2-1
Topalli90'+5
3-1
    Mehmet Erdem Ugurlu
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi! Mehmet Erdem Ugurlu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Skudd utenfor mål, Istanbulspor AS
    3'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    3'
    Emir Kaan Gultekin
    Emir Kaan Gultekin (Istanbulspor AS) kommer seg fri på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Mål for Bursaspor!
    Istanbulspor AS 0 - 1 Bursaspor
    Mål: Namik Alaskarov
    Målgivende: Mert Yilmaz
    Mål! Bursaspor tar ledelsen 0-1 ved Namik Alaskarov. Mert Yilmaz var nest sist på ballen.
    7'
    En av Istanbulspor ASs spillere blir avblåst for offside.
    10'
    Frispark Istanbulspor AS.
    14'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Ferhat Yazgan
    Ferhat Yazgan (Istanbulspor AS) får et gult kort av dommer Burak Pakkan.
    15'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Namik Alaskarov (Bursaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Namik Alaskarov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    17'
    Istanbulspor AS angriper i Esenyurt. Ferhat Yazgan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Bursaspor.
    18'
    I Esenyurt slår Namik Alaskarov en corner fra venstre.
    19'
    Burak Pakkan tildeler Bursaspor en corner. Hasan Ayaroglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Namik Alaskarov
    Sjanse i Esenyurt! Namik Alaskarov (Bursaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    I Esenyurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Joao Pedro
    I Esenyurt får Joao Pedro (Bursaspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    25'
    25'
    Frispark til Istanbulspor AS på halvdelen til Bursaspor.
    26'
    Istanbulspor AS har fått straffespark i Esenyurt!
    30'
    Gult kort til Bursaspor
    Deniz Aydin
    Deniz Aydin (Bursaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Eduard Rroca (Istanbulspor AS) bommer på straffe!
    31'
    Eduard Rroca
    Istanbulspor AS avanserer forover i Esenyurt. Eduard Rroca avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    32'
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) løfter inn en corner fra høyre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    34'
    Mål for Istanbulspor AS!
    Istanbulspor AS 1 - 1 Bursaspor
    Mål: Ferhat Yazgan
    Målgivende: Ali Yasar
    Mål! Istanbulspor AS utligner til 1-1 etter en heading av Ferhat Yazgan i Esenyurt. Ali Yasar sto for den målgivende pasningen.
    34'
    36'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Istanbulspor AS.
    37'
    Jetmir Topalli
    Istanbulspor AS angriper. Jetmir Topalli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    39'
    Ismail Yuksek
    Målsjanse! Ismail Yuksek (Bursaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    44'
    Spillet på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi er stoppet midlertidig fordi Ferhat Yazgan ligger nede.
    47'
    Ferhat Yazgan er tilbake på banen igjen.
    47'
    En av Istanbulspor ASs spillere går i offside.
    50'
    Sjanse! Bursaspor avanserer forover, men Namik Alaskarov avslutter utenfor.
    51'
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) slår en corner fra høyre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    52'
    Emir Kaan Gultekin (Istanbulspor AS) avanserer forover på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Frispark Bursaspor.
    57'
    Burak Pakkan tildeler Bursaspor en corner. Namik Alaskarov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Bursaspor) avanserer forover på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Hasan Ayaroglu (Bursaspor) slår en corner fra høyre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    61'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Ramazan Keskin
    Ut: Kubilay Sonmez
    Bursaspor bytter ut Kubilay Sonmez med Ramazan Keskin. Dette er det første byttet som Tamer Tuna gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Cenk Sahin
    Ut: Ismail Yuksek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Cenk Sahin, mens Ismail Yuksek tar plass på benken.
    63'
    Istanbulspor AS må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bursaspor.
    64'
    67'
    67'
    Istanbulspor AS 2 - 1 Bursaspor
    Mål: Valon Ethemi
    Målgivende: Melih Kabasakal
    Mål! Istanbulspor AS tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Valon Ethemi på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Flott spill fra Melih Kabasakal før målet.
    68'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Ibrahim Yilmaz
    Ut: Valon Ethemi
    Mehmet Huseyin Dalgic (Istanbulspor AS) gjør sitt første bytte for dagen. Ibrahim Yilmaz erstatter Valon Ethemi.
    69'
    Inn: Emrecan Uzunhan
    Ut: Muammer Sarikaya
    Istanbulspor AS gjør sitt andre bytte. Muammer Sarikaya erstattes av Emrecan Uzunhan.
    69'
    Inn: Eslem Ozturk
    Ut: Eduard Rroca
    Istanbulspor AS bytter ut Eduard Rroca med Eslem Ozturk.
    70'
    Istanbulspor AS angriper i Esenyurt, men blir avblåst for offside.
    71'
    Luka Capan
    Dommer Burak Pakkan viser Luka Capan (Bursaspor) det gule kortet.
    71'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Istanbulspor AS.
    72'
    Ramazan Keskin
    Ramazan Keskin (Bursaspor) prøver å heade ballen i mål på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men mislykkes.
    72'
    72'
    Namik Alaskarov (Bursaspor) løfter inn en corner fra venstre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    73'
    Offside! Ibrahim Yilmaz (Istanbulspor AS) er alene igjennom, men dommer Burak Pakkan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    73'
    74'
    Istanbulspor AS fosser fremover, men Burak Pakkan blåser for offside på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    75'
    Emir Kaan Gultekin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Istanbulspor AS slipper å klare seg uten Emir Kaan Gultekin som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Hasan Ayaroglu
    Bursaspor angriper i Esenyurt. Hasan Ayaroglu fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Tuncer Duhan Aksu
    Ut: Emir Kaan Gultekin
    Istanbulspor AS bytter ut Emir Kaan Gultekin som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mehmet Huseyin Dalgic blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Duhan Aksu.
    78'
    Inn: Onur Atasayar
    Ut: Burak Altiparmak
    Burak Altiparmak (Bursaspor) erstattes av Onur Atasayar.
    78'
    Inn: Massimo Bruno
    Ut: Mehmet Erdem Ugurlu
    Bytte for Bursaspor. Massimo Bruno kommer inn for Mehmet Erdem Ugurlu på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    78'
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi! Ferhat Yazgan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Massimo Bruno
    Bursaspor angriper i Esenyurt. Massimo Bruno fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Berkay Gormez
    Ut: Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) erstattes av Berkay Gormez.
    83'
    Cenk Sahin
    Cenk Sahin (Bursaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    84'
    Istanbulspor AS angriper, men Burak Pakkan blåser for offside.
    84'
    Rødt kort til Bursaspor
    Mert Yilmaz
    Bursaspor må klare seg uten Mert Yilmaz etter at han får et direkte rødt kort!
    85'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    86'
    Joao Pedro
    Dommeren gir Joao Pedro (Bursaspor) et gult kort.
    86'
    Frispark for Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    87'
    Dommer Burak Pakkan ser at linjemannen løfter flagget, og Istanbulspor ASs Berkay Gormez blåses av for offside.
    90'
    Ibrahim Yilmaz
    Ibrahim Yilmaz (Istanbulspor AS) pådrar seg et gult kort.
    90'
    I Esenyurt slår Ibrahim Yilmaz en corner fra høyre.
    90'+2
    Melih Kabasakal
    Melih Kabasakal (Istanbulspor AS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Istanbulspor AS avanserer forover i Esenyurt. Jetmir Topalli avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    Istanbulspor AS 3 - 1 Bursaspor
    Mål: Jetmir Topalli
    Målgivende: Eslem Ozturk
    Mål! Jetmir Topalli øker Istanbulspor ASs ledelse til 3-1 på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Det er en fin assist fra Eslem Ozturk.
    90'+5
    Inn: Furkan Emre Unver
    Ut: Hasan Ayaroglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Furkan Emre Unver, mens Hasan Ayaroglu tar plass på benken.