Castro (sm)87'
4-1
Cabral90'+2
5-1
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    1'
    En av Apollon Smyrniss spillere blir avblåst for offside.
    4'
    Gult kort til Ionikos Nikea FC
    Reinaldo Lenis
    Dommeren gir Reinaldo Lenis (Ionikos Nikea FC) et gult kort.
    6'
    Apollon Smyrnis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark Ionikos Nikea FC.
    7'
    Ioannis Kiakos
    Målsjanse på Neapoli Stadium! Ioannis Kiakos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Apollon Smyrnis, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC.
    11'
    I Nikala har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    14'
    Vasilios Mantzis
    Vasilios Mantzis (Ionikos Nikea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Aias Aosman (Ionikos Nikea FC) slår en corner fra venstre side på Neapoli Stadium.
    18'
    24'
    Mål for Ionikos Nikea FC!
    Ionikos Nikea FC 1 - 0 Apollon Smyrnis
    Mål: Ioannis Kiakos
    Målgivende: Reinaldo Lenis
    Mål! Ionikos Nikea FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ioannis Kiakos på Neapoli Stadium. Reinaldo Lenis var nest sist på ballen.
    26'
    Evangelos Manouchos tildeler Apollon Smyrnis en corner. Nicolas Martinez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Luis Gustavo Domingues
    Apollon Smyrnis angriper i Nikala. Luis Gustavo Domingues avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Ionikos Nikea FC, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Ionikos Nikea FC 2 - 0 Apollon Smyrnis
    Målgivende: Dalcio
    Mål! Ionikos Nikea FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ioannis Kiakos på Neapoli Stadium. Dalcio sto for den målgivende pasningen.
    39'
    41'
    Antonis Dentakis
    Apollon Smyrnis angriper. Antonis Dentakis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Frispark for Apollon Smyrnis på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Skudd på mål, Apollon Smyrnis
    45'
    45'
    Nicolas Martinez
    Sjanse! Apollon Smyrnis avanserer forover, men Nicolas Martinez avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Apollon Smyrnis
    Inn: Dimos Baxevanidis
    Ut: Antonis Dentakis
    Apollon Smyrnis bytter ut Antonis Dentakis med Dimos Baxevanidis. Dette er det første byttet som Babis Tennes gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Sotiris Tsiloulis
    Ut: Vasilis Vitlis
    Babis Tennes (Apollon Smyrnis) gjør sitt andre bytte for dagen. Sotiris Tsiloulis erstatter Vasilis Vitlis.
    46'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Apollon Smyrnis på egen banehalvdel.
    47'
    47'
    Sotiris Tsiloulis
    Sotiris Tsiloulis skyter i stolpen! Nesten mål for Apollon Smyrnis.
    48'
    I Nikala slår Nicolas Martinez en corner fra venstre.
    48'
    Mål for Apollon Smyrnis!
    Ionikos Nikea FC 2 - 1 Apollon Smyrnis
    Mål: Nikos Ioannidis
    Målgivende: Nicolas Martinez
    Mål! Nikos Ioannidis (Apollon Smyrnis) header inn 2-1 og reduserer på Neapoli Stadium. Flott spill fra Nicolas Martinez før målet.
    49'
    50'
    Dalcio
    Dalcio (Ionikos Nikea FC) kommer seg fri på Neapoli Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Konstantinos Tsirigotis ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Tilbake fra skade: Ionikos Nikea FC
    54'
    Aias Aosman (Ionikos Nikea FC) løfter inn en corner fra høyre på Neapoli Stadium.
    56'
    Ioannis Kiakos (Ionikos Nikea FC) kommer seg fri på Neapoli Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Frispark til Ionikos Nikea FC på halvdelen til Apollon Smyrnis.
    57'
    58'
    Nicolas Martinez (Apollon Smyrnis) løfter inn en corner fra venstre på Neapoli Stadium.
    59'
    Målsjanse! Sotiris Tsiloulis (Apollon Smyrnis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Ionikos Nikea FC 3 - 1 Apollon Smyrnis
    Mål: Aias Aosman
    I Nikala øker Ionikos Nikea FC ledelsen til 3-1 takket være et mål av Aias Aosman.
    60'
    Inn: Jerry Mbakogu
    Ut: Abiola Dauda
    Bytte for Apollon Smyrnis. Jerry Mbakogu kommer inn for Abiola Dauda på Neapoli Stadium.
    61'
    I Nikala slår Nicolas Martinez en corner fra høyre.
    63'
    Dimos Baxevanidis
    Apollon Smyrnis angriper i Nikala. Dimos Baxevanidis fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Evangelos Manouchos tildeler Ionikos Nikea FC en corner. Aias Aosman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Vykintas Slivka
    Apollon Smyrnis fosser forover og Vykintas Slivka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Gult kort til Apollon Smyrnis
    Thomas Pauck Rogne
    Thomas Rogne (Apollon Smyrnis) får et gult kort av dommer Evangelos Manouchos.
    66'
    Spillerbytte - Ionikos Nikea FC
    Inn: Giannis Gotsoulias
    Ut: Dalcio
    Dimitris Spanos gjør dagens første bytte i Nikala, når han tar ut Dalcio og setter inn Giannis Gotsoulias.
    71'
    Nicolas Martinez (Apollon Smyrnis) slår en corner fra høyre side på Neapoli Stadium.
    72'
    Nikos Ioannidis
    Målsjanse på Neapoli Stadium! Nikos Ioannidis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    Apollon Smyrnis avanserer forover i Nikala. Vykintas Slivka avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Apollon Smyrnis angriper. Vykintas Slivka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Inn: Raman Chibsah
    Ut: Nicolas Martinez
    Babis Tennes (Apollon Smyrnis) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Raman Chibsah erstatter Nicolas Martinez.
    77'
    Giannis Gotsoulias
    Sjanse til Ionikos Nikea FC! Giannis Gotsoulias er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Frispark Apollon Smyrnis.
    79'
    Konstantinos Tsirigotis
    Konstantinos Tsirigotis (Ionikos Nikea FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Evangelos Manouchos tildeler Apollon Smyrnis en corner. Vykintas Slivka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Ionikos Nikea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Aias Aosman
    Aias Aosman (Ionikos Nikea FC) avanserer forover på Neapoli Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    Vykintas Slivka (Apollon Smyrnis) slår en corner fra høyre side på Neapoli Stadium.
    82'
    Fatjon Antoni
    Apollon Smyrnis fosser forover og Fatjon Antoni fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    83'
    Inn: Vagelis Platellas
    Ut: Aias Aosman
    Ionikos Nikea FC bytter ut Aias Aosman med Vagelis Platellas. Dette er det andre byttet som Dimitris Spanos gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Nikolaos Vafeas
    Ut: Ioannis Kiakos
    Bytte for Ionikos Nikea FC. Nikolaos Vafeas kommer inn for Ioannis Kiakos på Neapoli Stadium.
    84'
    Inn: Christos Lisgaras
    Ut: Fatjon Antoni
    Apollon Smyrnis gjør sitt femte bytte. Fatjon Antoni erstattes av Christos Lisgaras.
    86'
    Apollon Smyrnis scorer selvmål!
    Ionikos Nikea FC 4 - 1 Apollon Smyrnis
    Mål: Fabry Castro
    Selvmål! En sønderknust Fabry Castro kan bli kampens syndebukk på Neapoli Stadium etter å ha rotet ballen i eget mål. 4-1.
    87'
    Apollon Smyrnis angriper, men avslutningen til Nikos Ioannidis går utenfor.
    88'
    Raman Chibsah
    Apollon Smyrnis angriper. Raman Chibsah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    89'
    Ionikos Nikea FC 5 - 1 Apollon Smyrnis
    Mål: Jerson Cabral
    Mål! Jerson Cabral gir Ionikos Nikea FC en komfortabel 5-1 ledelse. Det er en fin assist fra Reinaldo Lenis.