Inter – Cagliari

I Milano slår Federico Dimarco en corner fra venstre.
    5'
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Inter angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Federico Dimarco
    Inter angriper, men avslutningen til Federico Dimarco går utenfor.
    7'
    Zito
    Sjanse! Cagliari Calcio avanserer forover, men Zito avslutter utenfor.
    11'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Cagliari
    Mål: Marcus Thuram
    Målgivende: Alexis Sanchez
    I Milano tar Inter ledelsen 1-0 etter et mål av Marcus Thuram. Flott spill fra Alexis Sanchez før målet.
    12'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Inter blir stående
    14'
    Sulemana
    Målsjanse! Sulemana (Cagliari Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Zito
    Cagliari Calcio angriper i Milano. Zito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Francesco Fourneau tildeler Inter en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    20'
    Zito
    Zito (Cagliari Calcio) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    23'
    Eldor Shomurodov
    Cagliari Calcio angriper. Eldor Shomurodov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Inter fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    28'
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Matteo Prati
    Ut: Jakub Jankto
    Claudio Ranieri gjør dagens første bytte i Milano, når han tar ut Jakub Jankto og setter inn Matteo Prati.
    29'
    Målet til Inter blir annullert
    29'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    32'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til Inter.
    38'
    39'
    En av Inters spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    39'
    Gult kort til Cagliari
    Matteo Prati
    Matteo Prati (Cagliari Calcio) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Frispark Inter.
    40'
    45'
    Hakan Calhanoglu (Inter) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    48'
    Målsjanse til Inter! Federico Dimarco treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    48'
    Alessandro Bastoni
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Alessandro Bastoni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    51'
    Adam Obert
    Sjanse til Cagliari Calcio! Adam Obert er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Nicolo Barella (Inter) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    59'
    60'
    Frisparket tildelt Inter er farlig nær Cagliari Calcios målområde.
    61'
    Hakan Calhanoglu
    Inter angriper. Hakan Calhanoglu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    63'
    Alexis Sanchez
    Sjanse i Milano! Alexis Sanchez (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Davide Frattesi
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt første bytte for dagen. Davide Frattesi erstatter Henrikh Mkhitaryan.
    64'
    Mål for Cagliari!
    Inter 1 - 1 Cagliari
    Mål: Eldor Shomurodov
    Målgivende: Zito
    Mål! Eldor Shomurodov utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Zito.
    64'
    Inter Milano kommer till avslut på Giuseppe Meazza men Alexis Sanchez nickar utanför.
    67'
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    72'
    Straffe til Inter
    72'
    Yerry Mina
    Yerry Mina (Cagliari Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    73'
    Inter scorer på straffe!
    Inter 2 - 1 Cagliari
    Mål: Hakan Calhanoglu
    Mål! Hakan Calhanoglu gir Inter ledelsen 2-1 på Giuseppe Meazza. Målet kom på et straffespark.
    74'
    Inn: Carlos Augusto
    Ut: Federico Dimarco
    Bytte for Inter. Carlos Augusto kommer inn for Federico Dimarco på Giuseppe Meazza.
    76'
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Matteo Darmian
    Inter bytter ut Matteo Darmian med Denzel Dumfries.
    76'
    Inn: Marko Arnautovic
    Ut: Alexis Sanchez
    Alexis Sanchez (Inter) erstattes av Marko Arnautovic.
    76'
    Inn: Gianluca Lapadula
    Ut: Eldor Shomurodov
    Cagliari Calcio gjør sitt andre bytte. Eldor Shomurodov erstattes av Gianluca Lapadula.
    78'
    Inn: Gabriele Zappa
    Ut: Alessandro Di Pardo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cagliari Calcio. Inn kommer Gabriele Zappa, mens Alessandro Di Pardo tar plass på benken.
    78'
    Inn: Nicolas Viola
    Ut: Zito
    Cagliari Calcio gjør sitt fjerde bytte. Zito erstattes av Nicolas Viola.
    78'
    Inter 2 - 2 Cagliari
    Mål: Nicolas Viola
    Målgivende: Gianluca Lapadula
    Mål! Cagliari Calcio utligner på Giuseppe Meazza. Målscorer: Nicolas Viola. Gianluca Lapadula var nest sist på ballen.
    83'
    Målet til Cagliari sjekkes av VAR
    83'
    Målet til Cagliari blir stående
    84'
    Nicolas Viola
    Målsjanse! Nicolas Viola (Cagliari Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Tajon Buchanan
    Ut: Alessandro Bastoni
    Inter bytter ut Alessandro Bastoni med Tajon Buchanan. Dette er det femte byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    86'
    Pantelis Chatzidiakos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Inn: Mateusz Wieteska
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    Cagliari Calcio bytter ut Pantelis Chatzidiakos som ikke ser ut til å kunne fortsette. Claudio Ranieri blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Mateusz Wieteska.
    88'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Yann Bisseck
    Inter avanserer forover i Milano. Yann Bisseck avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    Francesco Fourneau tildeler Inter en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.