Jaime Herrera signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 0 Orlando City
    Mål: Luis Suarez
    Målgivende: Julian Gressel
    Mål! Inter Miami CF tar ledelsen 1-0 ved Luis Suarez. Flott spill fra Julian Gressel før målet.
    4'
    Duncan McGuire
    Duncan McGuire (Orlando City SC) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Cesar Nahuel Araujo Vilches
    Orlando City SC angriper i Fort Lauderdale. Cesar Nahuel Araujo Vilches fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Jaime Herrera signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Inter Miami CF.
    9'
    Inter Miami 2 - 0 Orlando City
    Luis Suarez øker Inter Miami CFs ledelse til 2-0! Julian Gressel var nest sist på ballen.
    11'
    Frispark Orlando City SC.
    16'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Hjørnespark til Orlando City
    19'
    Skudd utenfor mål, Orlando City
    19'
    21'
    21'
    Inter Miami 3 - 0 Orlando City
    Mål: Robert Taylor
    Målgivende: Luis Suarez
    Inter Miami CF går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Robert Taylor. Det er en fin assist fra Luis Suarez.
    29'
    Jaime Herrera signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    31'
    31'
    Kan Inter Miami CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Gult kort til Orlando City
    Robin Jansson
    Dommer Jaime Herrera gir Robin Jansson (Orlando City SC) et gult kort.
    33'
    Lionel Messi
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Lionel Messi avslutter utenfor.
    34'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    41'
    Offside! Luis Suarez (Inter Miami CF) er alene igjennom, men dommer Jaime Herrera ser at linjemannen er oppe med flagget.
    44'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til Orlando City SC.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Luis Muriel
    Ut: Duncan McGuire
    Bytte for Orlando City SC. Luis Muriel kommer inn for Duncan McGuire på Inter Miami CF Stadium.
    47'
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Rafael Santos
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolas Lodeiro erstatter Rafael Santos.
    47'
    Orlando City SC fosser fremover, men Jaime Herrera blåser for offside på Inter Miami CF Stadium.
    48'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Gult kort til Inter Miami
    Diego Gomez
    Diego Gomez (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Inter Miami CF Stadium.
    51'
    Skudd utenfor mål, Inter Miami
    53'
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Lionel Messi går utenfor.
    54'
    55'
    56'
    Inter Miami CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    Inter Miami 4 - 0 Orlando City
    Mål: Lionel Messi
    Lionel Messi setter ballen i mål og øker Inter Miami CFs ledelse til 4-0 i Fort Lauderdale.
    57'
    Det blir farlig! Frispark for Orlando City SC er nær straffområde.
    60'
    Inn: Ramiro Enrique
    Ut: Ivan Angulo
    Oscar Pareja gjør dagens tredje bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Ivan Angulo og setter inn Ramiro Enrique.
    60'
    Inn: Kyle Smith
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Kyle Smith, mens Rafael Santos tar plass på benken.
    60'
    Inter Miami 5 - 0 Orlando City
    Mål! Lionel Messi (Inter Miami CF) header inn 5-0 på Inter Miami CF Stadium. Luis Suarez sto for den målgivende pasningen.
    62'
    64'
    65'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: David Ruiz
    Ut: Julian Gressel
    Inter Miami CF bytter ut Julian Gressel med David Ruiz.
    67'
    Inn: Leonardo Campana
    Ut: Luis Suarez
    Inter Miami CF bytter ut Luis Suarez med Leonardo Campana. Dette er det andre byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Martin Ojeda
    Orlando City SC bytter ut Martin Ojeda med Felipe Martins. Dette er det femte byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    74'
    Frisparket tildelt Orlando City SC er farlig nær Inter Miami CFs målområde.
    75'
    Skudd på mål, Orlando City
    76'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Tomas Agustin Aviles ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Inn: Sergey Krivtsov
    Ut: Tomas Agustin Aviles
    Bytte for Inter Miami CF. Sergey Krivtsov kommer inn for Tomas Agustin Aviles på Inter Miami CF Stadium.
    78'
    78'
    78'
    Tomas Agustin Aviles kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Inter Miami CF Stadium.
    78'
    79'
    Inn: Jean Mota
    Ut: Diego Gomez
    Gerardo Daniel Martino (Inter Miami CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jean Mota erstatter Diego Gomez.
    79'
    Inn: Noah Allen
    Ut: Nicolas Freire
    Gerardo Daniel Martino gjør dagens femte bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Nicolas Freire og setter inn Noah Allen.
    80'
    81'
    Leonardo Campana
    Dommer Jaime Herrera viser Leonardo Campana (Inter Miami CF) det gule kortet.
    83'
    84'
    Jaime Herrera signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    84'
    Noah Allen
    Noah Allen (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Jaime Herrera.
    86'
    86'
    87'
    I Fort Lauderdale slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    87'
    87'
    90'
    Jaime Herrera signaliserer et frispark til Inter Miami CF like utenfor Orlando City SC-området.
    90'+1
    Lionel Messi (Inter Miami CF) kommer til en målsjanse på Inter Miami CF Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Jaime Herrera tildeler Inter Miami CF en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.