Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til Real Salt Lake.
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Cristian Campo Hernandez signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    15'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Lionel Messi (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra høyre på Inter Miami CF Stadium.
    17'
    Lionel Messi
    Sjanse til Inter Miami CF! Lionel Messi er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Lionel Messi (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    18'
    Luis Suarez
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale. Luis Suarez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    DeAndre Yedlin
    Inter Miami CF avanserer forover i Fort Lauderdale. DeAndre Yedlin avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    En av Inter Miami CFs spillere blir avblåst for offside på Inter Miami CF Stadium.
    21'
    22'
    Diego Gomez
    Sjanse i Fort Lauderdale! Diego Gomez (Inter Miami CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    23'
    Cristian Campo Hernandez tildeler Inter Miami CF en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    27'
    Sergio Busquets
    Målsjanse til Inter Miami CF! Sergio Busquets treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Cristian Campo Hernandez signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    31'
    Cristian Arango
    Cristian Arango (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Inter Miami CF Stadium, men klarer ikke å score.
    32'
    I Fort Lauderdale slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    33'
    Jordi Alba
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale. Jordi Alba fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Robert Taylor
    Målgivende: Lionel Messi
    Mål! Inter Miami CF tar ledelsen 1-0 ved Robert Taylor. Det er en fin assist fra Lionel Messi.
    39'
    Cristian Campo Hernandez signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    40'
    Inter Miami CF fosser fremover, men Cristian Campo Hernandez blåser for offside på Inter Miami CF Stadium.
    41'
    Robert Taylor
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Robert Taylor avslutter utenfor.
    42'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    45'+3
    Skade: Real Salt Lake
    45'+4
    Tilbake fra skade: Real Salt Lake
    45'+4
    45'+5
    Cristian Arango (Real Salt Lake) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+6
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Andres Gomez
    Målsjanse! Andres Gomez (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Cristian Campo Hernandez tildeler Real Salt Lake en corner. Pablo Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Julian Gressel
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Julian Gressel går utenfor.
    53'
    Diego Luna (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Inter Miami CF Stadium.
    55'
    I Fort Lauderdale får Cristian Arango (Real Salt Lake) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    56'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Inter Miami CF.
    57'
    58'
    Julian Gressel (Inter Miami CF) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Robert Taylor (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Inter Miami CF Stadium.
    60'
    Inter Miami CF angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter Miami
    61'
    Ingen straffe til Inter Miami
    62'
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Andrew Brody
    Andrew Brody (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Cristian Campo Hernandez signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Andres Gomez
    Bytte for Real Salt Lake. Anderson Julio kommer inn for Andres Gomez på Inter Miami CF Stadium.
    66'
    Inn: Fidel Barajas
    Ut: Nelson Palacio
    Real Salt Lake bytter ut Nelson Palacio med Fidel Barajas. Dette er det andre byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    66'
    67'
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale, men blir avblåst for offside.
    68'
    Frispark Real Salt Lake.
    68'
    Gult kort til Inter Miami
    Diego Gomez
    Dommer Cristian Campo Hernandez viser Diego Gomez (Inter Miami CF) det gule kortet.
    68'
    Diego Luna
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Diego Luna avslutter utenfor.
    71'
    I Fort Lauderdale slår Pablo Ruiz en corner fra høyre.
    72'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    72'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    72'
    Inn: Noel Caliskan
    Ut: Diego Luna
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt tredje bytte for dagen. Noel Caliskan erstatter Diego Luna.
    73'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: David Ruiz
    Ut: Robert Taylor
    Gerardo Daniel Martino gjør dagens første bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Robert Taylor og setter inn David Ruiz.
    76'
    Inn: Jean Mota
    Ut: Julian Gressel
    Julian Gressel (Inter Miami CF) erstattes av Jean Mota.
    77'
    Inn: Noah Allen
    Ut: Tomas Agustin Aviles
    Inter Miami CF bytter ut Tomas Agustin Aviles med Noah Allen.
    77'
    Hjørnespark til Real Salt Lake
    77'
    80'
    80'
    Inter Miami 2 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Diego Gomez
    Målgivende: Luis Suarez
    Mål! Inter Miami CF øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Diego Gomez på Inter Miami CF Stadium. Luis Suarez var nest sist på ballen.
    83'
    David Ruiz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    David Ruiz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Fort Lauderdale.
    83'
    Inn: Lawson Sunderland
    Ut: Sergio Busquets
    Inter Miami CF bytter ut Sergio Busquets med Lawson Sunderland. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Bode Davis
    Ut: Cristian Arango
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bode Davis erstatter Cristian Arango.
    86'
    Luis Suarez
    Inter Miami CF angriper. Luis Suarez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    86'
    Inter Miami CF fosser forover og Lionel Messi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.