I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Juan Luca Sacchi signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    Empoli FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Empoli
    Mål: Alexis Sanchez
    Målgivende: Denzel Dumfries
    Inter Milano tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Alexis Sanchez. Flott spill fra Denzel Dumfries før målet.
    13'
    I Milano slår Leo Stulac en corner fra venstre.
    16'
    Denzel Dumfries
    Sjanse i Milano! Denzel Dumfries (Inter Milano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    21'
    21'
    Hjørnespark til Empoli
    23'
    27'
    Lautaro Martinez
    Inter Milano angriper i Milano. Lautaro Martinez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Målsjanse til Inter Milano! Lautaro Martinez treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    29'
    Leo Stulac
    Empoli FC angriper i Milano. Leo Stulac fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Leo Stulac (Empoli FC) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    33'
    33'
    Federico Dimarco (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    35'
    En av Inter Milanos spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Juan Luca Sacchi signaliserer et frispark til Empoli FC på egen banehalvdel.
    43'
    Frisparket tildelt Empoli FC er farlig nær Inter Milanos målområde.
    44'
    Leo Stulac
    Empoli FC angriper, men avslutningen til Leo Stulac går utenfor.
    45'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Liam Henderson
    Ut: Filippo Bandinelli
    Filippo Bandinelli (Empoli FC) erstattes av Liam Henderson.
    46'
    Inn: Nedim Bajrami
    Ut: Szymon Zurkowski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli FC. Inn kommer Nedim Bajrami, mens Szymon Zurkowski tar plass på benken.
    46'
    Inn: Samuele Ricci
    Ut: Andrea Pinamonti
    Bytte for Empoli FC. Samuele Ricci kommer inn for Andrea Pinamonti på Giuseppe Meazza.
    46'
    46'
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    47'
    Andrea Ranocchia
    Inter Milano angriper på Giuseppe Meazza. Andrea Ranocchia header utenfor.
    48'
    49'
    Nedim Bajrami
    Nedim Bajrami (Empoli FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    I Milano slår Leo Stulac en corner fra høyre.
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Empoli FC er nær straffområde.
    54'
    Gult kort til Inter
    Matias Vecino
    Dommeren gir Matias Vecino (Inter Milano) et gult kort.
    54'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Danilo D`Ambrosio
    Danilo D`Ambrosio (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    58'
    58'
    59'
    Kan Empoli FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    61'
    Mål for Empoli!
    Inter 1 - 1 Empoli
    Mål: Nedim Bajrami
    Målgivende: Kristjan Asllani
    Mål! bortelag utligner ved Nedim Bajrami. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Kristjan Asllani.
    61'
    Målet til Empoli sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Empoli blir stående
    63'
    Inn: Nicolo Barella
    Ut: Arturo Vidal
    Inter Milano gjør sitt andre bytte. Arturo Vidal erstattes av Nicolo Barella.
    64'
    Inn: Hakan Calhanoglu
    Ut: Matias Vecino
    Inter Milano bytter ut Matias Vecino med Hakan Calhanoglu.
    65'
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Matteo Darmian
    Simone Inzaghi gjør dagens fjerde bytte i Milano, når han tar ut Matteo Darmian og setter inn Ivan Perisic.
    65'
    65'
    Alexis Sanchez
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Alexis Sanchez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Juan Luca Sacchi tildeler Inter Milano en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Danilo D`Ambrosio (Inter Milano) header utenfor.
    69'
    Danilo D`Ambrosio (Inter Milano) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Sjanse til Inter Milano! Denzel Dumfries er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    Inn: Petar Stojanovic
    Ut: Riccardo Fiamozzi
    Empoli FC bytter ut Riccardo Fiamozzi med Petar Stojanovic. Dette er det fjerde byttet som Aurelio Andreazzoli gjør i dagens kamp.
    71'
    VAR sjekker om det er straffe til Empoli
    73'
    Ingen straffe til Empoli
    74'
    Patrick Cutrone
    Sjanse i Milano! Patrick Cutrone (Empoli FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    I Milano slår Nedim Bajrami en corner fra høyre.
    75'
    Inter scorer selvmål!
    Inter 1 - 2 Empoli
    Mål: Andrei Radu
    Målgivende: Leo Stulac
    Mål! Andrei Radu gir Empoli FC ledelsen 1-2 etter en velplassert heading. Leo Stulac sto for den målgivende pasningen.
    76'
    77'
    77'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Roberto Gagliardini
    Simone Inzaghi (Inter Milano) gjør sitt femte bytte for dagen. Edin Dzeko erstatter Roberto Gagliardini.
    78'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Gult kort til Empoli
    Simone Romagnoli
    Simone Romagnoli (Empoli FC) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Federico Dimarco
    Inter Milano avanserer forover i Milano. Federico Dimarco avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    80'
    Inter Milano angriper i Milano, men blir avblåst for offside.
    82'
    82'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) header ballen mot mål, men Empoli FC klarerer.
    83'
    83'
    En av Empoli FCs spillere går i offside.
    85'
    Inn: Ardian Ismajli
    Ut: Riccardo Marchizza
    Aurelio Andreazzoli gjør dagens femte bytte i Milano, når han tar ut Riccardo Marchizza og setter inn Ardian Ismajli.
    85'
    Hjørnespark til Inter
    90'
    Inter 2 - 2 Empoli
    Mål: Andrea Ranocchia
    Målgivende: Edin Dzeko
    Andrea Ranocchia scorer og utligningen er et faktum på Giuseppe Meazza. 2-2. Det er en fin assist fra Edin Dzeko.
    90'+1
    Frispark til Empoli FC på halvdelen til Inter Milano.
    90'+2
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    90'+4
    Inter Milano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    1. ekstraomgang
    91'
    Inn: Stefano Sensi
    Ut: Lautaro Martinez
    Inter Milano gjør sitt sjette bytte. Lautaro Martinez erstattes av Stefano Sensi.
    94'
    Stefano Sensi
    Stefano Sensi (Inter Milano) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    97'
    Inn: Jacopo Fazzini
    Ut: Kristjan Asllani
    Empoli FC bytter ut Kristjan Asllani med Jacopo Fazzini. Dette er det sjette byttet som Aurelio Andreazzoli gjør i dagens kamp.
    97'
    100'
    102'
    Hakan Calhanoglu
    Målsjanse! Hakan Calhanoglu (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    103'
    104'
    Inter 3 - 2 Empoli
    Mål: Stefano Sensi
    Målgivende: Alexis Sanchez
    Inter Milano leder 3-2 etter en scoring av Stefano Sensi. Alexis Sanchez sto for den målgivende pasningen.
    104'
    2. ekstraomgang
    107'
    108'
    Empoli FC angriper i Milano. Patrick Cutrone avslutter på mål, men greier ikke å score.
    112'
    112'
    Ivan Perisic
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Ivan Perisic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.