Dagens kamp på Borås Arena i Borås er i gang.
    Granit Maqedonci tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Maudo Jarjué
    IF Elfsborg angriper og Maudo får avsluttet. Headingen treffer ikke IK Sirius-målet.
    3'
    Jeppe Okkels
    IF Elfsborg angriper i Borås. Jeppe Okkels fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Mål for IF Elfsborg!
    IF Elfsborg 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Målgivende: Simon Strand
    Mål! IF Elfsborg tar ledelsen 1-0 ved Sveinn Aron Gudjohnsen. Simon Strand var nest sist på ballen.
    4'
    Frispark IK Sirius.
    5'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Marcus Mathisen
    Sjanse! IK Sirius avanserer forover, men Marcus Mathisen avslutter utenfor.
    14'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    15'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    16'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    17'
    18'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    19'
    I Borås slår Johan Larsson en corner fra venstre.
    20'
    22'
    23'
    Rasmus Alm
    Rasmus Alm (IF Elfsborg) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    25'
    IF Elfsborg 2 - 0 IK Sirius
    Målgivende: Jeppe Okkels
    Mål! Sveinn Aron Gudjohnsen (IF Elfsborg) header inn 2-0. Det er en fin assist fra Jeppe Okkels.
    28'
    31'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    34'
    Maudo (IF Elfsborg) kommer til avslutning på Borås Arena, men headingen blir reddet.
    34'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Christian Kouakou
    Christian Kouakou (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    35'
    39'
    IF Elfsborg 3 - 0 IK Sirius
    Mål: Johan Larsson
    Målgivende: Simon Olsson
    Johan Larsson setter ballen i mål og øker IF Elfsborgs ledelse til 3-0 i Borås. Flott spill fra Simon Olsson før målet.
    42'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Karl Larson
    Ut: Moustafa Zeidan
    IK Sirius bytter ut Moustafa Zeidan med Karl Larson. Dette er det første byttet som Daniel Backstrom gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Nahom Girmai
    Ut: Laorent Shabani
    IK Sirius gjør sitt andre bytte. Laorent Shabani erstattes av Nahom Girmai.
    46'
    Jacob Ortmark
    IK Sirius avanserer forover i Borås. Jacob Ortmark avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Hjørnespark til IK Sirius
    48'
    Nahom Girmai
    Målsjanse! Nahom Girmai (IK Sirius) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    50'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til IK Sirius
    Jacob Ortmark mottar et gult kort i Borås, og må dermed stå over en kamp for IK Sirius.
    53'
    57'
    59'
    60'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Jacob Ondrejka, mens Sveinn Aron Gudjohnsen tar plass på benken.
    61'
    Inn: Marokhy Ndione
    Ut: Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) erstattes av Marokhy Ndione.
    61'
    Inn: Adam Vikman
    Ut: Edi Sylisufaj
    Daniel Backstrom (IK Sirius) gjør sitt tredje bytte for dagen. Adam Vikman erstatter Edi Sylisufaj.
    62'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    63'
    Dommer Granit Maqedonci gir Marcus Mathisen (IK Sirius) et gult kort.
    63'
    Joseph Colley
    Joseph Colley (IK Sirius) får et gult kort av dommer Granit Maqedonci.
    63'
    64'
    66'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til IK Sirius.
    69'
    Inn: Herman Sjogrell
    Ut: Christian Kouakou
    Bytte for IK Sirius. Herman Sjogrell kommer inn for Christian Kouakou på Borås Arena.
    72'
    73'
    73'
    Dommer Granit Maqedonci venter med å sette i gang spillet fordi Joseph Colley ligger nede.
    74'
    76'
    Joseph Colley er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Samuel Holmen
    Ut: Frederik Holst
    Jimmy Thelin gjør dagens tredje bytte i Borås, når han tar ut Frederik Holst og setter inn Samuel Holmen.
    77'
    Frispark IF Elfsborg.
    79'
    79'
    Rødt kort til IF Elfsborg
    Rødt kort! Maudo (IF Elfsborg) blir utvist.
    80'
    Nahom Girmai (IK Sirius) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Borås Arena.
    80'
    Inn: Christopher McVey
    Ut: Simon Olsson
    Bytte for IF Elfsborg. Christopher McVey kommer inn for Simon Olsson på Borås Arena.
    82'
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Rasmus Alm
    IF Elfsborg bytter ut Rasmus Alm med Alexander Bernhardsson. Dette er det femte byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    82'
    IK Sirius slipper å klare seg uten Nahom Girmai som kommer tilbake på banen igjen.
    87'
    Inn: Tim Olsson
    Ut: Jacob Ortmark
    IK Sirius bytter ut Jacob Ortmark med Tim Olsson.
    87'
    Skudd utenfor mål, IK Sirius
    89'
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    90'+2
    Målsjanse på Borås Arena! Marcus Mathisen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.