Det virker som Rasmus Schüller ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Besard Sabovic.
    Arbnor Mucolli (IFK Göteborg) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    26'
    Andre gule kort til IFK Göteborg
    Kolbeinn Thordarson (IFK Göteborg) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    27'
    27'
    27'
    Arbnor Mucolli (IFK Göteborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    34'
    I Gøteborg slår Samuel Holm en corner fra høyre.
    36'
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Tobias Fjeld Gulliksen treffer mål, men keeper redder.
    36'
    IFK Göteborg, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Glenn Nyberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) kommer seg fri på Gamla Ullevi, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Straffe til Djurgårdens IF
    39'
    Djurgårdens IF scorer på straffe!
    IFK Göteborg 0 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Marcus Danielson
    Djurgårdens IF tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Marcus Danielson.
    39'
    Samuel Holm
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Samuel Holm går utenfor.
    41'
    42'
    Frispark i en god posisjon for IFK Göteborg!
    44'
    45'
    45'+1
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IFK Göteborg.
    45'+2
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Besard Sabovic
    Dommer Glenn Nyberg viser Besard Sabovic (Djurgårdens IF) det gule kortet.
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for IFK Göteborg er nær straffområde.
    45'+6
    Samuel Dahl
    Dommer Glenn Nyberg gir Samuel Dahl (Djurgårdens IF) et gult kort.
    45'+6
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) avanserer forover på Gamla Ullevi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+7
    45'+7
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    45'+7
    Mål for Djurgårdens IF!
    IFK Göteborg 0 - 2 Djurgårdens IF
    Mål: Lucas Bergvall
    Målgivende: Samuel Holm
    Djurgårdens IF går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Lucas Bergvall. Flott spill fra Samuel Holm før målet.
    45'+8
    46'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IFK Göteborg.
    48'
    Frispark for IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    49'
    Dommer Glenn Nyberg venter med å sette i gang spillet fordi Sebastian Hausner ligger nede.
    50'
    IFK Göteborg slipper å klare seg uten Sebastian Hausner som kommer tilbake på banen i Gøteborg.
    54'
    Anders Trondsen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    55'
    Anders Trondsen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gøteborg.
    57'
    Deniz Hummet
    Djurgårdens IF fosser forover og Deniz Hummet fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Andreas Pyndt (IFK Göteborg) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    60'
    I Gøteborg slår Andreas Pyndt en corner fra høyre.
    60'
    62'
    63'
    65'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: Paulos Abraham
    Ut: Anders Trondsen
    Anders Trondsen (IFK Göteborg) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Paulos Abraham.
    66'
    67'
    67'
    68'
    69'
    69'
    Inn: Musa Qurbanli
    Ut: Deniz Hummet
    Djurgårdens IF bytter ut Deniz Hummet med Musa Qurbanli.
    70'
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) slår en corner fra høyre side på Gamla Ullevi.
    71'
    IFK Göteborg 0 - 3 Djurgårdens IF
    Mål: Tenho
    Målgivende: Marcus Danielson
    Mål! Tenho gir Djurgårdens IF en komfortabel 0-3 ledelse. Marcus Danielson var nest sist på ballen.
    72'
    IFK Göteborg angriper, men Glenn Nyberg blåser for offside.
    73'
    Glenn Nyberg tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Sjanse! Djurgårdens IF avanserer forover, men Lucas Bergvall avslutter utenfor.
    75'
    IFK Göteborg 0 - 4 Djurgårdens IF
    Mål: Tobias Fjeld Gulliksen
    Målgivende: Oskar Fallenius
    I Gøteborg øker Djurgårdens IF ledelsen til 0-4 takket være et mål av Tobias Fjeld Gulliksen. Oskar Fallenius sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Magnus Eriksson
    Ut: Samuel Holm
    Djurgårdens IF gjør sitt fjerde bytte. Samuel Holm erstattes av Magnus Eriksson.
    77'
    Inn: Mattias Johansson
    Ut: Emil Salomonsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Göteborg. Inn kommer Mattias Johansson, mens Emil Salomonsson tar plass på benken.
    77'
    Inn: Sebastian Ohlsson
    Ut: Gustaf Norlin
    IFK Göteborg bytter ut Gustaf Norlin med Sebastian Ohlsson.
    77'
    Inn: Oscar Pettersson
    Ut: Arbnor Mucolli
    Jens Berthel Askou gjør dagens fjerde bytte i Gøteborg, når han tar ut Arbnor Mucolli og setter inn Oscar Pettersson.
    77'
    Inn: Peter Therkildsen
    Ut: Oskar Fallenius
    Oskar Fallenius (Djurgårdens IF) erstattes av Peter Therkildsen.
    77'
    79'
    Musa Qurbanli
    Målsjanse! Musa Qurbanli (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Gamla Ullevi, men klarer ikke å score.
    83'
    Mål for IFK Göteborg!
    IFK Göteborg 1 - 4 Djurgårdens IF
    Mål: Paulos Abraham
    Målgivende: Andreas Pyndt
    Mål! IFK Göteborg reduserer til 1-4 ved Paulos Abraham. Det er en fin assist fra Andreas Pyndt.