1-0
1-1
    Kampen er i gang på Nya Parken.
    Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Norrkøping. Jonathan Levi avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping. Jonathan Levi fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Abdelrahman Boudah
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    4'
    Sargon Abraham
    Sargon Abraham (Degerfors IF) kommer seg fri på Nya Parken, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    7'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    8'
    Degerfors IF fosser fremover, men Granit Maqedonci blåser for offside på Nya Parken.
    13'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    14'
    Victor Edvardsen
    Degerfors IF fosser forover og Victor Edvardsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Offside! Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    17'
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    19'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Degerfors IF.
    20'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Jonathan Levi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Jonathan Levi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nya Parken.
    27'
    Granit Maqedonci tildeler IFK Norrköping FK en corner. Isak Bergmann Johanneson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Ari Skulason
    Målsjanse! Ari Skulason (IFK Norrköping FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    32'
    I Norrkøping slår Sead Haksabanovic en corner fra venstre.
    37'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IFK Norrköping FK 1 - 0 Degerfors IF
    Mål: Samuel Adegbenro
    Målgivende: Sead Haksabanovic
    Samuel Adegbenro header ballen i mål og IFK Norrköping FK tar ledelsen 1-0 på Nya Parken. Flott spill fra Sead Haksabanovic før målet.
    38'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Alexander Fransson
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Alexander Fransson treffer mål, men keeper redder.
    40'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Norrkøping slår Isak Bergmann Johanneson en corner fra høyre.
    41'
    Isak Bergmann Johanneson (IFK Norrköping FK) slår en corner fra høyre side på Nya Parken.
    44'
    Ishaq Abdulrazak
    Sjanse til IFK Norrköping FK! Ishaq Abdulrazak er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Granit Maqedonci tildeler IFK Norrköping FK en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Linus Wahlqvist Egnell
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping. Linus Wahlqvist fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Hjørnespark til Degerfors IF
    46'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    47'
    Victor Edvardsen (Degerfors IF) kommer seg fri på Nya Parken, men avslutningen går utenfor.
    49'
    51'
    Mål for Degerfors IF!
    IFK Norrköping FK 1 - 1 Degerfors IF
    Mål: Abdelrahman Boudah
    Målgivende: Erik Lindell
    Mål! bortelag utligner ved Abdelrahman Saidi. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Erik Lindell.
    57'
    58'
    59'
    IFK Norrköping FK angriper, og Jonathan Levi sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    60'
    61'
    Jeff Gal ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Samuel Adegbenro
    Dommer Granit Maqedonci gir Samuel Adegbenro (IFK Norrköping FK) et gult kort.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Samuel Adegbenro (IFK Norrköping FK) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Degerfors IF slipper å klare seg uten Jeff Gal som kommer tilbake på banen igjen.
    63'
    Samuel Adegbenro ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Norrkøping.
    63'
    Sargon Abraham (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    65'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Christoffer Nyman
    Ut: Samuel Adegbenro
    IFK Norrköping FK bytter ut Samuel Adegbenro som ikke ser ut til å kunne fortsette. Rikard Norling blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Christoffer Nyman.
    65'
    Gult kort til Degerfors IF
    Victor Edvardsen (Degerfors IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Sargon Abraham (Degerfors IF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nya Parken.
    68'
    Sargon Abraham er tilbake på banen igjen.
    69'
    71'
    Skade: Degerfors IF
    71'
    Tilbake fra skade: Degerfors IF
    74'
    Inn: Christopher Telo
    Ut: Ari Skulason
    Rikard Norling gjør dagens andre bytte i Norrkøping, når han tar ut Ari Skulason og setter inn Christopher Telo.
    74'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Johan Bertilsson
    Ut: Sargon Abraham
    Johan Bertilsson (Degerfors IF) erstatter Sargon Abraham som ser ut til å måtte forlate Nya Parken med en skade.
    74'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    76'
    IFK Norrköping FK angriper. Jonathan Levi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    79'
    Målsjanse til Degerfors IF! Victor Edvardsen treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    80'
    Christoffer Nyman
    Sjanse til IFK Norrköping FK! Christoffer Nyman er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Degerfors IF like utenfor IFK Norrköping FK-området.
    81'
    Christoffer Nyman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Christoffer Nyman
    Maic Sema (IFK Norrköping FK) erstatter Christoffer Nyman som muligens er skadet.
    83'
    Frispark til Degerfors IF på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    87'
    Degerfors IF angriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    I Norrkøping slår Jonathan Levi en corner fra høyre.
    89'
    Johan Bertilsson
    Degerfors IF avanserer forover i Norrkøping. Johan Bertilsson avslutter, men treffer ikke mål.