0-2
Szymczak30' (Str.)
1-2
    Kristoffer Velde
    KKS Lech Poznan angriper i Bialystok. Kristoffer Velde avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    Jagiellonia Bialystok, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark til Jagiellonia på halvdelen til KKS Lech Poznan.
    2'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    3'
    KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    KKS Lech Poznan fosser fremover, men Filip Marchwinski går rett i offsidefella.
    6'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    7'
    I Bialystok slår Bartlomiej Wdowik en corner fra høyre.
    9'
    Nene
    Målsjanse til Jagiellonia! Nene treffer mål, men keeper redder.
    9'
    KKS Lech Poznan, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) løfter inn en corner fra venstre på Bialystok City Stadium.
    9'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    10'
    I Bialystok har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Jagiellonia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) slår en corner fra venstre side på Bialystok City Stadium.
    13'
    14'
    Frispark for Jagiellonia på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til KKS Lech Poznan
    Kristoffer Velde (KKS Lech Poznan) pådrar seg et gult kort.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Michal Sacek (Jagiellonia) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    Jagiellonia slipper å klare seg uten Michal Sacek som kommer tilbake på banen igjen.
    15'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til Jagiellonia på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Mål for KKS Lech Poznan!
    Jagiellonia Bialystok 0 - 1 KKS Lech Poznan
    Mål: Filip Marchwinski
    Målgivende: Kristoffer Velde
    I Bialystok tar KKS Lech Poznan ledelsen 0-1 etter et mål av Filip Marchwinski. Kristoffer Velde var nest sist på ballen.
    18'
    22'
    24'
    Offside! Afimico Pululu (Jagiellonia) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    25'
    25'
    Jose Naranjo
    Jose Naranjo (Jagiellonia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark KKS Lech Poznan.
    28'
    Straffe til KKS Lech Poznan
    29'
    KKS Lech Poznan scorer på straffe!
    Jagiellonia Bialystok 0 - 2 KKS Lech Poznan
    Mål: Filip Szymczak
    Mål! Filip Szymczak scorer på straffe. KKS Lech Poznans ledelse øker dermed til 0-2.
    30'
    32'
    Bartlomiej Wdowik
    Jagiellonia angriper. Bartlomiej Wdowik får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Jagiellonia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    Dominik Marczuk (Jagiellonia) vinkes av for offside i Bialystok.
    36'
    Dominik Marczuk
    Dominik Marczuk (Jagiellonia) kommer seg fri på Bialystok City Stadium, men avslutningen går utenfor.
    38'
    40'
    43'
    44'
    I Bialystok har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til Jagiellonia Bialystok
    47'
    Ingen straffe til Jagiellonia Bialystok
    47'
    Damian Sylwestrzak tildeler KKS Lech Poznan en corner. Nika Kvekveskiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Bartlomiej Wdowik (Jagiellonia) løfter inn en corner fra høyre på Bialystok City Stadium.
    52'
    Nene
    Jagiellonia angriper, men avslutningen til Nene går utenfor.
    52'
    53'
    54'
    57'
    57'
    Jagiellonia fosser fremover, men Damian Sylwestrzak blåser for offside på Bialystok City Stadium.
    57'
    Damian Sylwestrzak tildeler Jagiellonia en corner. Bartlomiej Wdowik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Taras Romanczuk
    Jagiellonia angriper på Bialystok City Stadium. Taras Romanczuk header utenfor.
    59'
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Ali Gholizadeh
    Ut: Dino Hotic
    Mariusz Rumak gjør dagens første bytte i Bialystok, når han tar ut Dino Hotic og setter inn Ali Gholizadeh.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Jagiellonia Bialystok
    Inn: Kristoffer Hansen
    Ut: Jose Naranjo
    Jagiellonia gjør sitt første bytte. Jose Naranjo erstattes av Kristoffer Hansen.
    60'
    I Bialystok slår Ali Gholizadeh en corner fra venstre.
    63'
    Nene
    Nene (Jagiellonia) kommer til en målsjanse på Bialystok City Stadium, men klarer ikke å score.
    64'
    Inn: Radoslaw Murawski
    Ut: Nika Kvekveskiri
    Bytte for KKS Lech Poznan. Radoslaw Murawski kommer inn for Nika Kvekveskiri på Bialystok City Stadium.
    64'
    66'
    Adrian Dieguez
    Jagiellonia avanserer forover i Bialystok. Adrian Dieguez avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    67'
    Gult kort til Jagiellonia Bialystok
    Adrian Dieguez (Jagiellonia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    69'
    72'
    72'
    Inn: Kaan Caliskaner
    Ut: Afimico Pululu
    Adrian Siemieniec (Jagiellonia) gjør sitt andre bytte for dagen. Kaan Caliskaner erstatter Afimico Pululu.
    72'
    Inn: Jaroslaw Kubicki
    Ut: Nene
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Jagiellonia. Inn kommer Jaroslaw Kubicki, mens Nene tar plass på benken.
    73'
    Kristoffer Hansen
    Kristoffer Hansen (Jagiellonia Bialystok) visar framfötterna men nickar utanför.
    74'
    76'
    Filip Marchwinski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Filip Marchwinski er på beina igjen og fortsetter kampen på Bialystok City Stadium.
    79'
    Skudd utenfor mål, Jagiellonia Bialystok
    79'
    Filip Szymczak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Mål for Jagiellonia Bialystok!
    Jagiellonia Bialystok 1 - 2 KKS Lech Poznan
    Mål: Kristoffer Hansen
    Målgivende: Jaroslaw Kubicki
    Kristoffer Hansen scorer og reduserer dermed til 1-2. Jaroslaw Kubicki sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Filip Szymczak er tilbake i kampen igjen.
    82'
    83'
    Jesus Imaz Balleste
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Jesus Imaz Balleste fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til Jagiellonia.
    84'
    Filip Marchwinski vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    86'
    Inn: Alan Czerwinski
    Ut: Filip Marchwinski
    Alan Czerwinski (KKS Lech Poznan) erstatter Filip Marchwinski som ser ut til å måtte forlate Bialystok City Stadium med en skade.
    86'
    Filip Marchwinski er tilbake på banen igjen.
    86'
    Sjanse! Jagiellonia avanserer forover, men Dominik Marczuk avslutter utenfor.
    87'
    Inn: Jetmir Haliti
    Ut: Mateusz Skrzypczak
    Mateusz Skrzypczak (Jagiellonia) erstattes av Jetmir Haliti.
    89'
    Kaan Caliskaner
    Kaan Caliskaner (Jagiellonia) prøver å heade ballen i mål på Bialystok City Stadium, men mislykkes.
    90'+1
    90'+1
    Offside! Kristoffer Velde (KKS Lech Poznan) er alene igjennom, men dommer Damian Sylwestrzak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+3
    90'+5
    Jagiellonia angriper i Bialystok. Dominik Marczuk fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+7
    90'+7
    Joel Vieira Pereira
    Dommer Damian Sylwestrzak gir Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) et gult kort.
    90'+7
    90'+8
    Kaan Caliskaner (Jagiellonia) avanserer forover på Bialystok City Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.