I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    3'
    Kan CF Montreal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    5'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) løfter inn en corner fra venstre på Inter Miami CF Stadium.
    6'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    9'
    Jules-Anthony Vilsaint
    Jules-Anthony Vilsaint (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    I Fort Lauderdale slår Ariel Lassiter en corner fra høyre.
    13'
    Mål for CF Montreal!
    Inter Miami 0 - 1 CF Montreal
    Mål: Fernando Alvarez
    Målgivende: Ariel Lassiter
    Mål! Fernando Alvarez gir CF Montreal ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Ariel Lassiter.
    13'
    Inter Miami CF angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Inter Miami
    Federico Redondo Solari
    Federico Redondo Solari (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Inter Miami CF Stadium.
    19'
    Målet til Inter Miami sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Inter Miami blir annullert
    23'
    Inter Miami CFs Jordi Alba blåses av for offside på Inter Miami CF Stadium.
    23'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    En av CF Montreals spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Lawson Sunderland
    Lawson Sunderland (Inter Miami CF) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Matias Fernando Coccaro Ferreira
    CF Montreal angriper. Matias Fernando Coccaro Ferreira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    32'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    Ikke rødt kort likevel
    33'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til CF Montreal.
    33'
    Inter Miami CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til CF Montreal.
    40'
    Robert Taylor
    Kjempesjanse! Robert Taylor (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    41'
    Inter Miami CF avanserer forover på Inter Miami CF Stadium og Robert Taylor kommer til avslutning. Headingen blir klarert av CF Montreal.
    43'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Leonardo Campana
    Målsjanse på Inter Miami CF Stadium! Leonardo Campana fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Mathieu Choiniere
    CF Montreal angriper, men avslutningen til Mathieu Choiniere går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Josef Martinez
    Ut: Bryce Duke
    Laurent Courtois gjør dagens første bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Bryce Duke og setter inn Josef Martinez.
    46'
    Aleksandar Zhelyazkov tildeler CF Montreal en corner. Mathieu Choiniere sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Frispark CF Montreal.
    49'
    Tomas Agustin Aviles
    Dommer Aleksandar Zhelyazkov viser Tomas Agustin Aviles (Inter Miami CF) det gule kortet.
    49'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    50'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    52'
    Målsjanse! Lawson Sunderland (Inter Miami CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    57'
    Sergey Krivtsov
    Dommeren gir Sergey Krivtsov (Inter Miami CF) et gult kort.
    57'
    En av Inter Miami CFs spillere går i offside.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Miami CF er nær straffområde.
    61'
    Gult kort til CF Montreal
    Dommer Aleksandar Zhelyazkov gir Jules-Anthony Vilsaint (CF Montreal) et gult kort.
    63'
    Dommer Aleksandar Zhelyazkov venter med å sette i gang spillet fordi Jules-Anthony Vilsaint ligger nede.
    63'
    Jules-Anthony Vilsaint ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Fort Lauderdale.
    65'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Sergio Busquets
    Ut: Federico Redondo Solari
    Inter Miami CF gjør sitt første bytte. Federico Redondo Solari erstattes av Sergio Busquets.
    66'
    Inn: Diego Gomez
    Ut: Julian Gressel
    Inter Miami CF bytter ut Julian Gressel med Diego Gomez. Dette er det andre byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Nicolas Freire
    Ut: Tomas Agustin Aviles
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Nicolas Freire, mens Tomas Agustin Aviles tar plass på benken.
    66'
    67'
    Inn: Victor Wanyama
    Ut: Samuel Piette
    Laurent Courtois (CF Montreal) gjør sitt andre bytte for dagen. Victor Wanyama erstatter Samuel Piette.
    68'
    Inn: Dominik Yankov
    Ut: Jules-Anthony Vilsaint
    Laurent Courtois (CF Montreal) tar ut Jules-Anthony Vilsaint som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Dominik Yankov.
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter Miami
    70'
    Ingen straffe til Inter Miami
    70'
    Robert Taylor (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    71'
    71'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 1 CF Montreal
    Mål: Leonardo Campana
    Målgivende: Lawson Sunderland
    Leonardo Campana header ballen i mål og utligner til 1-1. Lawson Sunderland sto for den målgivende pasningen.
    71'
    73'
    75'
    Inter Miami 1 - 2 CF Montreal
    Mål: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Målgivende: Mathieu Choiniere
    Mål! Matias Fernando Coccaro Ferreira header ballen i mål og gir CF Montreal ledelsen 1-2 på Inter Miami CF Stadium. Flott spill fra Mathieu Choiniere før målet.
    75'
    Inn: Luis Suarez
    Ut: Lawson Sunderland
    Bytte for Inter Miami CF. Luis Suarez kommer inn for Lawson Sunderland på Inter Miami CF Stadium.
    77'
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    Matias Fernando Coccaro Ferreira (CF Montreal) erstattes av Sunusi Ibrahim.
    77'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Ariel Lassiter
    CF Montreal bytter ut Ariel Lassiter med Raheem Edwards.
    77'
    Inter Miami 1 - 3 CF Montreal
    Mål: Sunusi Ibrahim
    Målgivende: Josef Martinez
    I Fort Lauderdale øker CF Montreal ledelsen til 1-3 takket være et mål av Sunusi Ibrahim. Josef Martinez var nest sist på ballen.
    78'
    Inter Miami 2 - 3 CF Montreal
    Mål: Jordi Alba
    Målgivende: Sergio Busquets
    Jordi Alba scorer og reduserer til 2-3 på Inter Miami CF Stadium. Det er en fin assist fra Sergio Busquets.
    80'
    81'
    Inn: Shanyder Borgelin
    Ut: Robert Taylor
    Inter Miami CF bytter ut Robert Taylor med Shanyder Borgelin. Dette er det femte byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    84'
    Aleksandar Zhelyazkov signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    85'
    Aleksandar Zhelyazkov tildeler Inter Miami CF en corner. David Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Leonardo Campana (Inter Miami CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Inter Miami CF) fyrer av et skudd på Inter Miami CF Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    87'
    87'
    Ruan
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Ruan avslutter utenfor.
    89'
    Shanyder Borgelin
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale. Shanyder Borgelin fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Frispark Inter Miami CF.
    90'+2
    Raheem Edwards
    Raheem Edwards (CF Montreal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    90'+3
    Noah Allen
    Noah Allen (Inter Miami CF) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Inter Miami CF.
    90'+4
    90'+6
    Raheem Edwards vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+7
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+8
    Raheem Edwards er på beina igjen og fortsetter kampen på Inter Miami CF Stadium.