1-0
2-0
3-0
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) avanserer forover på Bialystok City Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Jagiellonia Bialystok, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Petr Schwarz
    Målsjanse til Slask Wroclaw! Petr Schwarz treffer mål, men keeper redder.
    6'
    6'
    Mål for Jagiellonia Bialystok!
    Jagiellonia Bialystok 1 - 0 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Dominik Marczuk
    Jagiellonia leder 1-0 etter en scoring av Dominik Marczuk.
    7'
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    9'
    Jagiellonia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, Jagiellonia Bialystok
    10'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) slår en corner fra venstre side på Bialystok City Stadium.
    10'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    11'
    Jesus Imaz Balleste (Jagiellonia) vinkes av for offside i Bialystok.
    11'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Jagiellonia på egen banehalvdel.
    14'
    Afimico Pululu
    Jagiellonia fosser forover og Afimico Pululu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Jagiellonia Bialystok 2 - 0 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Michal Sacek
    Mål! Michal Sacek øker Jagiellonias ledelse til 2-0 på Bialystok City Stadium.
    17'
    20'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Peter Pokorny
    Peter Pokorny mottar et gult kort i Bialystok, og må dermed stå over en kamp for Slask Wroclaw.
    20'
    Kristoffer Hansen
    Sjanse! Jagiellonia avanserer forover, men Kristoffer Hansen avslutter utenfor.
    20'
    21'
    Piotr Lasyk tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    I Bialystok slår Petr Schwarz en corner fra venstre.
    25'
    Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) kommer til en målsjanse på Bialystok City Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Sjanse til Jagiellonia! Afimico Pululu er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Taras Romanczuk
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Taras Romanczuk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    Målsjanse! Kristoffer Hansen (Jagiellonia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Jagiellonia Bialystok 3 - 0 WKS Slask Wroclaw
    Målgivende: Kristoffer Hansen
    I Bialystok øker Jagiellonia ledelsen til 3-0 takket være et mål av Dominik Marczuk. Kristoffer Hansen var nest sist på ballen.
    31'
    Målet til Jagiellonia Bialystok sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Jagiellonia Bialystok blir stående
    33'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Jagiellonia.
    34'
    Slask Wroclaw angriper, men Piotr Lasyk blåser for offside.
    36'
    37'
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bialystok fordi Bartlomiej Wdowik får behandling for en skade på banen.
    39'
    Martin Konczkowski
    Dommer Piotr Lasyk viser Martin Konczkowski (Slask Wroclaw) det gule kortet.
    40'
    Bartlomiej Wdowik ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bialystok.
    41'
    42'
    Frispark for Jagiellonia på egen banehalvdel.
    50'
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    Jagiellonia Bialystok 3 - 1 WKS Slask Wroclaw
    Mål: Piotr Samiec-Talar
    Målgivende: Martin Konczkowski
    Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) header ballen i mål på Bialystok City Stadium. Stillingen er nå 3-1. Det er en fin assist fra Martin Konczkowski.
    53'
    Målet til WKS Slask Wroclaw sjekkes av VAR
    54'
    Målet til WKS Slask Wroclaw blir stående
    56'
    Offside! Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Kristoffer Hansen (Jagiellonia) kommer seg fri på Bialystok City Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    I Bialystok har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Gult kort til Jagiellonia Bialystok
    Taras Romanczuk (Jagiellonia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Frispark Slask Wroclaw.
    61'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    64'
    Spillerbytte - Jagiellonia Bialystok
    Inn: Jose Naranjo
    Ut: Dominik Marczuk
    Adrian Siemieniec gjør dagens første bytte i Bialystok, når han tar ut Dominik Marczuk og setter inn Jose Naranjo.
    68'
    Inn: Jaroslaw Kubicki
    Ut: Nene
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Jagiellonia. Inn kommer Jaroslaw Kubicki, mens Nene tar plass på benken.
    68'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Mateusz Zukowski
    Ut: Martin Konczkowski
    Jacek Magiera (Slask Wroclaw) gjør sitt første bytte for dagen. Mateusz Zukowski erstatter Martin Konczkowski.
    68'
    Inn: Patryk Klimala
    Ut: Petr Schwarz
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) erstattes av Patryk Klimala.
    68'
    70'
    70'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    71'
    Jesus Imaz Balleste
    Jagiellonia avanserer forover i Bialystok. Jesus Imaz Balleste avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Afimico Pululu fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    Frispark Jagiellonia.
    75'
    Patrick Olsen
    Patrick Olsen (Slask Wroclaw) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Erik Alexander Exposito Hernandez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    77'
    79'
    Erik Alexander Exposito Hernandez er tilbake i kampen igjen.
    79'
    Piotr Samiec-Talar
    Piotr Samiec-Talar (Slask Wroclaw) kommer seg fri på Bialystok City Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Inn: Alen Mustafic
    Ut: Patrick Olsen
    Slask Wroclaw bytter ut Patrick Olsen med Alen Mustafic. Dette er det tredje byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    80'
    80'
    Frispark til Jagiellonia på halvdelen til Slask Wroclaw.
    81'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Jagiellonia.
    82'
    82'
    I Bialystok har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) løfter inn en corner fra venstre på Bialystok City Stadium.
    84'
    Sjanse til Jagiellonia! Jesus Imaz Balleste er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Inn: Burak Ince
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Slask Wroclaw gjør sitt fjerde bytte. Piotr Samiec-Talar erstattes av Burak Ince.
    85'
    87'
    Inn: Kaan Caliskaner
    Ut: Afimico Pululu
    Jagiellonia bytter ut Afimico Pululu med Kaan Caliskaner.
    87'
    90'
    Alen Mustafic
    Dommer Piotr Lasyk gir Alen Mustafic (Slask Wroclaw) et gult kort.
    90'+1
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw like utenfor Jagiellonia-området.