Demba Ba (Istanbul Basaksehir FK) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    I Istanbul slår Faycal Fajr en corner fra høyre.
    19'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Alexandru
    Dommer Alper Ulusoy gir Alexandru Epureanu (Istanbul Basaksehir FK) et gult kort.
    20'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir FK på egen banehalvdel.
    22'
    Irfan Kahveci (Istanbul Basaksehir FK) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    25'
    Frispark for Istanbul Basaksehir FK på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Sivasspor
    Robin Yalcin
    Robin Yalcin (Sivasspor) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Frispark til Istanbul Basaksehir FK på halvdelen til Sivasspor.
    34'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir FK angriper i Istanbul. Deniz Turuc avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Frisparket tildelt Istanbul Basaksehir FK er farlig nær Sivasspors målområde.
    37'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Sivasspor
    Mål: Danijel Aleksić
    Målgivende: Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir FK leder 1-0 etter en scoring av Danijel Aleksić. Deniz Turuc sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Faycal Fajr (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    42'
    Mål for Sivasspor!
    Istanbul Basaksehir 1 - 1 Sivasspor
    Mål: Hakan Arslan
    Målgivende: Max Gradel
    Hakan Arslan (Sivasspor) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Det er en fin assist fra Max Gradel.
    42'
    45'+2
    45'+3
    Irfan Kahveci
    Målsjanse! Irfan Kahveci (Istanbul Basaksehir FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    48'
    Rafael
    Rafael (Istanbul Basaksehir FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Frispark Istanbul Basaksehir FK.
    51'
    Irfan Kahveci (Istanbul Basaksehir FK) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    52'
    52'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Istanbul Basaksehir FK.
    53'
    Alper Ulusoy tildeler Sivasspor en corner. Faycal Fajr sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Sivasspor angriper på Basaksehir Fatih Terim Stadium og Robin Yalcin skyter i stolpen!
    55'
    57'
    59'
    62'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra venstre.
    64'
    67'
    68'
    Alexandru
    Istanbul Basaksehir FK angriper. Alexandru Epureanu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Ponck (Istanbul Basaksehir FK) vinkes av for offside i Istanbul.
    69'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Arouna Kone
    Ut: Erdogan Yesilyurt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Arouna Kone, mens Erdogan Yesilyurt tar plass på benken.
    70'
    71'
    71'
    Faycal Fajr
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Faycal Fajr avslutter utenfor.
    72'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir FK fosser forover og Deniz Turuc fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci (Istanbul Basaksehir FK) erstattes av Fredrik Gulbrandsen.
    75'
    Inn: Mehmet Topal
    Ut: Mahmut Tekdemir
    Bytte for Istanbul Basaksehir FK. Mehmet Topal kommer inn for Mahmut Tekdemir på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    75'
    76'
    79'
    83'
    85'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Giuliano
    Ut: Demba Ba
    Okan Buruk gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Demba Ba og setter inn Giuliano.
    85'
    88'
    Inn: Samba Camara
    Ut: Faycal Fajr
    Sivasspor bytter ut Faycal Fajr med Samba Camara. Dette er det andre byttet som Riza Calimbay gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Casimir Ninga
    Ut: Max Gradel
    Riza Calimbay (Sivasspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Casimir Ninga erstatter Max Gradel.
    90'
    Hakan Arslan
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Hakan Arslan avslutter utenfor.
    90'+2
    90'+4
    Inn: Leo Duarte
    Ut: Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir FK bytter ut Deniz Turuc med Leo Duarte. Dette er det fjerde byttet som Okan Buruk gjør i dagens kamp.
    90'+4
    Sjanse i Istanbul! Mustapha Yatabare (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.