1 059
763
    David Webb signaliserer et frispark til Ipswich Town.
    1'
    Dommer David Webb ser at linjemannen løfter flagget, og Ipswich Towns Omari Hutchinson blåses av for offside.
    4'
    Cameron Pring (Bristol City) løfter inn en corner fra høyre på Portman Road Stadium.
    9'
    Bristol City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Ipswich Town på egen banehalvdel.
    21'
    Kieffer Moore
    Sjanse i Ipswich! Kieffer Moore (Ipswich Town) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Bristol City, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark til Ipswich Town på halvdelen til Bristol City.
    22'
    I Ipswich slår Taylor Gardner-Hickman en corner fra venstre.
    29'
    David Webb tildeler Bristol City en corner. Taylor Gardner-Hickman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    David Webb signaliserer et frispark til Ipswich Town på egen banehalvdel.
    29'
    Ipswich Towns Omari Hutchinson blåses av for offside på Portman Road Stadium.
    30'
    I Ipswich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Leif Davis (Ipswich Town) slår en corner fra høyre side på Portman Road Stadium.
    33'
    Conor Chaplin
    Ipswich Town angriper på Portman Road Stadium og Conor Chaplin skyter i stolpen!
    33'
    Dommer David Webb venter med å sette i gang spillet fordi Ross McCrorie ligger nede.
    34'
    Ross McCrorie kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Portman Road Stadium.
    37'
    Nahki Wells
    Nahki Wells (Bristol City) prøver å heade ballen i mål på Portman Road Stadium, men mislykkes.
    38'
    Ipswich Town, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Ipswich Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Joseph Williams vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Joseph Williams er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    45'+3
    Taylor Gardner-Hickman (Bristol City) løfter inn en corner fra høyre på Portman Road Stadium.
    45'+4
    Mål for Bristol City!
    Ipswich Town 0 - 1 Bristol City
    Mål: Anis Mehmeti
    Målgivende: Cameron Pring
    Mål! Anis Mehmeti gir Bristol City ledelsen 0-1 i Ipswich. Flott spill fra Cameron Pring før målet.
    54'
    David Webb tildeler Bristol City en corner. Taylor Gardner-Hickman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Rob Dickie
    Rob Dickie (Bristol City) kommer til en målsjanse på Portman Road Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Kieffer Moore (Ipswich Town) vinkes av for offside i Ipswich.
    58'
    Nahki Wells
    Nahki Wells (Bristol City) fyrer av et skudd på Portman Road Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    59'
    Jason Knight
    Bristol City angriper på Portman Road Stadium, men Jason Knight header utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Ipswich Town
    Inn: Jack Taylor
    Ut: Massimo Luongo
    Ipswich Town bytter ut Massimo Luongo med Jack Taylor.
    60'
    Inn: Wes Burns
    Ut: Omari Hutchinson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ipswich Town. Inn kommer Wes Burns, mens Omari Hutchinson tar plass på benken.
    61'
    Inn: Ali Al-Hamadi
    Ut: Kieffer Moore
    Ipswich Town gjør sitt tredje bytte. Kieffer Moore erstattes av Ali Al-Hamadi.
    61'
    Inn: Jeremy Sarmiento
    Ut: Marcus Harness
    Marcus Harness (Ipswich Town) erstattes av Jeremy Sarmiento.
    61'
    Spillerbytte - Bristol City
    Inn: Mark Sykes
    Ut: Harry Cornick
    Bristol City bytter ut Harry Cornick med Mark Sykes. Dette er det første byttet som Liam Manning gjør i dagens kamp.
    62'
    Mål for Ipswich Town!
    Ipswich Town 1 - 1 Bristol City
    Mål: Ali Al-Hamadi
    Målgivende: Leif Davis
    Mål! hjemmelag utligner ved Ali Al-Hamadi. Stillingen er nå 1-1. Leif Davis var nest sist på ballen.
    62'
    Frispark Ipswich Town.
    65'
    66'
    Cameron Burgess
    Ipswich Town avanserer forover og Cameron Burgess kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    67'
    67'
    68'
    Joseph Williams
    Bristol City avanserer forover i Ipswich. Joseph Williams avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Frispark for Bristol City på egen banehalvdel.
    74'
    Anis Mehmeti
    Bristol City angriper i Ipswich. Anis Mehmeti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Harrison Thomas Clarke
    Ut: Axel Tuanzebe
    Ipswich Town bytter ut Axel Tuanzebe med Harrison Thomas Clarke.
    75'
    Inn: Tommy Conway
    Ut: Nahki Wells
    Liam Manning gjør dagens andre bytte i Ipswich, når han tar ut Nahki Wells og setter inn Tommy Conway.
    76'
    Ipswich Town 1 - 2 Bristol City
    Mål: Tommy Conway
    Målgivende: Mark Sykes
    Bristol City tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Tommy Conway. Mark Sykes sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Gult kort til Bristol City
    Ross McCrorie
    Ross McCrorie (Bristol City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Kan Ipswich Town utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Ipswich Town 2 - 2 Bristol City
    Mål: Conor Chaplin
    Mål! Ipswich Town utligner på Portman Road Stadium. Målscorer: Conor Chaplin. Det er en fin assist fra Leif Davis.
    80'
    82'
    83'
    Straffe til Ipswich Town
    84'
    Max O'Leary
    Max O'Leary (Bristol City) får et gult kort av dommer David Webb.
    85'
    David Webb blåser for straffespark til Ipswich Town. Ali Al-Hamadi bommer!
    86'
    Ipswich Town 3 - 2 Bristol City
    Mål: Leif Davis
    Målgivende: Jeremy Sarmiento
    Ipswich Town leder 3-2 etter en scoring av Leif Davis. Flott spill fra Jeremy Sarmiento før målet.
    89'
    90'+1
    I Ipswich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+1
    Gult kort til Ipswich Town
    Ali Al-Hamadi
    Dommeren gir Ali Al-Hamadi (Ipswich Town) et gult kort.
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Ipswich Town er nær straffområde.
    90'+3
    Cameron Pring
    Dommer David Webb viser Cameron Pring (Bristol City) det gule kortet.
    90'+3
    Jack Taylor
    Jack Taylor (Ipswich Town) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+5
    Jeremy Sarmiento
    Målsjanse til Ipswich Town! Jeremy Sarmiento treffer mål, men keeper redder.
    90'+5
    90'+5
    I Ipswich slår Leif Davis en corner fra venstre.
    90'+6
    Wes Burns
    Ipswich Town angriper i Ipswich. Wes Burns fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+7
    Ali Al-Hamadi (Ipswich Town) løfter inn en corner fra venstre på Portman Road Stadium.