Cenk Tosun (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Istanbulspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Istanbulspor på egen banehalvdel.
    Frispark for Istanbulspor på egen banehalvdel.
    7'
    Istanbulspor angriper, men Atilla Karaoglan blåser for offside.
    8'
    Ali Yasar
    Istanbulspor fosser forover og Ali Yasar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Gedson
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Gedson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frisparket tildelt Besiktas JK er farlig nær Istanbulspors målområde.
    14'
    Gedson
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Gedson fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Jackson Kenio Santos Laurentino (Istanbulspor) løfter inn en corner fra venstre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    18'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    20'
    I Istanbul slår Gedson en corner fra venstre.
    21'
    Mendy Mamadou
    Målsjanse til Istanbulspor! Mendy Mamadou treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Sjanse! Istanbulspor avanserer forover, men Mendy Mamadou avslutter utenfor.
    22'
    Istanbulspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    22'
    Mål for Besiktas!
    Istanbulspor AS 0 - 1 Besiktas
    Mål: Semih Kilicsoy
    Målgivende: Cenk Tosun
    Mål! Semih Kilicsoy gir Besiktas JK ledelsen 0-1 i Istanbul. Det er en fin assist fra Cenk Tosun.
    23'
    David Sambissa
    Målsjanse! David Sambissa (Istanbulspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    26'
    Atilla Karaoglan tildeler Istanbulspor en corner. Jackson Kenio Santos Laurentino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Al Musrati
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Al Musrati går utenfor.
    28'
    32'
    Gult kort til Besiktas
    Gedson
    Gedson (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Besiktas JK.
    35'
    Florian Loshaj (Istanbulspor) slår en corner fra høyre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    36'
    Okan Erdogan
    Okan Erdogan (Istanbulspor) header rett i tverrliggeren!
    36'
    Milot Rashica
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Milot Rashica avslutter utenfor.
    38'
    39'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Cenk Tosun
    Målsjanse! Cenk Tosun (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    46'
    Sjanse til Istanbulspor! David Sambissa er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Jackson Kenio Santos Laurentino
    Dommer Atilla Karaoglan viser Jackson Kenio Santos Laurentino (Istanbulspor) det gule kortet.
    53'
    Istanbulspor AS 0 - 2 Besiktas
    Mål: Ernest Muci
    Målgivende: Gedson
    Mål! Ernest Muci gir Besiktas JK en komfortabel 0-2 ledelse. Gedson sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Milot Rashica (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Mehmet Yesil
    Ut: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Istanbulspor gjør sitt første bytte. Jackson Kenio Santos Laurentino erstattes av Mehmet Yesil.
    58'
    Gedson (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    59'
    Gedson
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Gedson går utenfor.
    59'
    Frispark Besiktas JK.
    60'
    Florian Loshaj
    Florian Loshaj (Istanbulspor) avanserer forover på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Cenk Tosun
    Cenk Tosun (Besiktas JK) kommer seg fri på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Salih Ucan
    Ut: Cenk Tosun
    Bytte for Besiktas JK. Salih Ucan kommer inn for Cenk Tosun på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    62'
    Semih Kilicsoy
    Semih Kilicsoy (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Inn: Eslem Ozturk
    Ut: Emrehan Gedikli
    Osman Zeki Korkmaz (Istanbulspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Eslem Ozturk erstatter Emrehan Gedikli.
    66'
    Inn: Ozcan Sahan
    Ut: David Sambissa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbulspor. Inn kommer Ozcan Sahan, mens David Sambissa tar plass på benken.
    66'
    67'
    I Istanbul slår Milot Rashica en corner fra høyre.
    69'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    73'
    Omar Colley
    Omar Colley (Besiktas JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    73'
    73'
    Skudd på mål, Besiktas
    74'
    74'
    Atilla Karaoglan tildeler Besiktas JK en corner. Gedson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    I Istanbul slår Florian Loshaj en corner fra høyre.
    76'
    Inn: Vincent Aboubakar
    Ut: Semih Kilicsoy
    Besiktas JK bytter ut Semih Kilicsoy med Vincent Aboubakar. Dette er det andre byttet som Fernando Santos gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Rachid Ghezzal
    Ut: Milot Rashica
    Fernando Santos gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Milot Rashica og setter inn Rachid Ghezzal.
    77'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    79'
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Florian Loshaj
    Florian Loshaj (Istanbulspor) erstattes av Vefa Temel.
    80'
    Inn: Eren Arda San
    Ut: Emir Kaan Gultekin
    Istanbulspor bytter ut Emir Kaan Gultekin med Eren Arda San.
    81'
    Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Istanbulspor like utenfor Besiktas JK-området.
    86'
    Ali Yasar
    Sjanse! Istanbulspor avanserer forover, men Ali Yasar avslutter utenfor.
    87'
    Inn: Baktiyor Zaynutdinov
    Ut: Arthur Masuaku
    Besiktas JK gjør sitt fjerde bytte. Arthur Masuaku erstattes av Baktiyor Zaynutdinov.
    87'
    Inn: Daniel Amartey
    Ut: Gedson
    Bytte for Besiktas JK. Daniel Amartey kommer inn for Gedson på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    88'
    Offside! Ernest Muci (Besiktas JK) er alene igjennom, men dommer Atilla Karaoglan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Istanbulspor.
    90'
    Modestas Vorobjovas
    Sjanse i Istanbul! Modestas Vorobjovas (Istanbulspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Baktiyor Zaynutdinov
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium! Baktiyor Zaynutdinov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadium.
    90'+3
    Vincent Aboubakar
    Sjanse i Istanbul! Vincent Aboubakar (Besiktas JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    Istanbulspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Besiktas JK.