3-0
4 924
1 543

Ble dekket av Herman Folvik

Kampens første store sjanse! Spinazzola med fantastisk forarbeid på vingen. Perfekt innlegg til Immobile, som header over.
    11'
    VAR dobbelsjekker målet. Var det hands? Var Chiellini for voldsom i duellen?
    20'
    VAR annullerer målet! Det ser ut som ballen treffer armen til Chiellini. Den italienske stopperen satte ballen i mål etter en corner, men målet teller altså ikke.
    20'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Francesco Acerbi
    Ut: Giorgio Chiellini
    25'
    Mål for Italia!
    Italia 1 - 0 Sveits
    Mål: Manuel Locatelli
    Målgivende: Domenico Berardi
    26'
    Store Italia-sjanser! Immobile klarer akkurat ikke å dra seg forbi Sveits' keeper. Returen fra Insigne reddes på streken.
    34'
    Spinazzola prøver seg med en frekk tupp i steget etter et langt løp. Den går noen meter utenfor. Fantastisk spill av Insigne i forkant.
    37'
    Immobile kommer seg fri og prøver seg fra skrå vinkel. Sommer tar den. Skal ikke være mulig å score fra den vinkelen, men farlig uansett.
    42'
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Mario Gavranovic
    Ut: Haris Seferovic
    46'
    Gult kort til Sveits
    Mario Gavranovic
    49'
    Italia 2 - 0 Sveits
    Målgivende: Nicolo Barella
    52'
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Fabian Schar
    58'
    Inn: Silvan Widmer
    Ut: Kevin Mbabu
    58'
    Sveits får en stor dobbelmulighet, men strålende keeperspill av Donnarumma stopper sjansen. Er Zuber som får den gode sjansen.
    64'
    Locatelli med nydelig ball til Berardi. Han dundrer løs fra 16 meter, men den går over. Stor sjanse
    65'
    Inn: Federico Chiesa
    Ut: Lorenzo Insigne
    69'
    Inn: Rafael Toloi
    Ut: Domenico Berardi
    69'
    En lang pasning fra Bonucci, så er plutselig Immobile alene med keeper. Avslutningen er svak. Den bør storscoreren få mer ut av.