1-0
2-0
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    1'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    2'
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    4'
    Joao Figueiredo
    Målsjanse til Istanbul Basaksehir! Joao Figueiredo treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir fosser forover og Deniz Turuc fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    5'
    Emre Kargin tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Leo Dubois sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Berkay Ozcan
    Istanbul Basaksehir angriper, men avslutningen til Berkay Ozcan går utenfor.
    7'
    En av Istanbulspors spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Frispark Istanbulspor.
    9'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Frispark for Istanbulspor på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    18'
    I Istanbul slår Leo Dubois en corner fra høyre.
    19'
    Florian Loshaj (Istanbulspor) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    23'
    Simon Deli
    Istanbulspor avanserer forover på Basaksehir Fatih Terim Stadium og Simon Deli kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Istanbul Basaksehir.
    23'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    En av Istanbulspors spillere går i offside.
    26'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    27'
    Emre Kargin tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    David Sambissa
    Sjanse til Istanbulspor! David Sambissa er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Muammer Sarikaya
    Istanbulspor angriper i Istanbul. Muammer Sarikaya fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir angriper. Deniz Turuc får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Istanbul Basaksehir angriper på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men Joao Figueiredo header utenfor.
    34'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Krzysztof Piatek
    Målgivende: Deniz Turuc
    Krzysztof Piatek setter ballen i nettet og Istanbul Basaksehir leder nå 1-0. Deniz Turuc var nest sist på ballen.
    36'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    37'
    Florian Loshaj
    Istanbulspor fosser forover og Florian Loshaj fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    I Istanbul slår Eduard Rroca en corner fra høyre.
    38'
    40'
    40'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Istanbulspor.
    41'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Eduard Rroca
    Dommer Emre Kargin gir Eduard Rroca (Istanbulspor) et gult kort.
    41'
    Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) avanserer forover på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Sjanse til Istanbulspor! Florian Loshaj er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    53'
    Målsjanse! Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Olivier Kemen
    Ut: Souza
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt første bytte for dagen. Olivier Kemen erstatter Souza.
    59'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Ut: Eduard Rroca
    Istanbulspor bytter ut Eduard Rroca med Jackson Kenio Santos Laurentino. Dette er det første byttet som Osman Zeki Korkmaz gjør i dagens kamp.
    59'
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    59'
    63'
    Krzysztof Piatek
    Sjanse i Istanbul! Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    66'
    67'
    Jackson Kenio Santos Laurentino
    Jackson Kenio Santos Laurentino (Istanbulspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    70'
    Istanbul Basaksehir 2 - 0 Istanbulspor AS
    Målgivende: Leo Dubois
    I Istanbul øker Istanbul Basaksehir ledelsen til 2-0 takket være et mål av Krzysztof Piatek. Leo Dubois sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Racine Coly
    Ut: Ali Yasar
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Ali Yasar og setter inn Racine Coly.
    77'
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Djakaridja Traore
    Istanbulspor bytter ut Djakaridja Traore med Vefa Temel.
    77'
    Inn: Onur Ergun
    Ut: Emirhan İlkhan
    Bytte for Istanbul Basaksehir. Onur Ergun kommer inn for Emirhan İlkhan på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    77'
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Joao Figueiredo
    Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) erstattes av Philippe Keny.
    77'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Simon Deli ligger nede.
    79'
    Istanbulspor slipper å klare seg uten Simon Deli som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    82'
    84'
    85'
    Inn: Lucas Lima
    Ut: Leo Dubois
    Istanbul Basaksehir bytter ut Leo Dubois med Lucas Lima. Dette er det fjerde byttet som Cagdas Atan gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Danijel Aleksić
    Ut: Berkay Ozcan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Danijel Aleksić, mens Berkay Ozcan tar plass på benken.
    87'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    Inn: Ozcan Sahan
    Ut: Muammer Sarikaya
    Osman Zeki Korkmaz (Istanbulspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ozcan Sahan erstatter Muammer Sarikaya.
    88'
    Inn: Eslem Ozturk
    Ut: Florian Loshaj
    Istanbulspor gjør sitt femte bytte. Florian Loshaj erstattes av Eslem Ozturk.
    88'
    Philippe Keny
    Sjanse! Istanbul Basaksehir avanserer forover, men Philippe Keny avslutter utenfor.
    88'
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul. Philippe Keny avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Emre Kargin tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Istanbulspor på egen banehalvdel.
    90'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Istanbulspor.
    90'+1
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Ousseynou Ba
    Ousseynou Ba (Istanbul Basaksehir) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.