I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    Mål for Caykur Rizespor!
    Istanbulspor AS 0 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Målgivende: Altin Zeqiri
    Mål! Caykur Rizespor tar ledelsen 0-1 ved Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi. Altin Zeqiri var nest sist på ballen.
    4'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    9'
    I Istanbul slår Jonjo Shelvey en corner fra høyre.
    17'
    Ozcan Sahan
    Istanbulspor angriper i Istanbul. Ozcan Sahan fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark Caykur Rizespor.
    20'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    22'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    23'
    Alper Akarsu tildeler Istanbulspor en corner. Florian Loshaj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    David Akintola vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    27'
    David Akintola er på beina igjen og fortsetter kampen på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    27'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    29'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Istanbulspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    36'
    36'
    Gokhan Akkan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    42'
    En av Caykur Rizespors spillere går i offside.
    42'
    Gokhan Akkan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    42'
    Istanbulspor AS 0 - 2 Caykur Rizespor
    Mål: Martin Yankov Minchev
    Mål! Caykur Rizespor øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Martin Yankov Minchev på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Det er en fin assist fra Altin Zeqiri.
    44'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Racine Coly
    Racine Coly (Istanbulspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    45'
    Simon Deli
    Dommer Alper Akarsu gir Simon Deli (Istanbulspor) et gult kort.
    45'+1
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Emir Han Topcu
    Emir Han Topcu (Caykur Rizespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    45'+4
    Dal Varesanovic
    Dal Varesanovic (Caykur Rizespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Ozcan Sahan
    Dommer Alper Akarsu viser Ozcan Sahan (Istanbulspor) det gule kortet.
    45'+5
    Racine Coly
    Istanbulspor angriper i Istanbul. Racine Coly avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+7
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+7
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Ozcan Sahan
    Istanbulspor gjør sitt første bytte. Ozcan Sahan erstattes av Vefa Temel.
    46'
    Husniddin Alikulov
    Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Gustavo Sauer
    Ut: Altin Zeqiri
    Bytte for Caykur Rizespor. Gustavo Sauer kommer inn for Altin Zeqiri på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    59'
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    61'
    Inn: Tunahan Samdanli
    Ut: Mendy Mamadou
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Mendy Mamadou og setter inn Tunahan Samdanli.
    62'
    Istanbulspor AS 0 - 3 Caykur Rizespor
    Målgivende: Gustavo Sauer
    Mål! Martin Yankov Minchev øker ledelsen til 0-3. Flott spill fra Gustavo Sauer før målet.
    64'
    Inn: Seyfettin Anil Yasar
    Ut: Emir Han Topcu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Seyfettin Anil Yasar, mens Emir Han Topcu tar plass på benken.
    67'
    Inn: Muammer Sarikaya
    Ut: Dal Varesanovic
    Caykur Rizespor bytter ut Dal Varesanovic med Muammer Sarikaya.
    67'
    Inn: Adolfo Gaich
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Ilhan Palut (Caykur Rizespor) gjør sitt andre bytte for dagen. Adolfo Gaich erstatter Martin Yankov Minchev.
    68'
    Inn: Djakaridja Traore
    Ut: David Sambissa
    David Sambissa (Istanbulspor) erstattes av Djakaridja Traore.
    74'
    Vefa Temel
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi! Vefa Temel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    David Akintola
    Caykur Rizespor angriper. David Akintola får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    David Akintola (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men klarer ikke å score.
    79'
    Adolfo Gaich
    Sjanse i Istanbul! Adolfo Gaich (Caykur Rizespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Inn: Attila Mocsi
    Ut: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Caykur Rizespor bytter ut Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi med Attila Mocsi. Dette er det femte byttet som Ilhan Palut gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    Florian Loshaj
    Florian Loshaj (Istanbulspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Gustavo Sauer
    Sjanse til Caykur Rizespor! Gustavo Sauer er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    84'
    85'
    Racine Coly
    Istanbulspor avanserer forover i Istanbul. Racine Coly avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Inn: Emir Mustafa Vurusaner
    Ut: Emir Kaan Gultekin
    Bytte for Istanbulspor. Emir Mustafa Vurusaner kommer inn for Emir Kaan Gultekin på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    87'
    Inn: Eren Arda San
    Ut: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Istanbulspor gjør sitt femte bytte. Jackson Kenio Santos Laurentino erstattes av Eren Arda San.
    88'
    Adolfo Gaich (Caykur Rizespor) avanserer forover på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    89'
    Istanbulspor AS 0 - 4 Caykur Rizespor
    Mål: David Akintola
    David Akintola øker Caykur Rizespors ledelse til 0-4!
    90'
    Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor) prøver å heade ballen i mål på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men mislykkes.
    90'+2
    90'+2
    Djakaridja Traore
    Djakaridja Traore (Istanbulspor) kommer seg fri på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    Målsjanse! Gustavo Sauer (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Jonjo Shelvey
    Sjanse i Istanbul! Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.