Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Inter angriper, men Giovanni Ayroldi blåser for offside.
    15'
    Albert Gudmundsson (Genoa FC) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    17'
    Albert Gudmundsson (Genoa FC) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    17'
    Mateo Retegui
    Genoa FC angriper på Giuseppe Meazza. Mateo Retegui header utenfor.
    18'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Genoa
    Morten Frendrup
    Morten Frendrup (Genoa FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    20'
    Benjamin Pavard
    Benjamin Pavard (Inter) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Inter
    Denzel Dumfries
    Denzel Dumfries (Inter) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Nicolo Barella
    Målsjanse! Nicolo Barella (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Mateo Retegui (Genoa FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    26'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Albert Gudmundsson
    Genoa FC angriper, men avslutningen til Albert Gudmundsson går utenfor.
    26'
    Federico Dimarco
    Federico Dimarco (Inter) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    29'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Genoa
    Mål: Kristjan Asllani
    Målgivende: Alexis Sanchez
    Mål! Inter tar ledelsen 1-0 ved Kristjan Asllani. Alexis Sanchez sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Straffe til Inter
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Inter
    36'
    Inter scorer på straffe!
    Inter 2 - 0 Genoa
    Mål: Alexis Sanchez
    Mål! Alexis Sanchez scorer på straffe. Inters ledelse øker dermed til 2-0.
    38'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Inter.
    39'
    Kristjan Asllani
    Kristjan Asllani (Inter) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    40'
    I Milano slår Kristjan Asllani en corner fra venstre.
    45'+2
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Kevin Strootman
    Ut: Morten Frendrup
    Genoa FC bytter ut Morten Frendrup med Kevin Strootman.
    46'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Matteo Darmian
    Ut: Denzel Dumfries
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Matteo Darmian, mens Denzel Dumfries tar plass på benken.
    46'
    47'
    Kevin Strootman
    Kevin Strootman (Genoa FC) får et gult kort av dommer Giovanni Ayroldi.
    47'
    Lautaro Martinez
    Inter avanserer forover i Milano. Lautaro Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    51'
    Henrikh Mkhitaryan
    Inter angriper. Henrikh Mkhitaryan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    Genoa, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Mål for Genoa!
    Inter 2 - 1 Genoa
    Mål: Johan Vasquez
    Mål! Johan Vasquez holder Genoa FCet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    54'
    Giovanni Ayroldi tildeler Inter en corner. Kristjan Asllani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Carlos Augusto
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Carlos Augusto fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    59'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Johan Vasquez
    Dommer Giovanni Ayroldi gir Johan Vasquez (Genoa FC) et gult kort.
    61'
    Frispark til Inter på halvdelen til Genoa FC.
    62'
    Inn: Djed Spence
    Ut: Aaron Martin
    Aaron Martin (Genoa FC) erstattes av Djed Spence.
    63'
    Inn: Vítor Carvalho
    Ut: Junior Messias
    Genoa FC gjør sitt tredje bytte. Junior Messias erstattes av Vítor Carvalho.
    63'
    Inn: Francesco Acerbi
    Ut: Federico Dimarco
    Inter bytter ut Federico Dimarco med Francesco Acerbi. Dette er det andre byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Marcus Thuram
    Ut: Alexis Sanchez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Marcus Thuram, mens Alexis Sanchez tar plass på benken.
    65'
    Genoa FC fosser fremover, men Giovanni Ayroldi blåser for offside på Giuseppe Meazza.
    66'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    69'
    Dommer Giovanni Ayroldi viser Lautaro Martinez (Inter) det gule kortet.
    69'
    Giovanni Ayroldi tildeler Genoa FC en corner. Albert Gudmundsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Yann Bisseck
    Ut: Benjamin Pavard
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Yann Bisseck erstatter Benjamin Pavard.
    73'
    Albert Gudmundsson (Genoa FC) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    74'
    Mateo Retegui (Genoa FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    75'
    Inn: Marko Arnautovic
    Ut: Lautaro Martinez
    Lautaro Martinez (Inter) erstattes av Marko Arnautovic.
    76'
    77'
    78'
    80'
    Albert Gudmundsson (Genoa FC) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    81'
    81'
    Sjanse! Inter avanserer forover, men Nicolo Barella avslutter utenfor.
    82'
    Kristjan Asllani (Inter) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    84'
    85'
    86'
    87'
    Inn: Caleb Ekuban
    Ut: Stefano Sabelli
    Genoa FC bytter ut Stefano Sabelli med Caleb Ekuban.
    88'
    89'
    Marko Arnautovic
    Sjanse i Milano! Marko Arnautovic (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Offside! Mattia Bani (Genoa FC) er alene igjennom, men dommer Giovanni Ayroldi ser at linjemannen er oppe med flagget.