1-0
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    1'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I Nikala har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    4'
    8'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Ionikos Nikea FC.
    10'
    Ionikos Nikea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Ionikos Nikea FC!
    Ionikos Nikea FC 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Thuram
    Målgivende: Reinaldo Lenis
    Ionikos Nikea FC leder 1-0 etter en scoring av Thuram. Det er en fin assist fra Reinaldo Lenis.
    14'
    19'
    21'
    Frispark for Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark Asteras Tripolis.
    23'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Asteras Tripolis!
    28'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Ionikos Nikea FC 1 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Leo Tilica
    Leo Tilica utligner til 1-1 på Neapoli Stadium.
    29'
    Gult kort til Ionikos Nikea FC
    Dmytro Chygrynskiy
    Dmytro Chygrynskiy (Ionikos Nikea FC) pådrar seg et gult kort.
    31'
    32'
    Dommer Dimitris Karantonis venter med å sette i gang spillet fordi Thuram ligger nede.
    33'
    Tilbake fra skade: Ionikos Nikea FC
    33'
    Spillerbytte - Ionikos Nikea FC
    Inn: Lefteris Matsoukas
    Ut: Thuram
    Dimitris Spanos (Ionikos Nikea FC) tar ut Thuram som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Lefteris Matsoukas.
    33'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Adrien Riera
    Dommer Dimitris Karantonis viser Adrien Riera (Asteras Tripolis) det gule kortet.
    34'
    34'
    En av Ionikos Nikea FCs spillere blir avblåst for offside på Neapoli Stadium.
    39'
    40'
    Ionikos Nikea FC angriper i Nikala, men blir avblåst for offside.
    41'
    Asier Benito
    Målsjanse på Neapoli Stadium! Asier Benito fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Kevin Soni
    Sjanse i Nikala! Kevin Soni (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    Asteras Tripolis må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ionikos Nikea FC.
    45'+1
    Dalcio
    Sjanse! Ionikos Nikea FC avanserer forover, men Dalcio avslutter utenfor.
    45'+2
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    47'
    Asteras Tripolis fosser fremover, men Dimitris Karantonis blåser for offside på Neapoli Stadium.
    50'
    51'
    52'
    Dalcio
    Ionikos Nikea FC angriper i Nikala. Dalcio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    Inn: Georgios Manalis
    Ut: Jerson Cabral
    Ionikos Nikea FC bytter ut Jerson Cabral med Georgios Manalis. Dette er det andre byttet som Dimitris Spanos gjør i dagens kamp.
    55'
    Dimitris Karantonis tildeler Ionikos Nikea FC en corner. Aias Aosman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    57'
    58'
    59'
    60'
    Kevin Soni
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Kevin Soni treffer mål, men keeper redder.
    60'
    I Nikala slår Federico Alvarez en corner fra venstre.
    61'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Crespi
    Ut: Kevin Soni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Crespi, mens Kevin Soni tar plass på benken.
    63'
    Frisparket tildelt Asteras Tripolis er farlig nær Ionikos Nikea FCs målområde.
    63'
    Alaixys Romao
    Alaixys Romao (Ionikos Nikea FC) får et gult kort av dommer Dimitris Karantonis.
    63'
    Frispark til Ionikos Nikea FC på halvdelen til Asteras Tripolis.
    68'
    Pepe Castano
    Dommeren gir Pepe Castano (Asteras Tripolis) et gult kort.
    70'
    70'
    71'
    72'
    73'
    74'
    Lefteris Matsoukas
    Dommer Dimitris Karantonis gir Lefteris Matsoukas (Ionikos Nikea FC) et gult kort.
    74'
    75'
    Inn: Walter Iglesias
    Ut: Adrien Riera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Walter Iglesias, mens Adrien Riera tar plass på benken.
    77'
    Inn: Ruben Garcia
    Ut: David Carmona
    David Carmona (Asteras Tripolis) erstattes av Ruben Garcia.
    77'
    Aias Aosman
    Aias Aosman (Ionikos Nikea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Aias Aosman
    Sjanse til Ionikos Nikea FC! Aias Aosman er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    80'
    I Nikala har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    82'
    82'
    Walter Iglesias
    Asteras Tripolis angriper, men avslutningen til Walter Iglesias går utenfor.
    82'
    84'
    Georgios Manalis
    Georgios Manalis (Ionikos Nikea FC) avanserer forover på Neapoli Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    Hjørnespark til Ionikos Nikea FC
    85'
    Sito
    Asteras Tripolis angriper i Nikala. Sito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    I Nikala slår Ruben Garcia en corner fra høyre.
    86'
    Georgios Mygas
    Georgios Mygas (Ionikos Nikea FC) mottar et gult kort på Neapoli Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    88'
    Sito
    Sito (Asteras Tripolis) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC.
    89'
    Crespi (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Neapoli Stadium.
    90'+1
    Ruben Garcia
    Sjanse i Nikala! Ruben Garcia (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.