Opoku90'+1
1-0
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    3'
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    5'
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    9'
    Krzysztof Piatek
    Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) header ballen mot mål, men Antalyaspor klarerer.
    9'
    Antalyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    9'
    9'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    10'
    Davidson
    Davidson (Istanbul Basaksehir) prøver å heade ballen i mål på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men mislykkes.
    12'
    12'
    Mert Guzenge tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Antalyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Istanbul slår Sam Larsson en corner fra venstre.
    20'
    Erdogan Yesilyurt
    Målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium! Erdogan Yesilyurt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Antalyaspor.
    20'
    Frispark Antalyaspor.
    25'
    Dario Saric
    Antalyaspor angriper i Istanbul. Dario Saric fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Antalyaspor på egen banehalvdel.
    30'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    33'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Davidson ligger nede.
    34'
    Davidson er tilbake i kampen igjen.
    35'
    Deniz Turuc
    Målsjanse til Istanbul Basaksehir! Deniz Turuc treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    38'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Helton Leite vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Helton Leite er på beina igjen og fortsetter kampen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    40'
    42'
    45'
    Skudd utenfor mål, Antalyaspor
    45'+1
    Mert Guzenge tildeler Antalyaspor en corner. Sam Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    45'+2
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    47'
    47'
    Sam Larsson (Antalyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    49'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Antalyaspor.
    50'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    52'
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    55'
    Veysel Sari
    Sjanse! Antalyaspor avanserer forover, men Veysel Sari avslutter utenfor.
    58'
    Danijel Aleksić
    Istanbul Basaksehir avanserer forover i Istanbul. Danijel Aleksić avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    59'
    Adam Buksa
    Målsjanse! Adam Buksa (Antalyaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    En av Istanbul Basaksehirs spillere går i offside.
    64'
    66'
    I Istanbul får Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    67'
    67'
    68'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra venstre.
    68'
    Omer Ali Sahiner
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Antalyaspor
    Inn: Ramzi Safuri
    Ut: Ufuk Akyol
    Bytte for Antalyaspor. Ramzi Safuri kommer inn for Ufuk Akyol på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    69'
    70'
    Adam Buksa
    Antalyaspor avanserer forover i Istanbul. Adam Buksa avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    73'
    Frisparket tildelt Istanbul Basaksehir er farlig nær Antalyaspors målområde.
    74'
    Olivier Kemen
    I Istanbul header Olivier Kemen (Istanbul Basaksehir) mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Emirhan İlkhan
    Ut: Danijel Aleksić
    Cagdas Atan gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Danijel Aleksić og setter inn Emirhan İlkhan.
    76'
    78'
    81'
    Inn: Joao Figueiredo
    Ut: Davidson
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt andre bytte for dagen. Joao Figueiredo erstatter Davidson.
    84'
    Frispark i en god posisjon for Antalyaspor!
    85'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Inn: Zymer Bytyqi
    Ut: Sam Larsson
    Antalyaspor bytter ut Sam Larsson med Zymer Bytyqi. Dette er det andre byttet som Ali Riza Sergen Yalcin gjør i dagens kamp.
    87'
    Emirhan İlkhan
    Emirhan İlkhan (Istanbul Basaksehir) kommer til avslutning på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men headingen blir reddet.
    90'
    90'
    Mert Guzenge tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Antalyaspor
    Mål: Jerome Opoku
    Målgivende: Deniz Turuc
    Jerome Opoku header ballen i mål og Istanbul Basaksehir leder dermed 1-0. Flott spill fra Deniz Turuc før målet.
    90'+1
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Jerome Opoku
    Dommer Mert Guzenge viser Jerome Opoku (Istanbul Basaksehir) det gule kortet.
    90'+3
    Inn: Erdal Rakip
    Ut: Dario Saric
    Bytte for Antalyaspor. Erdal Rakip kommer inn for Dario Saric på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    90'+3
    Inn: Mahmut Tekdemir
    Ut: Olivier Kemen
    Istanbul Basaksehir bytter ut Olivier Kemen med Mahmut Tekdemir. Dette er det tredje byttet som Cagdas Atan gjør i dagens kamp.
    90'+4
    Inn: Souza
    Ut: Berkay Ozcan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Souza, mens Berkay Ozcan tar plass på benken.
    90'+4
    Gult kort til Antalyaspor
    Erdogan Yesilyurt fra Antalyaspor har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.