2'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Istanbulspor.
    4'
    Emir Kaan Gultekin
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium! Emir Kaan Gultekin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Florian Loshaj (Istanbulspor) slår en corner fra venstre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    10'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Offside! Emir Kaan Gultekin (Istanbulspor) er alene igjennom, men dommer Omer Faruk Turtay ser at linjemannen er oppe med flagget.
    12'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Emir Kaan Gultekin får gult kort og må stå over en kamp for Istanbulspor!
    13'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    13'
    Okan Kocuk vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Samsunspor slipper å klare seg uten Okan Kocuk som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Frispark for Istanbulspor på egen banehalvdel.
    14'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Istanbulspor på egen banehalvdel.
    15'
    Omer Faruk Turtay tildeler Istanbulspor en corner. Florian Loshaj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    I Istanbul slår Emre Kilinc en corner fra venstre.
    18'
    Istanbulspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Skade: Istanbulspor AS
    23'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    24'
    Tilbake fra skade: Istanbulspor AS
    24'
    Gult kort til Samsunspor
    Alim Ozturk
    Alim Ozturk (Samsunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Frispark Istanbulspor.
    25'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Samsunspor.
    28'
    Istanbulspor angriper i Istanbul. Emir Kaan Gultekin fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    33'
    Simon Deli
    Simon Deli (Istanbulspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Emre Kilinc (Samsunspor) løfter inn en corner fra venstre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    35'
    35'
    Carlo Holse
    Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Carlo Holse avslutter utenfor.
    37'
    Emre Kilinc (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    39'
    Samsunspor fosser fremover, men Omer Faruk Turtay blåser for offside på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    39'
    Ercan Kara
    Ercan Kara (Samsunspor) kommer til en målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium, men klarer ikke å score.
    41'
    Emre Kilinc
    Samsunspor avanserer forover i Istanbul. Emre Kilinc avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    44'
    45'
    Ali Yasar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Ali Yasar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    45'+2
    Omer Faruk Turtay tildeler Istanbulspor en corner. Florian Loshaj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Mehmet Yesil
    Målsjanse til Istanbulspor! Mehmet Yesil treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Carlo Holse
    Sjanse i Istanbul! Carlo Holse (Samsunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Hjørnespark til Samsunspor
    51'
    Alim Ozturk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Mål for Istanbulspor AS!
    Istanbulspor AS 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Emir Kaan Gultekin
    Målgivende: David Sambissa
    I Istanbul tar Istanbulspor ledelsen 1-0 etter et mål av Emir Kaan Gultekin. Flott spill fra David Sambissa før målet.
    54'
    Alim Ozturk er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Samsunspor.
    55'
    Carlo Holse
    Samsunspor angriper i Istanbul. Carlo Holse avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Carlo Holse får behandling for en skade på banen.
    58'
    Modestas Vorobjovas
    Modestas Vorobjovas (Istanbulspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Carlo Holse er på beina igjen og fortsetter kampen på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    59'
    60'
    Istanbulspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    61'
    Taylan Antalyali
    Målsjanse! Taylan Antalyali (Samsunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Marius Mouandilmadji
    Ut: Taylan Antalyali
    Markus Gisdol gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Taylan Antalyali og setter inn Marius Mouandilmadji.
    62'
    Inn: Zeki Yavru
    Ut: Haluk Mustafa Tan
    Samsunspor bytter ut Haluk Mustafa Tan med Zeki Yavru.
    62'
    Frispark Samsunspor.
    65'
    66'
    68'
    68'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Istanbulspor.
    69'
    71'
    Mål for Samsunspor!
    Istanbulspor AS 1 - 1 Samsunspor
    Mål: Emre Kilinc
    Målgivende: Lubomir Satka
    Emre Kilinc scorer og utligningen er et faktum på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium. 1-1. Det er en fin assist fra Lubomir Satka.
    72'
    Målet til Samsunspor sjekkes av VAR
    73'
    Målet til Samsunspor blir stående
    74'
    Emre Kilinc
    Samsunspor angriper, men avslutningen til Emre Kilinc går utenfor.
    76'
    77'
    80'
    Istanbulspor angriper, men Muammer Sarikaya vinkes av for offside.
    81'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Djakaridja Traore
    Ut: Eduard Rroca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbulspor. Inn kommer Djakaridja Traore, mens Eduard Rroca tar plass på benken.
    82'
    Inn: Vefa Temel
    Ut: David Sambissa
    Bytte for Istanbulspor. Vefa Temel kommer inn for David Sambissa på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    83'
    Florian Loshaj (Istanbulspor) løfter inn en corner fra venstre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    84'
    Muammer Sarikaya
    Sjanse til Istanbulspor! Muammer Sarikaya er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Vefa Temel
    Istanbulspor fosser forover og Vefa Temel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.