2-0
3-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Samuel Adegbenro
    I Norrkøping header Samuel Adegbenro (IFK Norrköping FK) mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Nahir Besara
    Örebro SK angriper i Norrkøping. Nahir Besara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Kevin Walker
    Sjanse i Norrkøping! Kevin Walker (Örebro SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    11'
    Granit Maqedonci tildeler Örebro SK en corner. Kevin Walker sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Dennis Collander
    Dennis Collander (Örebro SK) avanserer forover på Nya Parken. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    Alexander Fransson (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra høyre på Nya Parken.
    16'
    Alexander Fransson (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    17'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    17'
    Richard Friday
    Örebro SK avanserer forover på Nya Parken og Richard Friday kommer til avslutning. Headingen blir klarert av IFK Norrköping FK.
    19'
    19'
    I Norrkøping slår Kevin Walker en corner fra venstre.
    20'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    22'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Carl Bjork
    Ut: Christoffer Nyman
    IFK Norrköping FK bytter ut Christoffer Nyman med Carl Bjork. Dette er det første byttet som Rikard Norling gjør i dagens kamp.
    22'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Örebro SK.
    24'
    Frispark Örebro SK.
    25'
    Örebro SK scorer selvmål!
    IFK Norrköping FK 1 - 0 Örebro SK
    Mål: Benjamin Hjertstrand
    Benjamin Hjertstrand har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    27'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    I Norrkøping slår Kevin Walker en corner fra høyre.
    31'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Örebro SK.
    31'
    Sjanse! IFK Norrköping FK avanserer forover, men Samuel Adegbenro avslutter utenfor.
    32'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    33'
    Gult kort til Örebro SK
    Johan Mårtensson
    Johan Mårtensson (Örebro SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Nya Parken.
    33'
    En av IFK Norrköping FKs spillere går i offside.
    36'
    37'
    Granit Maqedonci tildeler Örebro SK en corner. Kevin Walker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Nahir Besara (Örebro SK) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    40'
    41'
    43'
    Kevin Walker (Örebro SK) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    44'
    Kristoffer Khazeni
    IFK Norrköping FK avanserer forover i Norrkøping. Kristoffer Khazeni avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Jiloan Hamad
    Jiloan Hamad (Örebro SK) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Nordin Gerzic
    Ut: Johan Mårtensson
    Örebro SK bytter ut Johan Mårtensson med Nordin Gerzic.
    46'
    46'
    IFK Norrköping FK fosser fremover, men Granit Maqedonci blåser for offside på Nya Parken.
    47'
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping, men blir avblåst for offside.
    48'
    Frispark til Örebro SK på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    48'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Henrik Castegren
    Dommer Granit Maqedonci viser Henrik Castegren (IFK Norrköping FK) det gule kortet.
    49'
    50'
    Granit Maqedonci tildeler IFK Norrköping FK en corner. Jonathan Levi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Örebro SK angriper. Richard Friday får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Kevin Walker (Örebro SK) slår en corner fra høyre side på Nya Parken.
    55'
    Richard Friday (Örebro SK) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    55'
    Örebro SK angriper, men Granit Maqedonci blåser for offside.
    56'
    57'
    Örebro SK angriper, men avslutningen til Nahir Besara går utenfor.
    58'
    59'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IFK Norrköping FK 2 - 0 Örebro SK
    Mål: Samuel Adegbenro
    Mål! Samuel Adegbenro øker IFK Norrköping FKs ledelse til 2-0 på Nya Parken.
    60'
    Inn: Ari Skulason
    Ut: Kristoffer Khazeni
    Bytte for IFK Norrköping FK. Ari Skulason kommer inn for Kristoffer Khazeni på Nya Parken.
    61'
    Jonathan Levi
    Sjanse i Norrkøping! Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Ari Skulason
    IFK Norrköping FK fosser forover og Ari Skulason fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Ari Skulason treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    65'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Nya Parken.
    67'
    Inn: Agon Mehmeti
    Ut: Kevin Walker
    Vitor Gazimba (Örebro SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Agon Mehmeti erstatter Kevin Walker.
    68'
    69'
    I Norrkøping slår Nahir Besara en corner fra venstre.
    70'
    En av Örebro SKs spillere blir avblåst for offside på Nya Parken.
    70'
    Nordin Gerzic
    Nordin Gerzic (Örebro SK) kommer seg fri på Nya Parken, men avslutningen går utenfor.
    72'
    IFK Norrköping FK angriper i Norrkøping. Ari Skulason fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) slår en corner fra venstre side på Nya Parken.
    75'
    77'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) avanserer forover på Nya Parken. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Inn: David Seger
    Ut: Jiloan Hamad
    Vitor Gazimba gjør dagens tredje bytte i Norrkøping, når han tar ut Jiloan Hamad og setter inn David Seger.
    78'
    79'
    Agon Mehmeti
    Örebro SK angriper i Norrkøping. Agon Mehmeti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    I Norrkøping slår Nahir Besara en corner fra høyre.
    82'
    Granit Maqedonci tildeler Örebro SK en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Dennis Collander (Örebro SK) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Patrick Luan
    Ut: Michael Almebäck
    Michael Almebäck (Örebro SK) erstattes av Patrick Luan.
    83'
    Inn: Hussein Ali
    Ut: Dennis Collander
    Vitor Gazimba gjør dagens femte bytte i Norrkøping, når han tar ut Dennis Collander og setter inn Ali Hussein.
    83'
    Ishaq Abdulrazak
    Ishaq Abdulrazak (IFK Norrköping FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra høyre på Nya Parken.
    86'
    IFK Norrköping FK 3 - 0 Örebro SK
    Mål: Henrik Castegren
    Målgivende: Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK øker ledelsen til 3-0 etter en heading av Henrik Castegren. Jonathan Levi var nest sist på ballen.