Frispark til IK Sirius på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Marco Lund
    Marco Lund (IFK Norrköping FK) får et gult kort av dommer Fredrik Klitte.
    1'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    3'
    Nahom Girmai
    IK Sirius avanserer forover i Uppsala. Nahom Girmai avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Kristoffer Khazeni
    Kristoffer Khazeni (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Studenternas Ip, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Mål for IK Sirius!
    IK Sirius 1 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Moustafa Zeidan
    Moustafa Zeidan dundrer ballen i mål og IK Sirius tar ledelsen 1-0 på Studenternas Ip.
    8'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Studenternas Ip.
    13'
    I Uppsala slår Jonathan Levi en corner fra venstre.
    13'
    Marco Lund
    Marco Lund (IFK Norrköping FK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Frispark IK Sirius.
    15'
    Dennis Widgren
    Dennis Widgren (IK Sirius) avanserer forover på Studenternas Ip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Hjørnespark til IK Sirius
    16'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    17'
    Christian Kouakou
    Sjanse til IK Sirius! Christian Kouakou er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    19'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    19'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IK Sirius 1 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Linus Wahlqvist Egnell
    Målgivende: Carl Bjork
    Utligning! Linus Wahlqvist setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Carl Bjork var nest sist på ballen.
    20'
    Fredrik Klitte tildeler IFK Norrköping FK en corner. Jonathan Levi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Skudd utenfor mål, IFK Norrköping FK
    22'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frisparket tildelt IFK Norrköping FK er farlig nær IK Siriuss målområde.
    23'
    Jonathan Levi
    Målsjanse på Studenternas Ip! Jonathan Levi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    IK Sirius 1 - 2 IFK Norrköping FK
    Mål: Carl Bjork
    I Uppsala tar IFK Norrköping FK ledelsen 1-2 etter et mål av Carl Bjork.
    24'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) slår en corner fra høyre side på Studenternas Ip.
    26'
    Samuel Adegbenro
    IFK Norrköping FK avanserer forover på Studenternas Ip og Samuel Adegbenro kommer til avslutning. Headingen blir klarert av IK Sirius.
    26'
    26'
    27'
    28'
    28'
    29'
    30'
    Moustafa Zeidan
    IK Sirius angriper i Uppsala. Moustafa Zeidan fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Carl Bjork
    IFK Norrköping FK angriper. Carl Bjork får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Studenternas Ip.
    33'
    34'
    Fredrik Klitte tildeler IFK Norrköping FK en corner. Jonathan Levi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    38'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    38'
    En av IK Siriuss spillere blir avblåst for offside på Studenternas Ip.
    39'
    I Uppsala slår Jonathan Levi en corner fra høyre.
    41'
    42'
    45'
    45'+1
    46'
    Sjanse i Uppsala! Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Adam Hellborg
    IK Sirius fosser forover og Adam Hellborg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    49'
    50'
    51'
    IK Sirius 1 - 3 IFK Norrköping FK
    Målgivende: Linus Wahlqvist Egnell
    Mål! Carl Bjork øker IFK Norrköping FKs ledelse til 1-3 på Studenternas Ip. Linus Wahlqvist sto for den målgivende pasningen.
    51'
    52'
    Jacob Ortmark
    IK Sirius angriper på Studenternas Ip og Jacob Ortmark skyter i stolpen!
    53'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Adam Stahl
    Ut: Adam Hellborg
    Daniel Backstrom gjør dagens første bytte i Uppsala, når han tar ut Adam Hellborg og setter inn Adam Stahl.
    55'
    Inn: Yukiya Sugita
    Ut: Nahom Girmai
    IK Sirius bytter ut Nahom Girmai med Yukiya Sugita.
    55'
    Kan IFK Norrköping FK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Skudd utenfor mål, IK Sirius
    58'
    60'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius.
    63'
    65'
    66'
    66'
    IK Sirius angriper i Uppsala. Moustafa Zeidan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Christian Kouakou (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Studenternas Ip, men klarer ikke å score.
    69'
    IK Sirius 1 - 4 IFK Norrköping FK
    Mål: Kristoffer Khazeni
    Kristoffer Khazeni øker IFK Norrköping FKs ledelse til 1-4! Det er en fin assist fra Linus Wahlqvist.
    70'
    73'
    73'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Maic Sema
    Ut: Kristoffer Khazeni
    Kristoffer Khazeni (IFK Norrköping FK) erstattes av Maic Sema.
    75'
    Inn: Johan Karlsson
    Ut: Moustafa Zeidan
    Bytte for IK Sirius. Johan Karlsson kommer inn for Moustafa Zeidan på Studenternas Ip.
    76'
    Inn: Edi Sylisufaj
    Ut: Christian Kouakou
    IK Sirius bytter ut Christian Kouakou med Edi Sylisufaj. Dette er det fjerde byttet som Daniel Backstrom gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    Inn: Jamie Roche
    Ut: Jacob Ortmark
    Daniel Backstrom (IK Sirius) gjør sitt femte bytte for dagen. Jamie Roche erstatter Jacob Ortmark.
    80'
    En av IFK Norrköping FKs spillere blir avblåst for offside.
    82'
    84'
    Inn: Christopher Telo
    Ut: Samuel Adegbenro
    Rikard Norling gjør dagens andre bytte i Uppsala, når han tar ut Samuel Adegbenro og setter inn Christopher Telo.
    85'
    87'
    Inn: Dino Salihovic
    Ut: Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK gjør sitt tredje bytte. Jonathan Levi erstattes av Dino Salihovic.
    88'
    Laorent Shabani
    IK Sirius angriper i Uppsala. Laorent Shabani fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    90'+1
    Marcus Mathisen
    Målsjanse til IK Sirius! Marcus Mathisen treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    IK Sirius 2 - 4 IFK Norrköping FK
    Mål: Adam Stahl
    Målgivende: Dennis Widgren
    Adam Stahl (IK Sirius) header ballen i mål på Studenternas Ip. Stillingen er nå 2-4. Flott spill fra Dennis Widgren før målet.