I Istanbul slår Dimitris Pelkas en corner fra høyre.
    4'
    Leo Duarte
    Leo Duarte (Istanbul Basaksehir) header mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    5'
    En av Kasimpasas spillere blir avblåst for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    6'
    Istanbul Basaksehirs Leo Duarte blåses av for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    7'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    8'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men Mert Guzenge blåser for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    10'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    14'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Kasimpasa
    Mål: Dimitris Pelkas
    Målgivende: Deniz Turuc
    Mål! Istanbul Basaksehir tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dimitris Pelkas på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Det er en fin assist fra Deniz Turuc.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dimitris Pelkas (Istanbul Basaksehir) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Dimitris Pelkas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    19'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    20'
    Dimitris Pelkas (Istanbul Basaksehir) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    20'
    Istanbul Basaksehir 2 - 0 Kasimpasa
    Mål: Davidson
    Mål! Davidson øker Istanbul Basaksehirs ledelse til 2-0 på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Deniz Turuc sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Danijel Aleksić
    Ut: Dimitris Pelkas
    Danijel Aleksić (Istanbul Basaksehir) erstatter Dimitris Pelkas som muligens er skadet.
    25'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir angriper. Deniz Turuc får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Joao Figueiredo
    Sjanse i Istanbul! Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    27'
    Mert Guzenge tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Jerome Opoku
    Istanbul Basaksehir angriper på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men Jerome Opoku header utenfor.
    27'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    28'
    29'
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Omer Ali Sahiner
    Dommer Mert Guzenge gir Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) et gult kort.
    32'
    36'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) får et gult kort av dommer Mert Guzenge.
    36'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Kasimpasa.
    37'
    Dommer Mert Guzenge venter med å sette i gang spillet fordi Yasin Ozcan ligger nede.
    38'
    Joao Figueiredo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Yasin Ozcan er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Joao Figueiredo er på beina igjen og fortsetter kampen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    40'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    45'
    Haris Hajradinovic
    Kasimpasa angriper i Istanbul. Haris Hajradinovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Frispark til Kasimpasa på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    45'+2
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    45'+2
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Sadik Ciftpinar
    Ut: Ogulcan Caglayan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa. Inn kommer Sadik Ciftpinar, mens Ogulcan Caglayan tar plass på benken.
    46'
    Inn: Loret Sadiku
    Ut: Gökhan Gul
    Kasimpasa bytter ut Gökhan Gul med Loret Sadiku. Dette er det andre byttet som Sami Ugurlu gjør i dagens kamp.
    46'
    Mål for Kasimpasa!
    Istanbul Basaksehir 2 - 1 Kasimpasa
    Mål: Mortadha Ben Ouanes
    Målgivende: Julien Ngoy
    Mål! Mortadha Ben Ouanes holder Kasimpasaet inne i kampen med en redusering til 2-1. Flott spill fra Julien Ngoy før målet.
    47'
    Aytac Kara
    Aytac Kara (Kasimpasa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Jerome Opoku vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Inn: Hamza Gureler
    Ut: Jerome Opoku
    Jerome Opoku, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Hamza Gureler kommer inn for Istanbul Basaksehir.
    51'
    52'
    Nuno Da Costa (Kasimpasa) vinkes av for offside i Istanbul.
    53'
    53'
    Istanbul Basaksehir avanserer forover i Istanbul. Joao Figueiredo avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Nuno Da Costa får behandling for en skade på banen.
    58'
    Kasimpasa slipper å klare seg uten Nuno Da Costa som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    61'
    Danijel Aleksić
    Sjanse til Istanbul Basaksehir! Danijel Aleksić er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra venstre.
    62'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Leo Duarte ligger nede.
    63'
    Istanbul Basaksehir slipper å klare seg uten Leo Duarte som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    66'
    Istanbul Basaksehir 3 - 1 Kasimpasa
    Målgivende: Joao Figueiredo
    Davidson setter ballen i mål og øker Istanbul Basaksehirs ledelse til 3-1 i Istanbul. Joao Figueiredo var nest sist på ballen.
    69'
    Aytac Kara
    Aytac Kara (Kasimpasa) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    71'
    Inn: Trazie Thomas Zai
    Ut: Julien Ngoy
    Kasimpasa bytter ut Julien Ngoy med Trazie Thomas Zai.
    74'
    Mert Guzenge tildeler Kasimpasa en corner. Haris Hajradinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) kommer seg fri på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Frispark Kasimpasa.
    78'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Inn: Olivier Kemen
    Ut: Joao Figueiredo
    Bytte for Istanbul Basaksehir. Olivier Kemen kommer inn for Joao Figueiredo på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    81'
    Inn: Lucas Lima
    Ut: Leo Dubois
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) erstattes av Lucas Lima.
    82'
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Deniz Turuc
    Cagdas Atan gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Deniz Turuc og setter inn Philippe Keny.
    82'
    Davidson
    Davidson (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    83'
    83'
    85'
    Istanbul Basaksehir 4 - 1 Kasimpasa
    Mål: Olivier Kemen
    Målgivende: Lucas Lima
    I Istanbul øker Istanbul Basaksehir ledelsen til 4-1 takket være et mål av Olivier Kemen. Det er en fin assist fra Lucas Lima.
    86'
    88'
    88'
    Inn: Sarp Yavrucu
    Ut: Taylan Utku Aydin
    Kasimpasa gjør sitt fjerde bytte. Taylan Utku Aydin erstattes av Sarp Yavrucu.
    89'
    Aytac Kara (Kasimpasa) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    89'
    90'+1
    90'+1
    Mert Guzenge tildeler Kasimpasa en corner. Haris Hajradinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    90'+4
    Hamza Gureler (Istanbul Basaksehir) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    90'+4
    Nuno Da Costa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+4
    Hamza Gureler er tilbake på banen igjen.
    90'+5
    Nuno Da Costa ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.