9'
    Internacional RS, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Wanderson Campos
    Sjanse i Porto Alegre! Wanderson Campos (Internacional) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Alan Patrick (Internacional) slår en corner fra venstre side på Estadio Beira-Rio.
    10'
    Mål for Internacional RS!
    Internacional RS 1 - 0 Fluminense RJ
    Mål: Gabriel Mercado
    Målgivende: Alan Patrick
    Internacional tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Gabriel Mercado. Flott spill fra Alan Patrick før målet.
    10'
    Skudd utenfor mål, Fluminense RJ
    13'
    Mauricio
    Målsjanse på Estadio Beira-Rio! Mauricio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    Frispark for Fluminense på egen banehalvdel.
    15'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Internacional en corner. Mauricio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Alan Patrick
    Sjanse! Internacional avanserer forover, men Alan Patrick avslutter utenfor.
    23'
    Vitao
    Vitao (Internacional) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    I Porto Alegre slår Alan Patrick en corner fra høyre.
    25'
    Fluminense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fluminense på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Spillet på Estadio Beira-Rio er stoppet midlertidig fordi Charles Aranguiz ligger nede.
    40'
    Marcelo (Fluminense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Beira-Rio.
    42'
    Internacional slipper å klare seg uten Charles Aranguiz som kommer tilbake på banen i Porto Alegre.
    42'
    Offside! German Cano blir vinket av og Fluminense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    43'
    Alan Patrick (Internacional) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Beira-Rio.
    45'
    Frispark Internacional.
    45'+3
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: John Kennedy
    Ut: Felipe Melo
    Fernando Diniz gjør dagens første bytte i Porto Alegre, når han tar ut Felipe Melo og setter inn John Kennedy.
    46'
    Inn: Matheus Martinelli
    Ut: Alexsander
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fluminense. Inn kommer Matheus Martinelli, mens Alexsander tar plass på benken.
    46'
    Offside! John Kennedy (Fluminense) er alene igjennom, men dommer Jesus Valenzuela Saez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    46'
    Guga ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    Guga er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Beira-Rio.
    48'
    German Cano
    German Cano (Fluminense) kommer til en målsjanse på Estadio Beira-Rio, men klarer ikke å score.
    53'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fluminense.
    55'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Internacional på egen banehalvdel.
    56'
    Hjørnespark til Internacional RS
    58'
    59'
    60'
    I Porto Alegre slår Marcelo en corner fra venstre.
    62'
    Inn: Lima
    Ut: Ganso
    Fluminense bytter ut Ganso med Lima. Dette er det tredje byttet som Fernando Diniz gjør i dagens kamp.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enner Valencia (Internacional) vrir seg av smerte i gresset.
    66'
    Enner Valencia er på beina igjen og fortsetter kampen.
    67'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Matheus Martinelli
    Matheus Martinelli (Fluminense) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Frispark til Internacional på halvdelen til Fluminense.
    71'
    Enner Valencia
    I Porto Alegre header Enner Valencia (Internacional) mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Internacional RS
    Inn: Bruno Henrique
    Ut: Charles Aranguiz
    Eduardo Coudet (Internacional) gjør sitt første bytte for dagen. Bruno Henrique erstatter Charles Aranguiz.
    74'
    Inn: Carlos De Pena
    Ut: Mauricio
    Bytte for Internacional. Carlos De Pena kommer inn for Mauricio på Estadio Beira-Rio.
    74'
    Fluminense angriper i Porto Alegre, men blir avblåst for offside.
    76'
    Gult kort til Internacional RS
    Bruno Henrique
    Dommeren gir Bruno Henrique (Internacional) et gult kort.
    77'
    77'
    Enner Valencia (Internacional) kommer seg fri på Estadio Beira-Rio, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Yony Gonzalez
    Ut: Guga
    Fluminense gjør sitt fjerde bytte. Guga erstattes av Yony Gonzalez.
    80'
    Keno (Fluminense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Beira-Rio.
    80'
    Lima
    Målsjanse! Lima (Fluminense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Mål for Fluminense RJ!
    Internacional RS 1 - 1 Fluminense RJ
    Mål: John Kennedy
    Målgivende: German Cano
    Mål! John Kennedy utligner for Fluminense. Stillingen er dermed 1-1 i Porto Alegre. Det er en fin assist fra German Cano.
    81'
    81'
    Målet til Fluminense RJ sjekkes av VAR
    84'
    Målet til Fluminense RJ blir stående
    85'
    Inn: Marlon
    Ut: Keno
    Fluminense bytter ut Keno med Marlon.
    85'
    Internacional RS 1 - 2 Fluminense RJ
    Mål: German Cano
    Målgivende: Yony Gonzalez
    Mål! German Cano gir Fluminense en 1-2 ledelse. Yony Gonzalez sto for den målgivende pasningen.
    87'
    87'
    Inn: Luiz Adriano
    Ut: Wanderson Campos
    Wanderson Campos (Internacional) erstattes av Luiz Adriano.
    90'
    Inn: Lucca
    Ut: Johnny Cardoso
    Internacional bytter ut Johnny Cardoso med Lucca. Dette er det fjerde byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    90'
    I Porto Alegre slår Carlos De Pena en corner fra høyre.
    90'+2
    Skudd på mål, Internacional RS
    90'+2
    90'+2
    Carlos De Pena (Internacional) slår en corner fra venstre side på Estadio Beira-Rio.