Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Internacional på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark Internacional.
    10'
    Alan Patrick (Internacional) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Beira-Rio.
    11'
    Ezequiel Barco
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Ezequiel Barco går utenfor.
    12'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Internacional angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Frispark til Internacional på halvdelen til CA River Plate.
    20'
    Rodrigo German Aliendro
    Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Beira-Rio, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Alan Patrick (Internacional) slår en corner fra høyre side på Estadio Beira-Rio.
    25'
    26'
    27'
    28'
    Enner Valencia
    Målsjanse til Internacional! Enner Valencia treffer mål, men keeper redder.
    30'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Internacional fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Målsjanse! Enner Valencia (Internacional) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Porto Alegre fordi Enzo Perez får behandling for en skade på banen.
    34'
    CA River Plate slipper å klare seg uten Enzo Perez som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Internacional RS
    37'
    Ingen straffe til Internacional RS
    38'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Ignacio Fernandez
    Ut: Enzo Perez
    CA River Plate bytter ut Enzo Perez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Martin Demichelis blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Ignacio Fernandez.
    40'
    CA River Plate angriper, men Andres Matonte blåser for offside.
    41'
    Frispark for Internacional på egen banehalvdel.
    42'
    Andres Matonte tildeler CA River Plate en corner. Nicolás De La Cruz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Internacional tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    45'+1
    Andres Matonte signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    45'+2
    Andres Matonte signaliserer et frispark til CA River Plate.
    45'+3
    I Porto Alegre slår Nicolás De La Cruz en corner fra høyre.
    45'+5
    47'
    Wanderson Campos
    Wanderson Campos (Internacional) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    50'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Enner Valencia (Internacional) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Gult kort til CA River Plate
    Franco Armani
    Dommer Andres Matonte gir Franco Armani (CA River Plate) et gult kort.
    53'
    54'
    55'
    Pablo Solari
    Dommeren gir Pablo Solari (CA River Plate) et gult kort.
    58'
    58'
    Gult kort til Internacional RS
    Charles Aranguiz
    Charles Aranguiz (Internacional) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Internacional angriper i Porto Alegre, men blir avblåst for offside.
    61'
    Vitao
    Dommer Andres Matonte viser Vitao (Internacional) det gule kortet.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for CA River Plate er nær straffområde.
    63'
    Ignacio Fernandez
    Målsjanse! Ignacio Fernandez (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    I Porto Alegre slår Alan Patrick en corner fra høyre.
    65'
    Wanderson Campos (Internacional) får et gult kort av dommer Andres Matonte.
    65'
    65'
    65'
    65'
    67'
    Frispark CA River Plate.
    68'
    Andres Matonte tildeler Internacional en corner. Alan Patrick sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Wanderson Campos (Internacional) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Beira-Rio.
    70'
    Mål for Internacional RS!
    Internacional RS 1 - 0 CA River Plate
    Mål: Gabriel Mercado
    Målgivende: Johnny Cardoso
    Internacional tar ledelsen 1-0 i Porto Alegre etter en heading av Gabriel Mercado! Johnny Cardoso var nest sist på ballen.
    70'
    Spillerbytte - Internacional RS
    Inn: Pedro Henrique
    Ut: Mauricio
    Internacional bytter ut Mauricio med Pedro Henrique.
    72'
    Inn: Luiz Adriano
    Ut: Charles Aranguiz
    Internacional gjør sitt andre bytte. Charles Aranguiz erstattes av Luiz Adriano.
    73'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Wanderson Campos (Internacional) slår en corner fra venstre side på Estadio Beira-Rio.
    76'
    I Porto Alegre slår Wanderson Campos en corner fra høyre.
    76'
    Leandro Gonzalez Pirez
    Leandro Gonzalez Pirez (CA River Plate) pådrar seg et gult kort.
    77'
    CA River Plate må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Internacional.
    77'
    Frisparket tildelt Internacional er farlig nær CA River Plates målområde.
    78'
    Inn: Robert Rojas
    Ut: Milton Casco
    Milton Casco (CA River Plate) erstattes av Robert Rojas.
    78'
    Internacional RS 2 - 0 CA River Plate
    Mål: Alan Patrick
    Mål! Alan Patrick gir Internacional en komfortabel 2-0 ledelse.
    78'
    Alan Patrick
    Alan Patrick (Internacional) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Beira-Rio.
    81'
    Inn: Carlos De Pena
    Ut: Wanderson Campos
    Eduardo Coudet (Internacional) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carlos De Pena erstatter Wanderson Campos.
    82'
    Inn: Igor Gomes Silva
    Ut: Fabricio Bustos
    Bytte for Internacional. Igor Gomes Silva kommer inn for Fabricio Bustos på Estadio Beira-Rio.
    82'
    Inn: Agustin Palavecino Lamela
    Ut: Ezequiel Barco
    CA River Plate bytter ut Ezequiel Barco med Agustin Palavecino Lamela. Dette er det tredje byttet som Martin Demichelis gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Facundo Colidio
    Ut: Leandro Gonzalez Pirez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Facundo Colidio, mens Leandro Gonzalez Pirez tar plass på benken.
    83'
    84'
    85'
    Sergio Rochet
    Sergio Rochet (Internacional) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    87'
    Inn: Bruno Henrique
    Ut: Alan Patrick
    Eduardo Coudet gjør dagens femte bytte i Porto Alegre, når han tar ut Alan Patrick og setter inn Bruno Henrique.
    87'
    Andres Matonte tildeler CA River Plate en corner. Agustin Palavecino Lamela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Agustin Palavecino Lamela (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Beira-Rio.
    90'
    Mål for CA River Plate!
    Internacional RS 2 - 1 CA River Plate
    Mål: Robert Rojas
    Målgivende: Agustin Palavecino Lamela
    Mål! Robert Rojas holder CA River Plateet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Agustin Palavecino Lamela.
    90'
    En av Internacionals spillere går i offside.
    90'+1
    90'+2
    Bruno Henrique (Internacional) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Beira-Rio.
    90'+3
    Målsjanse på Estadio Beira-Rio! Rodrigo German Aliendro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.