Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    2'
    I Istanbul slår Zeki Yavru en corner fra venstre.
    3'
    Marius Mouandilmadji
    Marius Mouandilmadji header i stolpen! Veldig nære på for Samsunspor.
    3'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Samsunspor en corner. Zeki Yavru sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    5'
    Sjanse til Samsunspor! Marius Mouandilmadji er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Olivier Ntcham
    Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Olivier Ntcham avslutter utenfor.
    8'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    10'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    12'
    Krzysztof Piatek
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul. Krzysztof Piatek avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    14'
    Danijel Aleksić
    Målsjanse til Istanbul Basaksehir! Danijel Aleksić treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    15'
    17'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    17'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    19'
    Davidson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    23'
    Istanbul Basaksehir slipper å klare seg uten Davidson som kommer tilbake på banen igjen.
    23'
    23'
    Olivier Ntcham (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    25'
    Frispark Samsunspor.
    25'
    Målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium! Olivier Ntcham fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    29'
    Berkay Ozcan
    Berkay Ozcan (Istanbul Basaksehir) avanserer forover på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    30'
    Istanbul Basaksehir angriper, men avslutningen til Danijel Aleksić går utenfor.
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Olivier Kemen får behandling for en skade på banen.
    32'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    Rødt kort!
    Spilleren på Samsunspor får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    34'
    Rødt kort til Samsunspor
    Marius Mouandilmadji sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Samsunspor må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    34'
    Istanbul Basaksehir slipper å klare seg uten Olivier Kemen som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    36'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    43'
    43'
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    43'
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Kan Istanbul Basaksehir utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+2
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Emirhan İlkhan
    Ut: Leo Dubois
    Cagdas Atan gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Leo Dubois og setter inn Emirhan İlkhan.
    46'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Alim Ozturk
    Ut: Soner Gonul
    Bytte for Samsunspor. Alim Ozturk kommer inn for Soner Gonul på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    46'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Danijel Aleksić
    Målgivende: Olivier Kemen
    I Istanbul tar Istanbul Basaksehir ledelsen 1-0 etter et mål av Danijel Aleksić. Det er en fin assist fra Olivier Kemen.
    47'
    Målet til Istanbul Basaksehir sjekkes av VAR
    48'
    Målet til Istanbul Basaksehir blir annullert
    48'
    49'
    Målet til Istanbul Basaksehir blir stående
    51'
    I Istanbul slår Zeki Yavru en corner fra høyre.
    54'
    55'
    Sjanse i Istanbul! Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Inn: Ercan Kara
    Ut: Benito Raman
    Markus Gisdol (Samsunspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Ercan Kara erstatter Benito Raman.
    60'
    Olivier Ntcham ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    60'
    Olivier Ntcham kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    61'
    64'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men Abdullah Bugra Taskinsoy blåser for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    67'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Gult kort til Samsunspor
    Taylan Antalyali
    Taylan Antalyali (Samsunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Davidson
    Sjanse i Istanbul! Davidson (Istanbul Basaksehir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Olivier Kemen ligger nede.
    72'
    Inn: Omer Ali Sahiner
    Ut: Olivier Kemen
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) erstatter Olivier Kemen som muligens er skadet.
    74'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    76'
    Osman Celik
    Osman Celik (Samsunspor) får et gult kort av dommer Abdullah Bugra Taskinsoy.
    76'
    Skade: Samsunspor
    80'
    Inn: Moryke Fofana
    Ut: Osman Celik
    Samsunspor bytter ut Osman Celik med Moryke Fofana.
    80'
    Inn: Arbnor Muja
    Ut: Taylan Antalyali
    Taylan Antalyali (Samsunspor) erstattes av Arbnor Muja.
    81'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    83'
    Rick Van Drongelen
    Rick Van Drongelen får gult kort og må stå over en kamp for Samsunspor!
    83'
    Ercan Kara
    Ercan Kara (Samsunspor) kommer seg fri på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Souza
    Ut: Danijel Aleksić
    Istanbul Basaksehir bytter ut Danijel Aleksić med Souza. Dette er det tredje byttet som Cagdas Atan gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Davidson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Philippe Keny, mens Davidson tar plass på benken.
    86'
    Zeki Yavru (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    89'
    Inn: Marc Bola
    Ut: Rick Van Drongelen
    Bytte for Samsunspor. Marc Bola kommer inn for Rick Van Drongelen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    90'
    Inn: Mehdi Abeid
    Ut: Berkay Ozcan
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt femte bytte for dagen. Mehdi Abeid erstatter Berkay Ozcan.
    90'+2
    90'+3
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Samsunspor en corner. Zeki Yavru sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+5
    Istanbul Basaksehir angriper, men Abdullah Bugra Taskinsoy blåser for offside.
    90'+6
    90'+7
    90'+7
    I Istanbul slår Philippe Keny en corner fra venstre.
    90'+7
    Offside! Philippe Keny blir vinket av og Istanbul Basaksehir må dermed bygge opp et nytt angrep.