Italia kommer ut i en vanlig 3-5-2 med følgende spillere: Buffon - Barzagli, Bonucci, Romagnoli - Florenzi, Montolivo, De Rossi, Parolo, De Sciglio - Pellé, Eder.
    0'
    Spania kjører på med en 4-3-3. Julen Lopetegui har valgt ut følgende 11er: De Gea - Carvajal, Ramos, Piqué, Alba - Busquets, Koke, Iniesta - Vitolo, Costa, Silva.
    0'
    Buffon mot De Gea er en fryktelig spennende målvaktsduell. Hvem går seirende ut av den kampen? Buffon har vært god for Juventus så langt i år. Sisteskansen til "den sorte dame" har sluppet inn totalt fire mål på syv Seier A-kamper. De Gea på sin side har sluppet inn åtte mål på syv Premier League-kamper.
    0'
    Nasjonalsang Italia. Synge på full hals, spesielt fra Buffon. Nydelig.
    0'
    Costa sparker i gang oppgjøret på Juventus Stadium!
    1'
    Dagens dommer er tyske Felix Brych.
    2'
    Spania triller mye ball innledningsvis.
    3'
    Ramos slår en dyp, perfekt crosser til Carvajal. Real-backen prøver å slippe inn sentralt på første touch, men Italia bryter.
    4'
    Buffon liker svært godt å sette i gang kort. Det gjør han også nå, selv om Spania står ekstremt høyt. Ender med at Romagnoli får ball presset og mister den over sidelinjen.
    4'
    Chiellini, som ville startet dagens kamp, er suspendert. Romagnoli tar plassen til Juventus-stopperen.
    5'
    Vitolo prøver å finne Costa i bakrom, men pasningen blir for upresis.
    6'
    Costa smekker til Bonucci sitt ansikt. Frispark til Italia på egen halvdel.
    7'
    Tidlig corner til Spania. Romagnoli som gir vekk kampens første hjørnespark.
    8'
    Buffon plukker corneren fra Silva.
    9'
    Iniesta leker seg her! Spiller vegg med Silva og får ball på 15 meter. Drar av Bonucci og skyter, men avslutningen blir for svak.
    11'
    Eder, som starter på topp i tospann med Pelle, har kun startet tre seriekamper for Inter av totalt syv. Lite kamptrening for angriperen, som for det meste har spilt kant i 4-2-3-1 for Nerazzurri.
    12'
    Silva drar seg silkemykt inn i boksen til Italia med sin ekstreme nærteknikk. Prøver å fyre, men skuddet blokkeres.
    14'
    Spania har vært det beste laget de første 16 minuttene. Eid ekstremt mye ball, som de pleier å gjøre.
    15'
    For et spansk angrep! Silva drar av en mann før han spiller til Costa. Spissen legger tilbake til Silva i lufta, før City-spilleren slipper til Costa. Sistnevnte fyrer fra 14 meter, men skuddet blokkeres. Gode tendenser av Spania!
    16'
    Silva skyter via ryggen til De Rossi. Corner til Spania.
    17'
    Kort variant som ender i ny.
    18'
    Ender hos Vitolo, som slår inn til Piqué. Header inn i feltet igjen, men Italia får klarert.
    19'
    Nesten for Spania! Ballen slås inn igjen, og Piqué er ikke langt unna å sette 1-0! Klareres akkurat til corner.
    20'
    Ender i ny corner.
    20'
    Via ryggen til De Rossi og inn til Buffon. Drar opp armen og indikerer at de vil roe ned.
    20'
    Ballen spilles ut, og det pekes på Alba. Han ligger nede.
    21'
    Alba ser betuttet ut. Må han gi seg allerede?
    22'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Fran Fernandez
    Ut: Jordi Alba
    Det må han. Ferdig etter halvspilt førsteomgang, Alba. Inn med Nacho!
    22'
    Italia har ikke skapt noen verdens ting de første 23 minuttene. Såvidt vært over midten.
    23'
    Nesten for Piqué! Ramos header tilbake i feltet etter at Carvajal svinger inn fra høyre. Real-stopperen finner Piqué, som header rett på Buffon fra syv meter!
    25'
    Gult kort til Spania
    Sergio Busquets
    Får kampens første gule i det han river ned Pellé.
    27'
    Det så ut som kne mot kne for Montolivo mot Ramos. Off, den kan mange kjenne seg igjen i. Og den er vond.
    27'
    Montolivo blir liggende. Vrir seg i smerter, midtbanespilleren.
    28'
    Må gi seg, Milan-spilleren.
    29'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Giacomo Bonaventura
    Ut: Riccardo Montolivo
    Milan ut, Milan inn.
    30'
    Romagnoli klarerer til corner.
    31'
    Pelle klarerer.
    32'
    Romagnoli klarerer til ny corner.
    33'
    Buffon er stor og plukker.
    33'
    Parolo handser. Ikke lov.
    34'
    Ballbesittelse de første 35 minuttene: 25-75 % favør Spania. Vært gode, spanjolene. Dog ikke skapt allverden. Italia gode defensivt, men fått til lite offensivt.
    35'
    Koke kjører en kort corner som blir beinet unna av Bonucci i boks.
    37'
    Spania spiller seg fint ut. Ender med at De Sciglio klarerer til corner.
    39'
    Kort corner som brytes av Bonucci.
    40'
    Spania har 9 cornere. Italia har 0. Spania har hatt 77 prosent ballbesittelse. 42 minutters spill.
    42'
    Italia kommer på en sjelden visitt. Eder drar seg forbi en mann og slår inn i boks. Takles vel av Pique i det han slår inn, men ingenting gis. De Gea plukker.
    43'
    Vitolo
    Blir holdt av Bonucci i en duell. Ingenting blir gitt, og Vitolo tar igjen. Det belønnes med gult kort.
    44'
    Diego Costa
    Costa får gult etter at han slår til Bonucci i ansiktet i det han har ball feilvendt.
    45'
    Legges til to minutter. Merkelig lite med tanke på at Montolivo og Alba har gitt seg med skader.
    45'+1
    Silva slipper til Costa, som blir blåst av. Har fryktelig lyst til å banke bort ballen i ren frustrasjon, men nøyer seg med å melde noen gloser til dommer.
    45'+2
    45'+3
    46'
    Italia sparker i gang de siste 45 minuttene.
    46'
    Romagnoli er for tøff i duellen med Vitolo. Frispark til gjestene i midtsirkelen.
    47'
    Costa er seig i driblingene, men får avgårde et skudd. Går via Bonucci og til corner.
    48'
    Busquets ordner ny corner for spanjolene.
    48'
    Kort til Koke, som Pelle får banka unna.
    49'
    Gult kort til Italia
    Marco Parolo
    50'
    Italia kommer på en sjelden visitt. De Sciglio slipper til Bonaventura, men pasningen brytes av Pique.
    51'
    Vitolo spiller en kjapp vegg med Carvajal før førstnevnte slår inn. Svakt slått innlegg, som treffer Romagnoli på første stolpe.
    52'
    Iniesta med en boksåpnerpasning til Koke. Atletico Madrid-spilleren slår hardt inn langs bakken, men Romagnoli får en fot på ballen og klarerer til corner.
    53'
    Den blir - etter litt klabb og bab - klarert.
    54'
    Busquets får en ball midt i planeten. Ser rimelig svimmel ut.
    55'
    Mål for Spania!
    Italia 0 - 1 Spania
    Mål: Vitolo
    Målgivende: Sergio Busquets
    Blemme av Buffon! Busquets slår en ball i bakrom til Vitolo. Buffon kommer langt ut for å bryte, men bommer på ball. Det gjør at Vitolo kan sette ballen i det åpne Italia-målet. 0-1!
    55'
    De Sciglio slår inn boks og søker Pelle. Spissen får hodet på ballen, men headingen går utenfor mål.
    56'
    Scoringen gjør at Spania går til topps i gruppe G med seks poeng og 9-0 i målforskjell. Italia ned på 3.plass, Albania opp på 2.plass etter at de leder 1-0 over Liechtenstein.
    59'
    Immobile spiller en smart stikker til Eder, som er en liten fot i offside.
    60'
    De Sciglio slår inn i boks. Busquets klarerer til corner.
    63'
    Nære! Ender hos Immobile, som ikke klarer å skli inn ballen.
    65'
    Giacomo Bonaventura
    62'
    Costa vinkes av og kliner ballen langt vekk. Får ikke gult der. Pussig.
    66'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Diego Costa
    Like greit. Han er heit nå. Fryktelig heit i topplokket.
    67'
    Enorm mulighet for Vitolo! Får ball av Koke, og plutselig har Sevilla-spilleren autostrada til mål. Alene med Buffon går avslutningen rett til side for mål!
    68'
    Florenzi slår inn og treffer Romagnoli, men headingen går langt over mål.
    69'
    Bonaventura mister ball og prøver å vinne igjen. Løper Koke overens. Frispark.
    71'
    Immobile drar med seg ball inn på Spania sin banehalvdel. Pique rygger og rygger, så den italienske spissen prøver seg på en avslutning. Går rett i Barcelona-stopperen.
    72'
    Carvajal slår inn, De Sciglio klarerer til corner.
    73'
    0-13 i cornere nå.
    74'
    Svakt utnyttet. Italia kontrer.
    75'
    Inn: Andrea Belotti
    Ut: Alessio Romagnoli
    Offensivt bytte.
    76'
    Sergio Ramos
    Obstruksjon på Florenzi.
    76'
    Stanges unna av Koke.
    77'
    Italia med mer ball nå, men skaper ikke all verdens.
    78'
    Eder går i bakken!
    81'
    Hva er det dommer gir?!
    81'
    Eder takles av Ramos i Spanias boks. Først rister Brych på hodet, så peker han på straffemerket!
    81'
    Italia scorer på straffe!
    Italia 1 - 1 Spania
    Mål: Daniele De Rossi
    Iskald straffe av De Rossi! Rolig tilløp. Sender ball en vei, De Gea en annen vei. Vi er like langt!
    82'
    For en stemning på Juventus Stadium!
    83'
    Gerard Pique
    85'
    Nesten for Italia! Frisparket tas kjapt og ender hos Immobile, som drar av Pique i boks. Slår hardt inn, men ingen lukter på bakerste!