Hakan Calhanoglu (Inter) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    10'
    Ingen straffe til Inter
    10'
    Federico Dionisi tildeler Inter en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Marcus Thuram
    Inter angriper på Giuseppe Meazza. Marcus Thuram header utenfor.
    10'
    Frispark Inter.
    11'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    12'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Frosinone.
    12'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    15'
    Inter fosser forover og Marcus Thuram fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Frosinone, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Federico Dimarco (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    16'
    Matias Soule
    Målsjanse til Frosinone! Matias Soule treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Lautaro Martinez
    Inter angriper. Lautaro Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra venstre.
    19'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Reinier
    Sjanse! Frosinone avanserer forover, men Reinier avslutter utenfor.
    20'
    Matias Soule (Frosinone) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    21'
    Federico Dionisi tildeler Inter en corner. Marcus Thuram sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    I Milano slår Kaio Jorge en corner fra høyre.
    27'
    30'
    Frispark til Inter på halvdelen til Frosinone.
    31'
    Luca Mazzitelli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Marco Brescianini
    Ut: Luca Mazzitelli
    Bytte for Frosinone. Marco Brescianini kommer inn for Luca Mazzitelli på Giuseppe Meazza.
    33'
    Frosinone slipper å klare seg uten Luca Mazzitelli som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    35'
    35'
    Nicolo Barella (Inter) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    36'
    Nicolo Barella
    Målsjanse! Nicolo Barella (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    37'
    39'
    Lucien Agoume
    Målsjanse! Lucien Agoume (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Frosinone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Frosinone
    Mål: Federico Dimarco
    Målgivende: Henrikh Mkhitaryan
    I Milano tar Inter ledelsen 1-0 etter et mål av Federico Dimarco. Henrikh Mkhitaryan var nest sist på ballen.
    43'
    Matias Soule (Frosinone) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    45'+2
    Reinier
    Reinier (Frosinone) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    46'
    Straffe til Inter
    47'
    48'
    Dommeren dømmer straffe til Inter
    48'
    Inter scorer på straffe!
    Inter 2 - 0 Frosinone
    Mål: Hakan Calhanoglu
    Mål! Hakan Calhanoglu øker Inters ledelse til 2-0 etter et straffespark på Giuseppe Meazza.
    48'
    Matteo Darmian
    Sjanse! Inter avanserer forover, men Matteo Darmian avslutter utenfor.
    51'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Frosinone på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu (Inter) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Inn: Walid Cheddira
    Ut: Marvin Cuni
    Eusebio Di Francesco (Frosinone) gjør sitt andre bytte for dagen. Walid Cheddira erstatter Marvin Cuni.
    55'
    Inn: Arijon Ibrahimovic
    Ut: Pol Lirola
    Pol Lirola (Frosinone) erstattes av Arijon Ibrahimovic.
    55'
    Matias Soule (Frosinone) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    57'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Stefan De Vrij
    Ut: Denzel Dumfries
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Stefan De Vrij, mens Denzel Dumfries tar plass på benken.
    61'
    Riccardo Marchizza
    Frosinone angriper i Milano. Riccardo Marchizza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Skudd utenfor mål, Inter
    64'
    Inn: Marko Arnautovic
    Ut: Marcus Thuram
    Simone Inzaghi gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Marcus Thuram og setter inn Marko Arnautovic.
    69'
    Inn: Davide Frattesi
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Inter bytter ut Henrikh Mkhitaryan med Davide Frattesi. Dette er det tredje byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    70'
    Gult kort til Frosinone
    Marco Brescianini
    Marco Brescianini (Frosinone) pådrar seg et gult kort.
    71'
    71'
    Arijon Ibrahimovic
    Sjanse til Frosinone! Arijon Ibrahimovic er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    I Milano slår Arijon Ibrahimovic en corner fra venstre.
    73'
    74'
    76'
    77'
    80'
    Inn: Stefano Sensi
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Inter bytter ut Hakan Calhanoglu med Stefano Sensi.
    81'
    Inn: Carlos Augusto
    Ut: Federico Dimarco
    Inter gjør sitt femte bytte. Federico Dimarco erstattes av Carlos Augusto.
    81'
    82'
    Inn: Kaio Jorge
    Ut: Reinier
    Frosinone bytter ut Reinier med Kaio Jorge.
    82'
    Inn: Giuseppe Caso
    Ut: Enzo Barrenechea
    Eusebio Di Francesco (Frosinone) gjør sitt femte bytte for dagen. Giuseppe Caso erstatter Enzo Barrenechea.
    82'
    Hjørnespark til Inter
    83'
    Frisparket tildelt Inter er farlig nær Frosinones målområde.
    84'
    Frispark for Frosinone på egen banehalvdel.
    86'
    Sjanse i Milano! Nicolo Barella (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Inter angriper, men avslutningen til Lautaro Martinez går utenfor.
    90'+1
    Davide Frattesi
    Inter angriper. Davide Frattesi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.