I Medellin slår Diego Martin Zabala Morales en corner fra høyre.
    Frispark i en god posisjon for Club Nacional de Football!
    Jonathan Marulanda (Independiente Medellin) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    6'
    Franco Misael Fagundez Rosa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    7'
    Franco Misael Fagundez Rosa er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Atanasio Girardot.
    8'
    Diego Mirko Haro Sueldo tildeler Club Nacional de Football en corner. Diego Martin Zabala Morales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Luciano Pons
    Independiente Medellin angriper, men avslutningen til Luciano Pons går utenfor.
    12'
    Mål for Club Nacional de Football!
    Independiente Medellin 0 - 1 Club Nacional de Football
    Mål: Diego Rodriguez
    Målgivende: Franco Misael Fagundez Rosa
    Club Nacional de Football leder 0-1 etter en scoring av Diego Rodriguez. Flott spill fra Franco Misael Fagundez Rosa før målet.
    12'
    Frispark for Independiente Medellin på egen banehalvdel.
    14'
    Independiente Medellin angriper på Estadio Atanasio Girardot, men Luciano Pons header utenfor.
    15'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Independiente Medellin.
    16'
    Frispark til Club Nacional de Football på halvdelen til Independiente Medellin.
    17'
    Club Nacional de Football tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Daniel Londono
    Daniel Londono (Independiente Medellin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Club Nacional de Football på egen banehalvdel.
    21'
    Dommer Diego Mirko Haro Sueldo venter med å sette i gang spillet fordi Andres Ibarguen ligger nede.
    22'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Independiente Medellin på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Club Nacional de Football
    Camilo Candido
    Camilo Candido (Club Nacional de Football) får et gult kort av dommer Diego Mirko Haro Sueldo.
    24'
    Andres Ibarguen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Medellin.
    24'
    Mål for Independiente Medellin!
    Independiente Medellin 1 - 1 Club Nacional de Football
    Mål: Andres Ibarguen
    Målgivende: Edwuin Cetre
    Mål! Andres Ibarguen (Independiente Medellin) utligner med en heading på Estadio Atanasio Girardot. Edwuin Cetre var nest sist på ballen.
    25'
    Skudd utenfor mål, Independiente Medellin
    27'
    Edwuin Cetre (Independiente Medellin) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Atanasio Girardot.
    29'
    29'
    Kan Club Nacional de Football utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Diber Cambindo
    I Medellin header Diber Cambindo (Independiente Medellin) mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Edwuin Cetre
    Edwuin Cetre (Independiente Medellin) avanserer forover på Estadio Atanasio Girardot. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Club Nacional de Football, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Daniel Torres
    Daniel Torres (Independiente Medellin) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Atanasio Girardot.
    38'
    Frisparket tildelt Club Nacional de Football er farlig nær Independiente Medellins målområde.
    38'
    I Medellin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Independiente Medellin angriper i Medellin. Luciano Pons fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Juan Ramirez
    Målsjanse på Estadio Atanasio Girardot! Juan Ramirez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    Independiente Medellin, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Camilo Candido (Club Nacional de Football) slår en corner fra venstre side på Estadio Atanasio Girardot.
    45'+2
    Fabian Noguera
    Fabian Noguera (Club Nacional de Football) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    45'+2
    45'+2
    En av Independiente Medellins spillere blir avblåst for offside.
    45'+3
    Sjanse! Independiente Medellin avanserer forover, men Edwuin Cetre avslutter utenfor.
    46'
    47'
    Edwuin Cetre (Independiente Medellin) kommer til en målsjanse på Estadio Atanasio Girardot, men klarer ikke å score.
    47'
    Frispark Independiente Medellin.
    49'
    Edwuin Cetre (Independiente Medellin) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Atanasio Girardot.
    50'
    I Medellin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Jonathan Marulanda (Independiente Medellin) header mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Diego Mirko Haro Sueldo tildeler Club Nacional de Football en corner. Diego Martin Zabala Morales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Skudd på mål, Independiente Medellin
    62'
    62'
    Franco Misael Fagundez Rosa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    Spillerbytte - Independiente Medellin
    Inn: Deinner Quinones
    Ut: Edwuin Cetre
    Sebastian Botero (Independiente Medellin) gjør sitt første bytte for dagen. Deinner Quinones erstatter Edwuin Cetre.
    66'
    Spillerbytte - Club Nacional de Football
    Inn: Gaston Pereiro
    Ut: Franco Misael Fagundez Rosa
    Alvaro Gutierrez Pelscher (Club Nacional de Football) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Gaston Pereiro erstatter Franco Misael Fagundez Rosa som sannsynligvis er skadet.
    66'
    Deinner Quinones
    Målsjanse! Deinner Quinones (Independiente Medellin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Independiente Medellin 2 - 1 Club Nacional de Football
    Mål: Deinner Quinones
    Målgivende: Jaime Alvarado
    Deinner Quinones setter ballen i nettet og Independiente Medellin leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Jaime Alvarado.
    68'
    71'
    Club Nacional de Football angriper, men Diego Mirko Haro Sueldo blåser for offside.
    71'
    Independiente Medellin angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Federico Andres Martinez Berroa
    Ut: Alfonso Trezza Hernandez
    Bytte for Club Nacional de Football. Federico Andres Martinez Berroa kommer inn for Alfonso Trezza Hernandez på Estadio Atanasio Girardot.
    74'
    Inn: David Loaiza
    Ut: Luciano Pons
    Independiente Medellin bytter ut Luciano Pons med David Loaiza. Dette er det andre byttet som Sebastian Botero gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Emanuel Gigliotti
    Ut: Juan Ramirez
    Alvaro Gutierrez Pelscher (Club Nacional de Football) gjør sitt tredje bytte for dagen. Emanuel Gigliotti erstatter Juan Ramirez.
    75'
    Independiente Medellin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Christian Andres Almeida Rodrigues
    Ut: Camilo Candido
    Bytte for Club Nacional de Football. Christian Andres Almeida Rodrigues kommer inn for Camilo Candido på Estadio Atanasio Girardot.
    77'
    Frispark til Independiente Medellin på halvdelen til Club Nacional de Football.
    78'
    Federico Andres Martinez Berroa
    Sjanse i Medellin! Federico Andres Martinez Berroa (Club Nacional de Football) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Diego Martin Zabala Morales
    Diego Martin Zabala Morales (Club Nacional de Football) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    80'
    Sjanse i Medellin! Diego Martin Zabala Morales (Club Nacional de Football) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Luis Vasquez (Independiente Medellin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Atanasio Girardot.
    84'
    Luis Vasquez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Atanasio Girardot.
    84'
    Inn: Marcos Daniel Montiel Gonzalez
    Ut: Diego Rodriguez
    Alvaro Gutierrez Pelscher gjør dagens femte bytte i Medellin, når han tar ut Diego Rodriguez og setter inn Marcos Daniel Montiel Gonzalez.
    86'
    Inn: Jordy Joao Monroy Ararat
    Ut: Jonathan Marulanda
    Independiente Medellin bytter ut Jonathan Marulanda med Jordy Joao Monroy Ararat. Dette er det tredje byttet som Sebastian Botero gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Jhon Palacios
    Ut: Andres Ibarguen
    Sebastian Botero (Independiente Medellin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jhon Palacios erstatter Andres Ibarguen.
    87'
    I Medellin slår David Loaiza en corner fra venstre.
    90'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Independiente Medellin like utenfor Club Nacional de Football-området.
    90'
    Gaston Pereiro
    Dommer Diego Mirko Haro Sueldo viser Gaston Pereiro (Club Nacional de Football) det gule kortet.
    90'
    90'+2
    90'+2
    Diego Martin Zabala Morales (Club Nacional de Football) slår en corner fra høyre side på Estadio Atanasio Girardot.