IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    11'
    Mjällby AIF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Per Frick
    IF Elfsborg angriper. Per Frick får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd på mål, IF Elfsborg
    20'
    20'
    23'
    23'
    23'
    25'
    28'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    33'
    33'
    35'
    Mamudo Moro (Mjällby AIF) vinkes av for offside i Borås.
    37'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Noah Soderberg
    Noah Soderberg (IF Elfsborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Carlos Moros Gracia
    Sjanse til Mjällby AIF! Carlos Moros Gracia er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    41'
    41'
    I Borås slår Johan Larsson en corner fra venstre.
    43'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    45'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    45'+1
    46'
    Frispark Mjällby AIF.
    48'
    Frispark til Mjällby AIF på halvdelen til IF Elfsborg.
    49'
    51'
    Skade: IF Elfsborg
    52'
    Tilbake fra skade: IF Elfsborg
    53'
    Mål for Mjällby AIF!
    IF Elfsborg 0 - 1 Mjällby AIF
    Mål: Mamudo Moro
    Målgivende: Noah Eile
    Mamudo Moro dundrer ballen i mål og Mjällby AIF tar ledelsen 0-1 på Borås Arena. Noah Eile sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Noah Soderberg
    Jimmy Thelin gjør dagens første bytte i Borås, når han tar ut Noah Soderberg og setter inn Emmanuel Boateng.
    56'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Mjällby AIF.
    59'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    59'
    Kaspar Sjoberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Johan Larsson
    IF Elfsborg angriper i Borås. Johan Larsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    IF Elfsborg 0 - 2 Mjällby AIF
    Mål: David Lofquist
    Målgivende: Mamudo Moro
    Mjällby AIF øker ledelsen til 0-2 etter en heading av David Lofquist. Flott spill fra Mamudo Moro før målet.
    66'
    Inn: Gustaf Lagerbielke
    Ut: Maudo Jarjué
    IF Elfsborg gjør sitt andre bytte. Maudo erstattes av Gustaf Lagerbielke.
    68'
    Inn: Rasmus Alm
    Ut: Jeppe Okkels
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Rasmus Alm, mens Jeppe Okkels tar plass på benken.
    68'
    71'
    Gult kort til Mjällby AIF
    David Lofquist
    Dommeren gir David Lofquist (Mjällby AIF) et gult kort.
    71'
    Frispark IF Elfsborg.
    71'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    73'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Simon Olsson
    IF Elfsborg bytter ut Simon Olsson med Sveinn Aron Gudjohnsen. Dette er det fjerde byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    74'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Rasmus Wiedesheim-Paul
    Ut: David Lofquist
    Bytte for Mjällby AIF. Rasmus Wiedesheim-Paul kommer inn for David Lofquist på Borås Arena.
    74'
    I Borås har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Rasmus Wiedesheim-Paul
    Rasmus Wiedesheim-Paul (Mjällby AIF) får et gult kort av dommer Kaspar Sjoberg.
    77'
    Leo Väisänen
    Leo Väisänen (IF Elfsborg) kommer til avslutning på Borås Arena, men headingen blir reddet.
    78'
    78'
    80'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Mjällby AIF.
    81'
    Gustaf Lagerbielke
    Gustaf Lagerbielke (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.