Inter Milano angriper i Milano. Marcelo Brozovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    Målsjanse! Nicolo Barella (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Sjanse! Inter Milano avanserer forover, men Edin Dzeko avslutter utenfor.
    7'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    9'
    Ovidiu Hategan signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    9'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    FC Shakhtar Donetsk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Nicolo Barella (Inter Milano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    FC Shakhtar Donetsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    15'
    Dodo
    FC Shakhtar Donetsk fosser forover og Dodo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Manor Solomon (FC Shakhtar Donetsk) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    17'
    Frispark FC Shakhtar Donetsk.
    20'
    FC Shakhtar Donetsk angriper i Milano, men blir avblåst for offside.
    21'
    Ovidiu Hategan tildeler Inter Milano en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Andrea Ranocchia
    Inter Milano angriper på Giuseppe Meazza, men Andrea Ranocchia header utenfor.
    23'
    Inter Milano angriper, men Ovidiu Hategan blåser for offside.
    24'
    Fernando
    FC Shakhtar Donetsk avanserer forover i Milano. Fernando avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Manor Solomon (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    26'
    26'
    Edin Dzeko
    Inter Milano avanserer forover på Giuseppe Meazza og Edin Dzeko kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Shakhtar Donetsk.
    27'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til FC Shakhtar Donetsk.
    27'
    Ovidiu Hategan signaliserer et frispark til Inter Milano.
    28'
    Ivan Perisic
    Inter Milano angriper i Milano. Ivan Perisic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    Fernando
    Fernando (FC Shakhtar Donetsk) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    31'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Fernando
    FC Shakhtar Donetsk angriper, men avslutningen til Fernando går utenfor.
    34'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Lautaro Martinez
    Sjanse til Inter Milano! Lautaro Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Anatolii Trubin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Tilbake fra skade: FC Shakhtar Donetsk
    40'
    Pedrinho
    Målsjanse til FC Shakhtar Donetsk! Pedrinho treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Inter Milano angriper. Lautaro Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Ovidiu Hategan signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    43'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Marcos Antonio
    Ut: Taras Stepanenko
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Marcos Antonio kommer inn for Taras Stepanenko på Giuseppe Meazza.
    46'
    46'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til FC Shakhtar Donetsk
    Vitao
    Dommer Ovidiu Hategan gir Vitao (FC Shakhtar Donetsk) et gult kort.
    49'
    Inter Milano fosser fremover, men Ovidiu Hategan blåser for offside på Giuseppe Meazza.
    50'
    50'
    50'
    53'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    55'
    56'
    58'
    59'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 FC Shakhtar Donetsk
    Mål: Edin Dzeko
    Mål! Inter Milano tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Edin Dzeko på Giuseppe Meazza.
    61'
    Inter 2 - 0 FC Shakhtar Donetsk
    Målgivende: Ivan Perisic
    Inter Milano øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Edin Dzeko. Det er en fin assist fra Ivan Perisic.
    67'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Lautaro Martinez
    Inter Milano bytter ut Lautaro Martinez med Joaquin Correa.
    68'
    72'
    72'
    Inn: Artem Bondarenko
    Ut: Pedrinho
    Roberto De Zerbi (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt andre bytte for dagen. Artem Bondarenko erstatter Pedrinho.
    73'
    76'
    77'
    En av Inter Milanos spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    78'
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: Nicolo Barella
    Inter Milano bytter ut Nicolo Barella med Arturo Vidal. Dette er det andre byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Danilo D`Ambrosio
    Ut: Matteo Darmian
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Danilo D`Ambrosio, mens Matteo Darmian tar plass på benken.
    79'
    Artem Bondarenko
    Sjanse! FC Shakhtar Donetsk avanserer forover, men Artem Bondarenko avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Marlos
    Ut: Tete
    Roberto De Zerbi gjør dagens tredje bytte i Milano, når han tar ut Tete og setter inn Marlos.
    80'
    Inn: Mykhailo Mudryk
    Ut: Fernando
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Mykhailo Mudryk kommer inn for Fernando på Giuseppe Meazza.
    81'
    Dodo
    Dodo skyter i stolpen! Nære på for FC Shakhtar Donetsk.
    82'
    Frispark til FC Shakhtar Donetsk på halvdelen til Inter Milano.
    86'
    Inn: Federico Dimarco
    Ut: Ivan Perisic
    Inter Milano gjør sitt fjerde bytte. Ivan Perisic erstattes av Federico Dimarco.
    86'
    Inn: Stefano Sensi
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Inter Milano bytter ut Hakan Calhanoglu med Stefano Sensi. Dette er det femte byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    86'
    Stefano Sensi
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Stefano Sensi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    I Milano slår Federico Dimarco en corner fra høyre.
    90'+1
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    90'+1
    Ovidiu Hategan tildeler Inter Milano en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.