Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 AC Milan
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Matteo Darmian
    Mål! Inter Milano tar ledelsen 1-0 ved Lautaro Martinez. Matteo Darmian var nest sist på ballen.
    4'
    Maurizio Mariani tildeler AC Milan en corner. Theo Hernandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    9'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Franck Kessie
    AC Milan angriper, men avslutningen til Franck Kessie går utenfor.
    12'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    15'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Inter Milano.
    18'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Inter Milano.
    20'
    22'
    26'
    Rafael Leao
    AC Milan angriper i Milano. Rafael Leao fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Theo Hernandez (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    29'
    Frisparket tildelt AC Milan er farlig nær Inter Milanos målområde.
    29'
    Alexis Saelemaekers
    Sjanse til AC Milan! Alexis Saelemaekers er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    31'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til AC Milan.
    33'
    35'
    Gult kort til AC Milan
    Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    35'
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    37'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    38'
    Rafael Leao
    Målsjanse til AC Milan! Rafael Leao treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    Inter 2 - 0 AC Milan
    Målgivende: Joaquin Correa
    Mål! Lautaro Martinez øker Inter Milanos ledelse til 2-0 på Giuseppe Meazza. Det er en fin assist fra Joaquin Correa.
    40'
    Kan Inter Milano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    En av Inter Milanos spillere går i offside.
    43'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    44'
    45'+1
    Maurizio Mariani tildeler Inter Milano en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Lautaro Martinez
    Inter Milano angriper og Lautaro Martinez får avsluttet. Headingen treffer ikke AC Milan-målet.
    45'+2
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Brahim Diaz
    Ut: Sandro Tonali
    AC Milan bytter ut Sandro Tonali med Brahim Diaz. Dette er det første byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Junior Messias
    Ut: Alexis Saelemaekers
    Bytte for AC Milan. Junior Messias kommer inn for Alexis Saelemaekers på Giuseppe Meazza.
    46'
    47'
    48'
    48'
    Franck Kessie (AC Milan) header ballen mot mål, men Inter Milano klarerer.
    48'
    48'
    Gult kort til Inter
    Milan Skriniar
    Milan Skriniar (Inter Milano) får et gult kort av dommer Maurizio Mariani.
    50'
    Frispark AC Milan.
    50'
    I Milano slår Junior Messias en corner fra høyre.
    52'
    Inter Milano fosser forover og Lautaro Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    53'
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Theo Hernandez avslutter utenfor.
    54'
    I Milano slår Theo Hernandez en corner fra venstre.
    58'
    Junior Messias (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for AC Milan er nær straffområde.
    64'
    66'
    Målet til AC Milan sjekkes av VAR
    67'
    Målet til AC Milan blir annullert
    69'
    AC Milan angriper, men Maurizio Mariani blåser for offside.
    69'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Lautaro Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Edin Dzeko, mens Lautaro Martinez tar plass på benken.
    70'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Joaquin Correa
    Inter Milano gjør sitt andre bytte. Joaquin Correa erstattes av Alexis Sanchez.
    70'
    AC Milan angriper. Theo Hernandez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Inn: Rade Krunic
    Ut: Ismael Bennacer
    AC Milan bytter ut Ismael Bennacer med Rade Krunic.
    73'
    Inn: Matteo Gabbia
    Ut: Davide Calabria
    Davide Calabria (AC Milan) erstattes av Matteo Gabbia.
    73'
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) erstattes av Arturo Vidal.
    73'
    74'
    Junior Messias
    AC Milan angriper på Giuseppe Meazza, men Junior Messias header utenfor.
    75'
    Alessandro Bastoni vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Alessandro Bastoni er tilbake i kampen igjen.
    77'
    Alessandro Bastoni ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Danilo D`Ambrosio
    Ut: Alessandro Bastoni
    Danilo D`Ambrosio (Inter Milano) erstatter Alessandro Bastoni som ser ut til å måtte forlate Giuseppe Meazza med en skade.
    79'
    Inn: Robin Gosens
    Ut: Ivan Perisic
    Simone Inzaghi gjør dagens femte bytte i Milano, når han tar ut Ivan Perisic og setter inn Robin Gosens.
    79'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Alexis Sanchez
    Alexis Sanchez (Inter Milano) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    80'
    81'
    Inter 3 - 0 AC Milan
    Mål: Robin Gosens
    Målgivende: Marcelo Brozovic
    Robin Gosens øker Inter Milanos ledelse til 3-0! Marcelo Brozovic sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Inn: Marco Lazetic
    Ut: Rafael Leao
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt femte bytte for dagen. Marco Lazetic erstatter Rafael Leao.
    86'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    87'
    Olivier Giroud
    Olivier Giroud (AC Milan) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Inter Milano.
    89'
    89'
    Junior Messias (AC Milan) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.