Nene83'
6-0
    I Bialystok har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Daniel Ramirez Fernandez (Lodz) slår en corner fra høyre side på Bialystok City Stadium.
    2'
    Frispark til Lodz på halvdelen til Jagiellonia.
    3'
    Frispark for Jagiellonia på egen banehalvdel.
    3'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Jagiellonia.
    4'
    Jesus Imaz Balleste
    Jesus Imaz Balleste (Jagiellonia) kommer til en målsjanse på Bialystok City Stadium, men klarer ikke å score.
    6'
    Frispark Jagiellonia.
    9'
    Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Jagiellonia Bialystok!
    Jagiellonia Bialystok 1 - 0 LKS Lodz
    Mål: Nene
    Målgivende: Bartlomiej Wdowik
    Mål! Jagiellonia tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Nene på Bialystok City Stadium. Flott spill fra Bartlomiej Wdowik før målet.
    12'
    Kaan Caliskaner
    Kaan Caliskaner (Jagiellonia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    16'
    Jesus Imaz Balleste (Jagiellonia) vinkes av for offside i Bialystok.
    19'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Jagiellonia på egen banehalvdel.
    22'
    Bartlomiej Wdowik
    Jagiellonia avanserer forover i Bialystok. Bartlomiej Wdowik avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Kaan Caliskaner fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Wojciech Myc tildeler Jagiellonia en corner. Bartlomiej Wdowik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jesus Imaz Balleste (Jagiellonia) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    Rødt kort!
    Spilleren på LKS Lodz får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    33'
    Rødt kort til LKS Lodz
    Adrien Louveau
    Adrien Louveau (Lodz) må forlate banen etter at dommer Wojciech Myc trekker fram det røde kortet!
    33'
    Jesus Imaz Balleste er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) løfter inn en corner fra venstre på Bialystok City Stadium.
    35'
    Nene
    Nene (Jagiellonia) header utenfor.
    36'
    Bartosz Szeliga
    Bartosz Szeliga (Lodz) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    39'
    Jagiellonia Bialystok, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Jagiellonia Bialystok 2 - 0 LKS Lodz
    Mål: Dominik Marczuk
    Målgivende: Taras Romanczuk
    Mål! Jagiellonia øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Dominik Marczuk på Bialystok City Stadium. Taras Romanczuk var nest sist på ballen.
    41'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Lodz på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Jesus Imaz Balleste fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Jagiellonia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - LKS Lodz
    Inn: Jakub Letniowski
    Ut: Engjell Hoti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lodz. Inn kommer Jakub Letniowski, mens Engjell Hoti tar plass på benken.
    46'
    Inn: Antoni Mynarczyk
    Ut: Bartosz Szeliga
    Bytte for Lodz. Antoni Mynarczyk kommer inn for Bartosz Szeliga på Bialystok City Stadium.
    46'
    Inn: Kay Tejan
    Ut: Piotr Janczukowicz
    Marcin Matysiak (Lodz) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kay Tejan erstatter Piotr Janczukowicz.
    46'
    46'
    Dommer Wojciech Myc ser at linjemannen løfter flagget, og Lodzs Jakub Letniowski blåses av for offside.
    47'
    I Bialystok slår Bartlomiej Wdowik en corner fra høyre.
    48'
    Kristoffer Hansen
    Kristoffer Hansen (Jagiellonia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Nene
    Jagiellonia angriper. Nene får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    LKS Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    I Bialystok slår Kristoffer Hansen en corner fra venstre.
    51'
    Taras Romanczuk
    Taras Romanczuk (Jagiellonia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Kristoffer Hansen (Jagiellonia) løfter inn en corner fra venstre på Bialystok City Stadium.
    56'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) slår en corner fra høyre side på Bialystok City Stadium.
    57'
    Wojciech Myc tildeler Jagiellonia en corner. Kristoffer Hansen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Frispark til Jagiellonia på halvdelen til Lodz.
    58'
    Nene
    Jagiellonia avanserer forover i Bialystok. Nene avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    60'
    I Bialystok slår Daniel Ramirez Fernandez en corner fra høyre.
    61'
    Husein Balic
    Husein Balic (Lodz) kommer til en målsjanse på Bialystok City Stadium, men klarer ikke å score.
    61'
    Spillerbytte - Jagiellonia Bialystok
    Inn: Afimico Pululu
    Ut: Kaan Caliskaner
    Jagiellonia gjør sitt første bytte. Kaan Caliskaner erstattes av Afimico Pululu.
    61'
    Nene
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Nene fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Offside! Husein Balic (Lodz) er alene igjennom, men dommer Wojciech Myc ser at linjemannen er oppe med flagget.
    63'
    63'
    Gult kort til LKS Lodz
    Piotr Glowacki
    Dommeren gir Piotr Glowacki (Lodz) et gult kort.
    63'
    Jagiellonia Bialystok 3 - 0 LKS Lodz
    Mål: Jesus Imaz Balleste
    Mål! Jesus Imaz Balleste øker Jagiellonias ledelse til 3-0 på Bialystok City Stadium. Taras Romanczuk sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Nene
    Nene (Jagiellonia) kommer til en målsjanse på Bialystok City Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    Afimico Pululu
    Jagiellonia avanserer forover i Bialystok. Afimico Pululu avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) løfter inn en corner fra høyre på Bialystok City Stadium.
    68'
    Straffe til Jagiellonia Bialystok
    68'
    Jagiellonia Bialystok scorer på straffe!
    Jagiellonia Bialystok 4 - 0 LKS Lodz
    Mål: Afimico Pululu
    Mål! Afimico Pululu scorer på straffe. Jagiellonias ledelse øker dermed til 4-0.
    70'
    Inn: Jedrzej Zajac
    Ut: Husein Balic
    Marcin Matysiak gjør dagens fjerde bytte i Bialystok, når han tar ut Husein Balic og setter inn Jedrzej Zajac.
    70'
    Inn: Jaroslaw Kubicki
    Ut: Dominik Marczuk
    Dominik Marczuk (Jagiellonia) erstattes av Jaroslaw Kubicki.
    70'
    Inn: Jose Naranjo
    Ut: Taras Romanczuk
    Jagiellonia bytter ut Taras Romanczuk med Jose Naranjo. Dette er det tredje byttet som Adrian Siemieniec gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Målsjanse til Jagiellonia! Jesus Imaz Balleste treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Lodzs Kay Tejan blåses av for offside på Bialystok City Stadium.
    72'
    Lodz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Jagiellonia.
    73'
    Skudd utenfor mål, Jagiellonia Bialystok
    73'
    74'
    75'
    77'
    Wojciech Myc tildeler Jagiellonia en corner. Kristoffer Hansen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Jagiellonia Bialystok 5 - 0 LKS Lodz
    Mål: Jaroslaw Kubicki
    I Bialystok øker Jagiellonia ledelsen til 5-0 takket være et mål av Jaroslaw Kubicki.
    77'
    Målet til Jagiellonia Bialystok sjekkes av VAR
    78'
    Målet til Jagiellonia Bialystok blir stående
    78'
    Frispark for Lodz på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Jakub Lewicki
    Ut: Bartlomiej Wdowik
    Jagiellonia bytter ut Bartlomiej Wdowik med Jakub Lewicki.
    79'
    Inn: Tomasz Kupisz
    Ut: Kristoffer Hansen
    Jagiellonia bytter ut Kristoffer Hansen med Tomasz Kupisz. Dette er det femte byttet som Adrian Siemieniec gjør i dagens kamp.
    80'
    Kay Tejan
    Lodz angriper, men avslutningen til Kay Tejan går utenfor.
    82'
    Inn: Jan Labedzki
    Ut: Daniel Ramirez Fernandez
    Marcin Matysiak gjør dagens femte bytte i Bialystok, når han tar ut Daniel Ramirez Fernandez og setter inn Jan Labedzki.
    83'
    Jagiellonia Bialystok 6 - 0 LKS Lodz
    Mål: Nene
    Målgivende: Tomasz Kupisz
    Mål! Nene gir Jagiellonia en komfortabel 6-0 ledelse. Det er en fin assist fra Tomasz Kupisz.
    83'
    84'
    I Bialystok header Afimico Pululu (Jagiellonia) mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    90'
    Gult kort til Jagiellonia Bialystok
    Jaroslaw Kubicki
    Jaroslaw Kubicki (Jagiellonia) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Jagiellonia avanserer forover i Bialystok. Jesus Imaz Balleste avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    Dommer Wojciech Myc ser at linjemannen løfter flagget, og Jagiellonias Jesus Imaz Balleste blåses av for offside.