0-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Gøteborg.
    Kaspar Sjoberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    I Gøteborg slår Johan Larsson en corner fra venstre.
    2'
    IFK Göteborg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    Tobias Tigjani Sana (IFK Göteborg) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    8'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    IFK Göteborg angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark for IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til IFK Göteborg.
    10'
    Robert Gojani
    Robert Gojani (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Gamla Ullevi, men klarer ikke å score.
    10'
    IF Elfsborg angriper, men Kaspar Sjoberg blåser for offside.
    13'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    13'
    IFK Göteborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    16'
    Det blir farlig! Frispark for IFK Göteborg er nær straffområde.
    17'
    Gustaf Norlin
    Sjanse i Gøteborg! Gustaf Norlin (IFK Göteborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IFK Göteborg.
    19'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    21'
    En av IF Elfsborgs spillere går i offside.
    21'
    Frisparket tildelt IFK Göteborg er farlig nær IF Elfsborgs målområde.
    22'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark IFK Göteborg.
    23'
    Yahya Kalley
    Yahya Kalley (IFK Göteborg) avanserer forover på Gamla Ullevi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    24'
    Gult kort til IFK Göteborg
    Dommer Kaspar Sjoberg gir Yahya Kalley (IFK Göteborg) et gult kort.
    24'
    26'
    IF Elfsborg fosser fremover, men Kaspar Sjoberg blåser for offside på Gamla Ullevi.
    27'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for IFK Göteborg...
    31'
    Tobias Tigjani Sana (IFK Göteborg) misbruker sjansen fra straffemerket!
    32'
    Tobias Sana
    Målsjanse på Gamla Ullevi! Tobias Tigjani Sana fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    32'
    33'
    Kaspar Sjoberg tildeler IFK Göteborg en corner. Tobias Tigjani Sana sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Alexander Jallow
    IFK Göteborg avanserer forover i Gøteborg. Alexander Jallow avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    37'
    IF Elfsborg angriper i Gøteborg. Robert Gojani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    IFK Göteborg, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    40'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Rasmus Alm
    Dommer Kaspar Sjoberg viser Rasmus Alm (IF Elfsborg) det gule kortet.
    41'
    44'
    45'
    46'
    47'
    Frispark til IFK Göteborg på halvdelen til IF Elfsborg.
    47'
    Per Frick
    Målsjanse! Per Frick (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    55'
    Johan Larsson
    Johan Larsson (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Skudd utenfor mål, IF Elfsborg
    58'
    60'
    Tobias Tigjani Sana ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Tobias Tigjani Sana er tilbake i kampen igjen.
    62'
    Kan IFK Göteborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Maudo Jarjué
    Maudo (IF Elfsborg) mottar sitt første gule kort for dagen på Gamla Ullevi.
    63'
    64'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: Sebastian Eriksson
    Ut: Gustaf Norlin
    Mikael Stahre (IFK Göteborg) gjør sitt første bytte for dagen. Sebastian Eriksson erstatter Gustaf Norlin.
    64'
    Frispark IF Elfsborg.
    66'
    66'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) header utenfor.
    69'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Rasmus Alm
    IF Elfsborg gjør sitt første bytte. Rasmus Alm erstattes av Alexander Bernhardsson.
    70'
    70'
    73'
    I Gøteborg slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    75'
    Mål for IF Elfsborg!
    IFK Göteborg 0 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Johan Larsson
    Målgivende: Andre Romer
    I Gøteborg tar IF Elfsborg ledelsen 0-1 etter et mål av Johan Larsson. Flott spill fra Andre Ibsen Romer før målet.
    75'
    Inn: Oscar Vilhelmsson
    Ut: Yahya Kalley
    Mikael Stahre gjør dagens andre bytte i Gøteborg, når han tar ut Yahya Kalley og setter inn Vilhelmsson Oscar.
    76'
    Per Frick
    Per Frick (IF Elfsborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Dommer Kaspar Sjoberg venter med å sette i gang spillet fordi Johan Larsson ligger nede.