne Rectangular Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Frispark til Brasil på halvdelen til Jamaica.
    12'
    13'
    Adriana Leal da Silva
    Brasil angriper. Adriana Leal da Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    15'
    16'
    Luana
    Luana (Brasil) prøver å heade ballen i mål på Melbourne Rectangular Stadium, men mislykkes.
    16'
    16'
    Spillet på Melbourne Rectangular Stadium er stoppet midlertidig fordi Khadija Shaw ligger nede.
    17'
    20'
    Tamires
    Målsjanse til Brasil! Tamires treffer mål, men keeper redder.
    20'
    20'
    Khadija Shaw er tilbake på banen igjen.
    21'
    Ary Borges
    Brasil angriper på Melbourne Rectangular Stadium, men Ary Borges header utenfor.
    24'
    Jamaica angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Vyan Sampson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Jamaica slipper å klare seg uten Vyan Sampson som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    Gult kort til Jamaica
    Cheyna Matthews
    Cheyna Matthews (Jamaica) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Frispark Brasil.
    37'
    39'
    Tamires
    Målsjanse på Melbourne Rectangular Stadium! Tamires fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    41'
    Marta
    I Melbourne får Marta (Brasil) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    44'
    44'
    Spillerbytte - Jamaica
    Inn: Tiffany Cameron
    Ut: Cheyna Matthews
    Lorne Donaldson (Jamaica) gjør sitt første bytte for dagen. Tiffany Cameron erstatter Cheyna Matthews.
    46'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Beatriz
    Ut: Ary Borges
    Brasil bytter ut Ary Borges med Beatriz. Dette er det første byttet som Pia Sundhage gjør i dagens kamp.
    46'
    Khadija Shaw
    Jamaica angriper i Melbourne. Khadija Shaw fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Debinha (Brasil) løfter inn en corner fra venstre på Melbourne Rectangular Stadium.
    47'
    En av Brasils spillere blir avblåst for offside på Melbourne Rectangular Stadium.
    47'
    Esther Staubli tildeler Brasil en corner. Debinha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Khadija Shaw ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    58'
    Khadija Shaw kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Melbourne Rectangular Stadium.
    59'
    Brasil fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Jamaica tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Chantelle Swaby (Jamaica) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Marta (Brasil) slår en corner fra høyre side på Melbourne Rectangular Stadium.
    65'
    I Melbourne slår Debinha en corner fra venstre.
    66'
    Chantelle Swaby er på beina igjen og fortsetter kampen på Melbourne Rectangular Stadium.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Brasil er nær straffområde.
    70'
    72'
    Brasil angriper, men Esther Staubli blåser for offside.
    74'
    80'
    Inn: Geyse
    Ut: Antonia
    Brasil bytter ut Antonia med Geyse.
    81'
    Inn: Andressa Alves
    Ut: Marta
    Bytte for Brasil. Andressa Alves kommer inn for Marta på Melbourne Rectangular Stadium.
    81'
    Inn: Duda Sampaio
    Ut: Luana
    Brasil gjør sitt fjerde bytte. Luana erstattes av Duda Sampaio.
    81'
    Khadija Shaw (Jamaica) kommer til en målsjanse på Melbourne Rectangular Stadium, men klarer ikke å score.
    82'
    Geyse
    Målsjanse! Geyse (Brasil) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Dommer Esther Staubli venter med å sette i gang spillet fordi Jody Brown ligger nede.
    85'
    Inn: Solai Washington
    Ut: Jody Brown
    Jody Brown (Jamaica) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Solai Washington.
    85'
    Debinha
    Brasil angriper i Melbourne. Debinha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Kan Brasil utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    89'
    Andressa Alves
    Sjanse i Melbourne! Andressa Alves (Brasil) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.