Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Luca J. Pairetto signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Alexis Sanchez
    Alexis Sanchez (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    24'
    Alexis Sanchez (Inter Milano) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    26'
    26'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til Lazio Rome.
    26'
    27'
    Lautaro Martinez
    Inter Milano angriper. Lautaro Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Luca J. Pairetto tildeler Inter Milano en corner. Alexis Sanchez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Lazio
    Mål: Alessandro Bastoni
    Målgivende: Alexis Sanchez
    Mål! Inter Milano tar ledelsen 1-0 ved Alessandro Bastoni. Det er en fin assist fra Alexis Sanchez.
    30'
    Mål for Lazio!
    Inter 1 - 1 Lazio
    Mål: Ciro Immobile
    Målgivende: Danilo Cataldi
    Mål! bortelag utligner ved Ciro Immobile. Stillingen er nå 1-1. Danilo Cataldi var nest sist på ballen.
    35'
    36'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Pedro
    Sjanse til Lazio Rome! Pedro er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Gult kort til Lazio
    Luiz Felipe
    Luiz Felipe (Lazio Rome) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    40'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    40'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    42'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Inter Milano.
    45'
    Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio Rome) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    46'
    46'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sjanse! Lazio Rome avanserer forover, men Sergej Milinkovic-Savic avslutter utenfor.
    53'
    Toma Basic
    Dommer Luca J. Pairetto viser Toma Basic (Lazio Rome) det gule kortet.
    54'
    Luca J. Pairetto signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    54'
    Alexis Sanchez (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    56'
    Alessandro Bastoni
    Inter Milano angriper i Milano. Alessandro Bastoni fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Mattia Zaccagni
    Ut: Felipe Anderson
    Bytte for Lazio Rome. Mattia Zaccagni kommer inn for Felipe Anderson på Giuseppe Meazza.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Milano er nær straffområde.
    62'
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Alexis Sanchez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Sjanse i Milano! Alexis Sanchez (Inter Milano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Denzel Dumfries
    Inter Milano fosser forover og Denzel Dumfries fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    Frispark Inter Milano.
    66'
    Inter 2 - 1 Lazio
    Mål: Milan Skriniar
    Målgivende: Alessandro Bastoni
    Inter Milano tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Milan Skriniar. Alessandro Bastoni sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Inn: Lucas Leiva
    Ut: Danilo Cataldi
    Maurizio Sarri gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Danilo Cataldi og setter inn Lucas Leiva.
    68'
    Inn: Luis Alberto
    Ut: Toma Basic
    Lazio Rome gjør sitt tredje bytte. Toma Basic erstattes av Luis Alberto.
    68'
    Pedro
    Lazio Rome angriper på Giuseppe Meazza, men Pedro header utenfor.
    69'
    Mattia Zaccagni
    Mattia Zaccagni (Lazio Rome) pådrar seg et gult kort.
    71'
    71'
    Stefan Radu
    Dommer Luca J. Pairetto gir Stefan Radu (Lazio Rome) et gult kort.
    72'
    73'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Lautaro Martinez
    Simone Inzaghi (Inter Milano) gjør sitt første bytte for dagen. Edin Dzeko erstatter Lautaro Martinez.
    74'
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Alexis Sanchez
    Inter Milano bytter ut Alexis Sanchez med Joaquin Correa. Dette er det andre byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Denzel Dumfries (Inter Milano) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Inn: Matteo Darmian
    Ut: Denzel Dumfries
    Det virker som Denzel Dumfries ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Matteo Darmian.
    77'
    Denzel Dumfries er tilbake i kampen igjen.
    77'
    Offside! Ciro Immobile (Lazio Rome) er alene igjennom, men dommer Luca J. Pairetto ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    Marcelo Brozovic (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    80'
    Luca J. Pairetto signaliserer et frispark til Lazio Rome.
    80'
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Elseid Hysaj
    Elseid Hysaj (Lazio Rome) erstattes av Manuel Lazzari.
    81'
    81'
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: Nicolo Barella
    Inter Milano bytter ut Nicolo Barella med Arturo Vidal.
    82'
    Inn: Federico Dimarco
    Ut: Ivan Perisic
    Bytte for Inter Milano. Federico Dimarco kommer inn for Ivan Perisic på Giuseppe Meazza.
    82'
    Joaquin Correa
    Joaquin Correa (Inter Milano) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    83'
    En av Inter Milanos spillere går i offside.
    85'
    Gult kort til Inter
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Inter Milano) får et gult kort av dommer Luca J. Pairetto.
    90'
    90'
    Lucas Leiva (Lazio Rome) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    90'+1
    90'+2
    Luca J. Pairetto tildeler Lazio Rome en corner. Lucas Leiva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.