Kan Inter Miami CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    2'
    Gult kort til CF Montreal
    Kamal Miller
    Kamal Miller (CF Montreal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    2'
    Jean Mota
    Målsjanse til Inter Miami CF! Jean Mota treffer mål, men keeper redder.
    3'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mål for CF Montreal!
    Inter Miami 0 - 1 CF Montreal
    Mål: Djordje Mihailovic
    Målgivende: Ismael Kone
    Mål! Djordje Mihailovic gir CF Montreal en 0-1 ledelse. Ismael Kone var nest sist på ballen.
    5'
    Ismael Kone
    Ismael Kone (CF Montreal) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Inter Miami 0 - 2 CF Montreal
    Mål: Lassi Lappalainen
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    I Fort Lauderdale øker CF Montreal ledelsen til 0-2 takket være et mål av Lassi Lappalainen. Flott spill fra Djordje Mihailovic før målet.
    8'
    Ariel Lassiter
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Ariel Lassiter går utenfor.
    10'
    Lassi Lappalainen
    CF Montreal angriper. Lassi Lappalainen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    CF Montreal angriper i Fort Lauderdale, men blir avblåst for offside.
    14'
    Sjanse til Inter Miami CF! Ariel Lassiter er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    15'
    Inter Miami CF fosser fremover, men Joseph Dickerson blåser for offside på Drv Pnk Stadium.
    16'
    Frispark CF Montreal.
    22'
    VAR sjekker om det er straffe til CF Montreal
    22'
    Ingen straffe til CF Montreal
    23'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Inter Miami CF.
    25'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Samuel Piette
    Dommer Joseph Dickerson gir Samuel Piette (CF Montreal) et gult kort.
    25'
    28'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til CF Montreal.
    29'
    Inter Miami CF angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    CF Montreal fosser forover og Lassi Lappalainen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Inter Miami 0 - 3 CF Montreal
    Mål: Kei Kamara
    Målgivende: Victor Wanyama
    Kei Kamara øker CF Montreals ledelse til 0-3! Det er en fin assist fra Victor Wanyama.
    36'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Inter Miami
    DeAndre Yedlin
    DeAndre Yedlin (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Drv Pnk Stadium.
    39'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Damion Lowe
    Dommer Joseph Dickerson viser Damion Lowe (Inter Miami CF) det gule kortet.
    40'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    41'
    Robert Taylor
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale. Robert Thomas Taylor fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Indiana Vassilev
    Indiana Vassilev (Inter Miami CF) erstattes av Bryce Duke.
    46'
    Inn: Ryan Sailor
    Ut: Damion Lowe
    Inter Miami CF bytter ut Damion Lowe med Ryan Sailor.
    46'
    Djordje Mihailovic (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Drv Pnk Stadium.
    54'
    Spillet på Drv Pnk Stadium er stoppet midlertidig fordi Gonzalo Higuain ligger nede.
    56'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Mathieu Choiniere
    Ut: Samuel Piette
    CF Montreal gjør sitt første bytte. Samuel Piette erstattes av Mathieu Choiniere.
    56'
    Inn: Robert Thorkelsson
    Ut: Kamal Miller
    Bytte for CF Montreal. Robert Thorkelsson kommer inn for Kamal Miller på Drv Pnk Stadium.
    56'
    Inter Miami CF slipper å klare seg uten Gonzalo Higuain som kommer tilbake på banen igjen.
    57'
    57'
    Inn: Emerson Rivaldo Rodriguez Valois
    Ut: Gonzalo Higuain
    Emerson Rodriguez (Inter Miami CF) erstatter Gonzalo Higuain som muligens er skadet.
    58'
    CF Montreal avanserer forover i Fort Lauderdale. Lassi Lappalainen avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Inn: Matko Miljevic
    Ut: Lassi Lappalainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Matko Miljevic, mens Lassi Lappalainen tar plass på benken.
    64'
    Inn: Mason Toye
    Ut: Kei Kamara
    CF Montreal bytter ut Kei Kamara med Mason Toye. Dette er det fjerde byttet som Wilfried Nancy gjør i dagens kamp.
    64'
    Matko Miljevic
    CF Montreal angriper. Matko Miljevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.