IFK Mariehamn 0 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Timi Tapio Lahti
    Timi Tapio Lahti setter ballen i nettet og FC Inter Turku leder nå 0-1.
    5'
    Jamie Hopcutt (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    7'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside på Wiklof Holding Arena.
    8'
    Frispark i en god posisjon for IFK Mariehamn!
    9'
    Skudd på mål, IFK Mariehamn
    10'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Wiklof Holding Arena.
    11'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    14'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til FC Inter Turku.
    15'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    16'
    Petri Viljanen tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for FC Inter Turku!
    IFK Mariehamn 0 - 2 FC Inter Turku
    Mål: Timo Stavitski
    Målgivende: Iiro Jarvinen
    Mål! Timo Stavitski øker FC Inter Turkus ledelse til 0-2 på Wiklof Holding Arena. Flott spill fra Iiro Jarvinen før målet.
    25'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    28'
    28'
    Frispark IFK Mariehamn.
    31'
    Frispark FC Inter Turku.
    33'
    Skudd på mål, FC Inter Turku
    36'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    I Mariehamn slår Jani Petteri Forsell en corner fra venstre.
    36'
    Hjørnespark til IFK Mariehamn
    38'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    38'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Alvaro Ngamba
    Dommer Petri Viljanen gir Alvaro Ngamba (IFK Mariehamn) et gult kort.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mariehamn fordi Bismark Ampofo får behandling for en skade på banen.
    39'
    FC Inter Turku slipper å klare seg uten Bismark Ampofo som kommer tilbake på banen i Mariehamn.
    42'
    IFK Mariehamn angriper, men blir avblåst for offside.
    43'
    En av FC Inter Turkus spillere går i offside.
    43'
    45'
    45'
    Jamie Hopcutt (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Wiklof Holding Arena.
    45'+1
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    46'
    Petri Viljanen tildeler IFK Mariehamn en corner. Jamie Hopcutt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Spillet på Wiklof Holding Arena er stoppet midlertidig fordi Alvaro Ngamba ligger nede.
    49'
    Alvaro Ngamba kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Wiklof Holding Arena.
    50'
    Timo Stavitski
    FC Inter Turku angriper i Mariehamn. Timo Stavitski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    52'
    Valentin Purosalo
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Valentin Purosalo avslutter utenfor.
    52'
    IFK Mariehamn må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Inter Turku.
    52'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    54'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Timo Stavitski går utenfor.
    57'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    Matias Tamminen
    Matias Tamminen (FC Inter Turku) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    59'
    63'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Michael Fonsell
    Ut: Robin Sid
    IFK Mariehamn bytter ut Robin Sid med Michael Fonsell. Dette er det første byttet som Daniel Norrmen gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Mikko Sumusalo
    Ut: Jiri Nissinen
    Daniel Norrmen (IFK Mariehamn) gjør sitt andre bytte for dagen. Mikko Sumusalo erstatter Jiri Nissinen.
    63'
    Jamie Hopcutt
    IFK Mariehamn avanserer forover i Mariehamn. Jamie Hopcutt avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    65'
    65'
    69'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Rodrigo Arciero
    Ut: Valentin Purosalo
    Bytte for FC Inter Turku. Rodrigo Arciero kommer inn for Valentin Purosalo på Wiklof Holding Arena.
    69'
    Inn: Darren Smith
    Ut: Timo Stavitski
    Jarkko Wiss gjør dagens andre bytte i Mariehamn, når han tar ut Timo Stavitski og setter inn Darren Smith.
    69'
    Darren Smith
    Målsjanse på Wiklof Holding Arena! Darren Smith fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    72'
    Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Wiklof Holding Arena.
    72'
    Petri Viljanen tildeler FC Inter Turku en corner. Jani Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    73'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Wiklof Holding Arena.
    74'
    Straffe til IFK Mariehamn
    74'
    Petri Viljanen blåser for straffespark til IFK Mariehamn. Jamie Hopcutt bommer!
    75'
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Matias Tamminen
    Matias Tamminen (FC Inter Turku) erstattes av Arlind Sejdiu.
    76'
    Inn: Samuel Anini Jr.
    Ut: Daniel Enqvist
    IFK Mariehamn gjør sitt tredje bytte. Daniel Enqvist erstattes av Samuel Anini Jr..
    78'
    Inn: Tuco
    Ut: Jamie Hopcutt
    Daniel Norrmen (IFK Mariehamn) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tuco erstatter Jamie Hopcutt.
    79'
    80'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Jussi Niska
    Jussi Niska (FC Inter Turku) mottar sitt første gule kort for dagen på Wiklof Holding Arena.
    80'
    81'
    83'
    83'
    83'
    Jani Petteri Forsell
    Sjanse i Mariehamn! Jani Petteri Forsell (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    84'
    Jussi Niska
    Målsjanse! Jussi Niska (FC Inter Turku) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Iiro Jarvinen
    Bytte for FC Inter Turku. Matias Ojala kommer inn for Iiro Jarvinen på Wiklof Holding Arena.
    84'
    Inn: Juuso Hamalainen
    Ut: Jani Petteri Forsell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Juuso Hamalainen, mens Jani Petteri Forsell tar plass på benken.
    84'
    85'
    85'
    87'
    Inn: Oskari Sallinen
    Ut: Alvaro Ngamba
    IFK Mariehamn bytter ut Alvaro Ngamba med Oskari Sallinen.
    87'
    Michael Fonsell (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Wiklof Holding Arena.